תשובות למבחני הרשות- דיני נירות ערך

• פותח הנושא himo
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

himo

New member

אני מחפש תשובות למבחני הרשות שמופיעים באתר , או קובץ שאלות משוחזרות או שאלות לתרגול בנושא דיני ניירות ערך ואתיקה. בטוח שיש למישהו כי מסתובבים כאלה קבצים/ספרים/חוברות- אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום כלשהו.

himo

New member
? הלו- לאף אחד פה אין רשיון?

אני מחפש תשובות למבחני הרשות שמופיעים באתר , או קובץ שאלות משוחזרות או שאלות לתרגול בנושא דיני ניירות ערך ואתיקה. בטוח שיש למישהו כי מסתובבים כאלה קבצים/ספרים/חוברות- אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום כלשהו.
? הלו- לאף אחד פה אין רשיון?

hananhr

New member
יש ספר מצוין של עו"ד כינרת רצון פ

יש ספר מצוין של עו"ד כינרת רצון פ
להלן ספר לבחינה בדיני ניירות ערך: http://www.krp.co.il/investment_book.asp אשמח אם תשיג עוד שאלות ופתרונות לקראת הבחינה [email protected] חנן

shmulik199

New member
שאלה בקשר למבחנים

שאלה בקשר למבחנים
לא הבנתי כל כך למה עושים את המבחנים האלה כאילו אחרי זה אפשר לסחור בנירות ערך ללא עמלות של הבנק אבל איך יהיה אפשר לסחור בהם לבד?

רשיון למתן ייעוץ וניהול תיקים

שאלה בקשר למבחנים
לא הבנתי כל כך למה עושים את המבחנים האלה כאילו אחרי זה אפשר לסחור בנירות ערך ללא עמלות של הבנק אבל איך יהיה אפשר לסחור בהם לבד?
רשיון למתן ייעוץ וניהול תיקים
השם מדבר בעד עצמו....

מצב
הנושא נעול.
למעלה