דווקא אוסקר וחואן הם דברים שונים, כי אוסקר באמת בהתחלה חיפש את הכסף של המשפחה וגם חימנה עשתה הרבה סצינות כאילו היא לא סולחת לאוסקר. אבל עדיין בהמשך גם היחס לחואן יחזור להיות כמו בהתחלה ולא ברור כי הרי קיבלה את חואן כחתן לפני שנחטף. וגם פרננדו משפיע עליה שהיא חושבת שאם ירו על המכונית וחימנה נפצעה אז האחים רייס אשמים שתקפו אותם, בעוד אם זה היה כפי שהם מניחים שזאת דינורה, אז היא אשמה כי היא קודם הייתה בקנוניה איתה, אבל זה הדעה הקדומה שלאחים יש הרבה אויבים ולכן הם מסכנים את הבנות שפרננדו רוצה שגבריאלה תחשוב כך, בגלל שהוא זה שיש או יהיו לו הרבה אויבים בגלל ההתמכרות שלו להימורים.אז לאחר מאמצים עילאיים שעשיתי לצפות בשניים-שלושה פרקים בהם קורה מה שקורה עם שריתה, פרנקו, גבריאלה ופרננדו החלאה - הצלחתי והתקדמתי הלאה לאט לאט לפרקים שמעולם לא צפיתי בהם באופן מלא (רק סצנות מהם פה ושם). אני לא מגזימה שהיה ממש קשה ולא נעים לצפות בהם...
הגעתי לפרק שגבריאלה ופרננדו חזרו מירח הדבש שלהם, וכמובן שהתחיל סקנדל ענקי ולדעתי מופרז מדי.
כרגיל גבריאלה תוקפת את אחד מהאחים רייס (אוסקר) ומעליבה את השאר.
אני לא אכתוב עליה ניתוח מלא עכשיו כי זה יהיה ארוך מדי, אבל פשוט תהיתי למה היא עדיין מתייחסת ככה אל בני הזוג של הבנות שלה (בעל, ארוס ואב נכדה, חבר), אחרי שקיבלה את חואן בביתה והסכימה לנישואיו עם נורמה. זה כאילו שאיפשהו בדרך, אולי כשגילתה על שריתה ופרנקו או אפילו לפני, כל היחס שלה כלפיהם "התאפס", וכמובן שזה קשור מאוד להשפעה הרעה שלפרננדו יש עליה.
ברור לי שכך זה צריך להיות אחרת לא תהיה "דרמה" בסדרה, אבל עדיין לדברים צריך להיות היגיון מסויים.
אבל האמת היה צריך סתם תירוץ כדי שחימנה תישאר עם האימא והאחיות ולא תלך עם אוסקר כפי שקבעו, כדי שהמעבר של חימנה לאחוזת רייס בהמשך יהיה עוד יותר דרמטי וגם גבריאלה תיחשף עוד בעליבותה ובהיותה אם גרועה.