``תשמע דוקטור......יש לי כאב ראש....

sahr12

New member
``תשמע דוקטור......יש לי כאב ראש....

כרוני....כל הזמן הראש דופק....אומר הבחור ... תביא לי קצת שתן לבדיקה! אומר לו הרופא.... מה שתן??מהרהר הבחור...יש לי כאב ראש כולה.... לקח כוס ..שם בה קצת שתן של אישתו,קצת של הבת,וקצת שמן מנוע מהאוטו.. ונתן לרופא.... למחרת אומר לו הרופא...המנוע באוטו גמור..הבת שלך בהריון.. ואישתך מזדיינת עם חצי מהשכונה..מה הפלא שהראש שלך כואב....

sahr12

New member
סופסוף מישהי שחייכה אליי.......

מת עלייך....:) איך להתלבש מחר??אלגנט או ספורטיבי??:):)

מה אני אשתך שאתה שואל אותי? חחחחח

מספיק לי הכאב ראש הזה מבעלי...חחחחחחחח יאללה,השאלה הזאת ממנו הכי שנואה בעיניי...חחח כי אחריה באות צרור שאלות כמו: איזה חולצה? איזה מכנס? איזה נעליים? איזה בושם? איזה... איזה... איזה... לשים ג`ל? אהממממ... איזה ג`ל? ואחר כך הסיוט מתחיל...חחחחחח תביאי לי את החולצה... אוף,תגהצי לי אותה,מה את לא רואה שהיא מקומטת? אוי,שכחתי את הנעליים בחדר,את יכולה בבקשה(הוא מתחנף ואני יודעת שיש עוד בקשות) להביא לי אותם?.... מביאה לו ת`נעליים.... נותן לי נשיקה...(חנפן-מה הוא רוצה עכשיו?חחחחחח) את יכולה להכין לי משהו לאכול לפני שנצא...(רעב הבחור,רעב...) ואז........אוףףףףף אחד גדול והנה זה מתחיל... אני רוצה פרוסה... עם זה,ועם זה,ועם זה,ועם................. ואז הרגע שיוצאים...ואני יוצאת כמו סמרטוטה....עייפה,עייפההההההה אלת האהבה(מפהקתתתתת).

sahr12

New member
ידעתי שתקבלי קריזה:):)......

טוב,טוב.(תרגעי)...אני אגיע בעירום...:)

למעלה