תשלום חול המועד - ימי חופש

מצב
הנושא נעול.

עידנית

New member

מבקשת לשאול הורדו לי 4 ימי חופש בעקבות חופשה של חולהמועד בבירור עם כ"א שם טענתי שיש להוריד 4 חצאי יום כלומר 2 ימים במקום 4 נאמר לי שמדיניות החברה היא להוריד למי שלא עבד בחולהמועד 4 ימים האם חוקי? בכל עבודה אחרת החשיבו לי את חולהמועד כחצי יום ולא יום שלם האם חוקי? לא גוזלים ממני 2 ימים? אודה לתשובה

1515

New member
כאן

מבקשת לשאול הורדו לי 4 ימי חופש בעקבות חופשה של חולהמועד בבירור עם כ"א שם טענתי שיש להוריד 4 חצאי יום כלומר 2 ימים במקום 4 נאמר לי שמדיניות החברה היא להוריד למי שלא עבד בחולהמועד 4 ימים האם חוקי? בכל עבודה אחרת החשיבו לי את חולהמועד כחצי יום ולא יום שלם האם חוקי? לא גוזלים ממני 2 ימים? אודה לתשובה
כאן
כאן יש קישור לידע כללי אני לא יודע בדיוק לומר לך אם מותר להם... אני משער שרק עבור חול המועד בימים בהם לא עבדת כן מותר להם להוריד, ורק עבור ימי השבתון(חג) חייבים לשלם לך.

ימי חול המועד הם ימי עבודה רגילים

ימי חול המועד הם ימי עבודה רגילים
מקומות עבודה שמחשיבים זאת כחצי יום הם פשוט נחמדים יותר אבל ממש לא חייבים לעשות זאת. המעסיק צודק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה