תשיעי בנובמבר

liri לירי

New member
תשיעי בנובמבר ../images/Emo141.gif

"מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה, בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט." אחחחח..........איזה שיר

liri לירי

New member
../images/Emo25.gif

יקירתי, ספרי איך בילית את יומההולדת
אילו מתנות קיבלת

שנהביי

New member
לירי יקירתי

עד עכשיו חרוט לי בראש השיר ששלחת לי על הילד ושמו סתיו. ועדיין לא הספקתי להודות לך, אבל פשוט לפני כן כל הזמן השיר הזה רץ לי בראש, המנגינה שלו, אבל בשום אופן לא זכרתי את המילים. ווואלה, ברגע אחד כשקראתי את ההודעה שלך, שרתי את השיר וידעתי את כל המילים בעל פה!! אז המון תודה, מאז הוא כל הזמן מתנגן לי בראש!

liri לירי

New member
../images/Emo12.gif איזו הפתעה משמחת ../images/Emo9.gif

את וודאי מתכוונת לזה: ישנה בעולם ילדה קטנה עינים של ים, שער של זהב ופה דובדבן מדבר וצוחק ולילדה הזו קוראים סתיו וכשסתיו כך באמצע היום מבקרת היא מביאה איתה אלף צחוקים או יותר ריחות של פריחה ואביב חגיגה ענקית מסביב כשסתיו הקטנה צוחקת ככה סתם מהר נשכחים הרגעים הקשים רוקדים תלתליה רוקדות שתי עיניה רוקדים על פניה נמשים...
והרבה הרבה נחת

ויק1

New member
אוי איזה שיר

השבוע הייתי בהופעה של דיויד ברוזה וכמובן שזה היה אחד השירים לראות אותו שר את זה בחי ועוד יותר מנגן בגיטרה זה מחזה מרהיב !!! וירטאוז אמיתי הדיויד ברוזה הזה הופעה מדהימה ושיר מדהים !!!!

שיר מקסים../images/Emo9.gif

פעם שמעתי שהוא נכתב על סיפור אמיתי שבסופו של סיפור הבעל רצח את האישה בגלל המכתבים שהוא בעצמו שלח לה....

Purple Mushroom

New member
אני מכיר זוג(גם מתפוז) שהיתחתן ב9.1

ב9.11.2005 . אתמול היה לו שנה ביחד .

למעלה