תשלום פיצויים

מצב
הנושא נעול.
תשלום פיצויים

תשלום פיצויים
שלום, פוטרתי מעבודתי השבוע לאחר כשנתיים וחצי ב 10.1 וקיבלתי התראה של חודש ימים. הייתי מעוניינת לדעת כיצד יחושבו תשלומי הפיצויים. אני עובדת בשכר לפי שעה. במהלך שיטוטי ברשת קראתי שתשלומי הפיצויים מחושבים על פי שכר אחרון, האם ייתכן שגובה הפיצויים שלי יחושב על פי משכורתי האחרונה בפברואר חודש שבו אעבוד רק כמה ימים לפני הפסקת עבודתי? אם לא איך ניתן לחשב את גובה הפיצויים להם אני זכאית. תודה מראש.

פיצויים

תשלום פיצויים
שלום, פוטרתי מעבודתי השבוע לאחר כשנתיים וחצי ב 10.1 וקיבלתי התראה של חודש ימים. הייתי מעוניינת לדעת כיצד יחושבו תשלומי הפיצויים. אני עובדת בשכר לפי שעה. במהלך שיטוטי ברשת קראתי שתשלומי הפיצויים מחושבים על פי שכר אחרון, האם ייתכן שגובה הפיצויים שלי יחושב על פי משכורתי האחרונה בפברואר חודש שבו אעבוד רק כמה ימים לפני הפסקת עבודתי? אם לא איך ניתן לחשב את גובה הפיצויים להם אני זכאית. תודה מראש.
פיצויים
ברור שיש לחשב את פיצויי הפיטורים לפי המשכרת המלאה האחרונה ולא זו ששולמה בגין חלק של חודש.

שיר ורד

New member
במקרה של עובד בשכר לפי שעות

תשלום פיצויים
במקרה של עובד בשכר לפי שעות
יש לכפול את השכר האחרון לשעה, בממוצע שעות עבודתו. במרבית המקומות נוהגים לחשב ממוצע על פני 12 חודשים אחרונים. לדעתי נכון יותר לחשב את הממוצע על כל תקופת עבודתו של העובד. זה הרבה יותר הוגן וגם תואם יותר את החוק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה