תשלום על ימי חג

מצב
הנושא נעול.
תשלום על ימי חג

תשלום על ימי חג
יש מקום עבודה בו אני עובד לסירוגין כבר כמה שנים. בחודש מאי האחרון חזרתי לעבוד על בסיס לא קבוע, ולפני חודש התחלתי לעבוד באופן קבוע במימם ראשון,שני וחמישי. בעוד חודש יהיו ימי חג בימים האלו. האם למרות שאינני עובד במשרה מלאה, אהיה זכאי לתשלום על ימים שיצאו בימי חג? עוד אציין שכרגע לפעמים יוצא לי על בסיס לא קבוע גם לעבוד בימים אחרים פה ושם. אני שואל על הימים ראשון, שני וחמישי. האם התשלום הנו תשלום מלא?

החוק מחייב את המעסיק לשלם

תשלום על ימי חג
יש מקום עבודה בו אני עובד לסירוגין כבר כמה שנים. בחודש מאי האחרון חזרתי לעבוד על בסיס לא קבוע, ולפני חודש התחלתי לעבוד באופן קבוע במימם ראשון,שני וחמישי. בעוד חודש יהיו ימי חג בימים האלו. האם למרות שאינני עובד במשרה מלאה, אהיה זכאי לתשלום על ימים שיצאו בימי חג? עוד אציין שכרגע לפעמים יוצא לי על בסיס לא קבוע גם לעבוד בימים אחרים פה ושם. אני שואל על הימים ראשון, שני וחמישי. האם התשלום הנו תשלום מלא?
החוק מחייב את המעסיק לשלם
על 9 ימי חג במהלך השנה ואלו הם: 2 ימי ראש השנה, יום הכיפורים, 2 ימי סוכות, 2 ימי פסח, חג שבועות ויום העצמאות.

שיר ורד

New member
האם אתה מקבל שכר חודשי

תשלום על ימי חג
האם אתה מקבל שכר חודשי
קבוע או שאתה מקבל שכר לפי מספר שעות העבודה החודשי שלך?

מצב
הנושא נעול.
למעלה