בדרך כלל"תשלומי רנטה" מה הפירוש?
ואיך זה בדיוק מתקשר לכלכלה??!בדרך כלל
תשלומים חדשיים לנפגעי הנאצים
תשלומים שוטפים מכל סוגואיך זה בדיוק מתקשר לכלכלה??!
אני יודע שכשלומדים כלכלה אז יש "תשלומי רנטה" (נראה לי בחשבונאות לאומית) ואני לא זוכר איפה זה בדיוק נכנס שם, אם תוכל לעזור לי בנידון אני אשמח...
זה כלול ב- G דהיינו צריכה ממשלתית?תשלומים שוטפים מכל סוג
אח שלו, מבוא למאקרו?!זה כלול ב- G דהיינו צריכה ממשלתית?
קונדרום אתה מבין קצת בכלכלה?תשלומים שוטפים מכל סוג
תמיד אפשר לנסות...קונדרום אתה מבין קצת בכלכלה?
כי יש לי איזה שאלה שאני רוצה שתסביר לי אם תוכל..
יש לי פה שאלהתמיד אפשר לנסות...
אני יצרף טבלה שעשיתי כדי לעזור לך..תמיד אפשר לנסות...
אם אני מבין נכון את הטבלה,אני יצרף טבלה שעשיתי כדי לעזור לך..
גם אני חושב כךאם אני מבין נכון את הטבלה,
אז כתוב שם במפורש שצריכה פרטית + חיסכון פרטי = הכנסה פנויה. אז 100+150 = 250. זה גם נשמע די הגיוני: מתוך ההגיון, ההכנסה הפנויה הינה מה שנשאר לפרטים אחרי ששילמו את המיסים שלהם. את זה הם יכולים לחסוך או לצרוך. כלומר, אם ידוע לנו כמה הם חסכו וכמה צרכו, ידוע לנו מהי ההכנסה הפנויה. האמור לעיל רחוק מלהיות תשובה מעמיקה שהולמת מי שמחשיב את עצמו בוגר תואר בכלכלה באוניברסיטה (ואף ישנה תעודה המאשרת זאת). בקיצור - יש דברים שלומדים בתואר הזה רק כדי לשכוח... אולי מישהו יותר קרוב לקורס הזה יוכל לאשר או לסתור את מה שכתבתי.
תיקון קטןגם אני חושב כך
כי כפי שהבנתי ההכנסה הפנויה + החיסכון העסקי + הכנסה לאומית , ולכן כל מה שהם דפקו פה חיסכון עסקי זה כדי להטעות . עוד שאלה קטנה, האם כשאומרים לי חיסכון של המשק הכוונה לחיסכון פרטי? (חיסכון ממשלתי זה בטוח לא, כך אני חושב ולכן נשאר לי החיסכון הפרטי, תקן אותי אם אני טועה) . תודה .
וואלה אין לי מושגגם אני חושב כך
כי כפי שהבנתי ההכנסה הפנויה + החיסכון העסקי + הכנסה לאומית , ולכן כל מה שהם דפקו פה חיסכון עסקי זה כדי להטעות . עוד שאלה קטנה, האם כשאומרים לי חיסכון של המשק הכוונה לחיסכון פרטי? (חיסכון ממשלתי זה בטוח לא, כך אני חושב ולכן נשאר לי החיסכון הפרטי, תקן אותי אם אני טועה) . תודה .
בכל זאת תודה, אני נועל את הדיון...וואלה אין לי מושג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.