תתתתתעעעעעננננננווווו ללליייייייי

תתתתתעעעעעננננננווווו ללליייייייי

הורדתי הוספה של אקספלורר למחשב התקנתי אותה ובאתר זה אמר לי שאני יכול להסתכל על "ססמאות אתר" כי לפעמים שאני מוריד משחקים אני צריך ת´סיסמה (אבטחה וכאלה...) ומה אני מגלה? שאני לא יודע איפה בודקים ת´סיסמה אולי אתם יודעים?

תתתתעעעעננננננננווווווו ללללללייייי

תתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייתתתתעעעעננננננננווווווו לללללליייייה

duvdevanim

New member
----לא לענות לו!!!!-----

הוא חיכה בקושי 4 דקות וכבר מציף הודעה של כעס עם סימני קריאה "תענו לי"

duvdevanim

New member
שמתי לב לדבר מאד מאד

מסויים.... כל היוזרים שאין להם סבלנות הם ילדים מתחת לגיל 15- תבדקו את זה!

duvdevanim

New member
ואולי זה שלא סמנו לב זה אומר שלא

ידענו איך עושים את זה.. או שמישהו שיודע פשוט לא היה אותו זמן באתר... בקיצור תחכה שעה שעתים- לא עונים לך.. פשוט תקפיץ.. לא הקפצה עם בסגנון של ציוו "תענו לא !"

Yotam_

New member
ושאינו יודע לשאול

"הורדתי הוספה של אקספלורר (איזה הוספה? שם?) למחשב התקנתי אותה ובאתר (איזה אתר? לינק אולי?) זה אמר לי שאני יכול להסתכל על "ססמאות אתר" (מה?) כי לפעמים שאני מוריד משחקים אני צריך ת´סיסמה (אבטחה וכאלה...) (סיסמה למה? למשחק???) ומה אני מגלה? שאני לא יודע איפה בודקים ת´סיסמה אולי אתם יודעים?" (יודעם מה??) התשובה לבנתיים היא:ככה וככה.

למעלה