"תשוקה חותכת" In the cut

"תשוקה חותכת" In the cut

אין ספויילרים... הלכתי אתמול ל"תשוקה חותכת" - שזו אולי פשלת התרגום הכי גדולה של הזמן האחרון (חוץ מ"Lost in translation" שאיבד את קסמו בשם "אבודים בטוקיו"...). סה"כ יצאתי מהסרט בהרגשה שחוץ מהעירום של מג ראיין (שזו סיבה מספיק טובה בפני עצמה ללכת לסרט) ושל מארק רופאלו (שזו סיבה עוד יותר טובה ללכת בגללה לסרט) - באמת שלא היה שם הרבה. אני לא ארחיב הרבה על העלילה, כדי לא לספיילר, אבל רק אומר שזה סרט שלמרות שהוא לא לבעלי קיבה חלשה - הוא עדיין מצליח להיות די צפוי, ולהסתיים "בלי פואנטה" ובעיקר בלי קתרזיס. אפשר לראות, אבל ממש לא סרט חובה.

ואם אני כבר בענייני ביקורת..

אז עוד כמה סרטים שראיתי בזמן האחרון, ואני מדגישה שהביקורת היא דעתי האישית בלבד...: * "חיוך של מונה ליסה" - מתוק כמו סוכר, וגם גורם מעט בחילה כמוהו. באמת סרט כיפי, אבל האמירה שלו יבשושית ומובנת מאליה...
* "קולד מאונטן" - אני ממש מתלבטת, גם כבר כתבתי פה קצת על הסרט הזה. סה"כ עשוי מעולה, ומשחק טוב מאד של ג'וד לאו, ניקול קידמן ורנה זלווגר, אבל לי הפריעה עלילת הסרט - שבזה אני יכולה להאשים רק את מי שכתב את הספר, אני מתארת לעצמי...
* "נערה עם עגיל פנינה" - קראתי את הספר, וחשבתי שהוא די ספר-סתם כזה. ובכל זאת הלכתי לסרט בציפיה לאיזו חוויה מתקנת... אז ככה: הוא עשוי ממש ממש יפה, קולין פירת', שהוא אחד השחקנים האהובים עלי ביותר (עוד מ"גאווה ודעה קדומה") משחק מעולה, וסקרלט ג'והנסון גם היא לא רעה, אבל אין כל כך עלילה. בכל זאת - אני ממליצה.
* ואם בענייני קולין פירת' עסקינן - "אהבה זה כל הסיפור" הוא ממש סרט חמוד שמומלץ לכולם לראות, למרות שיצאתי ממנו קצת מדוכאת - המסר הסופי שלו הוא שלכו-לם יש אהבה - חוץ מלי...
* "אדון ומפקד" - תראו, אני בזמן האחרון פתחתי אובססיה לספנים אנגלים בזמן מלחמות נפוליאון. זה התחיל עם קריאה אובססיבית של ספרי "הורשיו הורנבלור" - ובאופן טבעי המשיך ב"אדון ומפקד", ככה שאני לא בדיוק אובייקטיבית. מי שלא ממש מענינות אותו ספינות, חבלים ומלחמות - שלא ילך, כי הוא פשוט ישתעמם, אבל נראה לי שמי שבכל זאת ילך יהנה - בעיקר מהמשחק של פול בטאני, ופחות מזה של ראסל קרואו.
* "גוטיקה" - יצאתי באמצע. איכס. חוץ מפנלופה קרוז מקסימה - פשוט סבלת מכל רגע.
* "הסמוראי האחרון" - לצערי, אני כל כך שטחית, שכאשר אני הולכת לראות סרט עם טום קרוז, קריטריוני השיפוט שלי מדרדרים "מה טום קרוז לבש?" ו"איך טום קרוז נראה?". אז למרות שרוב הסרט הוא לובש מן קימונו מכוער - הוא עדיין נראה מעולה - וכך גם סצנות הקרב. שוב - העלילה קלושה, אבל המשחק של השחקנים היפנים מכפר על כך. כדאי
ו---- שני הסרטים האחרונים שראיתי בשבועות האחרונים - אני בטוחה שרובכם ראיתם אותם, ואני נותנת לשניהם
- והם "שר הטבעות - שיבת המלך" ו"דוגוויל". לא להחמיץ. מכיוון שאני הולכת עכשיו לפחות לשני סרטים בשבוע - צפו לעוד ביקורות בזמן הקרוב...

ענבר1

New member
בקשר לתשוקה חותכת...

משום מה עוד לפני שראיתי את הסרט האינסטינקטים שלי אמרו לי שזה נפילה ולא להתקרב לזה אני שונאת קטעים כאלה שמישהי כול הזמן טיפחה את הקריירה ואת הקו על סמך "הילדה המתוקה" פתאום חושבת שהיא תזיז למישהו כשהיא נעשת נערה רעה who cares?????????? עלוב

eyalib

New member
דוגוויל מעולה

את השאר חוץ מכמה סרטים לא הספקתי לראות

מצטערת על חוסר האיכות-

זה מה שמוקרן בבתי הקולנוע בשבועות אלו. אה, כן, שכחתי את טיימליין שיוכתר כסרט הגרוע ביותר שראיתי השנה. יש לך הצעות יותר "איכותיות" שבקולנוע עכשיו?

mahboba

New member
וואלה אין צודקת

ולא הכל חוסר איכות סתם הגזמתי.........את מכורה לקולנוע ניסית את קיל ביל שמעתי עליו דברים טובים?

אז זהו - שלא... ../images/Emo6.gif

פשוט נרקומנית שמממנת התמכרות... מאז שעברתי לתל אביב פשוט התמכרתי! להצלתי באים המנויים לסטודנטים שהם טיפה יותר בזול...

Unique16

New member
../images/Emo5.gif פשוט נוראי../images/Emo29.gif

ראיתי את הקרנת טרום הבכורה של הסרט- פשוט מטומטם!!! יותתתתתתתתר מדי סצינות עירום של מג ראיין (ממש סרט פורנו!), העלילה דווקא מעניינת אבל פשוט מרחוווווווו אותה בצורה מטורפת. זה יכל לצאת הרבה יותר מוצלח לדעתי, עם במאי אחר. חבל.

למעלה