תשובתנו לאבו מאזן

ע מ י ש

New member
תשובתנו לאבו מאזן

כמו שיש מדינות קטנות כלוקסנבורג נקים מדינה יהודית בעזה, אם המדינה לא מוכנה להגן עלינו, שלא תפנה אותנו. שתשאיר לנו את הטנקים שנקנו בכספי המיסים שלנו ואנו נגן על עצמינו", דברי הרב ישראל אריאל לערוץ 7 "אנו דורשים מהאנשים מסירות נפש על גוש קטיף, חלק ממסירות הנפש אני מציע לתושבי גוש קטיף להכריז על מדינה עצמאית, כמו שיש מדינות קטנות כלוקסנבורג נקים מדינה בשם מדינת עזה, אם המדינה לא מוכנה להגן עלינו, שלא תפנה אותנו. שתשאיר לנו את הטנקים שנקנו בכספי המיסים שלנו ואנו נגן על עצמינו", כך אומר הבוקר הרב ישראל אריאל, מחשובי רבני הציונות הדתית. בראיון לכתבנו ידידיה הכהן הסביר הרב אריאל את דרכו. "הכלל שמנחה אותי היא שכל מצווה שישראל מסרו את נפשם עליה נתקיימה בידם, אני קורא למסירות נפש כמו בכיכר השבת, הסיסמה שלי היא "חטפת – ניצחת", כמובן שאנו צריכים להשאיר את האלימות לצד האחר ולא להתנהג אנו באלימות, אנשים צריכים להיות מוכנים לחטוף זרנוקי מים ואלות שוטרים וכך ננצח, לא להיכנע. ואם מדינת ישראל לא רוצה בנו נקים מדינה נפרדת – מדינת עזה. לזה אני קורא מסירות נפש, ראשי המתיישבים צריכים לומר למפקד האוגדה, תשאירו לנו את הטנקים שנקנו בכספי המיסים שלנו קחו את כל חייליכם ותצאו, יש לנו הכשרה צבאית מספיקה להגן על עצמנו, ולהתנתק מהמדינה". בתשובה לשאלה כיצד תתקיים מדינה זו, אמר הרב אריאל, שבעבר היה רבו של פיקוד הצפון בצה"ל, שתושביו המבוססים של הגוש יוכלו לקיים את עצמם בצורה כלכלית בחקלאות הפורחת של השוק, וגם יוכלו להגן על עצמם, "אני חושב שראשי הגוש צריכים לקבל את הצעתי כחלק מהמסירות נפש שאני קורא לה, ושהם חווים כל יום בהתקפות הרצחניות של המחבלים ובמצב הקשה שהם נמצאים בו".

למעלה