תשובות לחלקים האמריקאיים

תשובות רשמיות לאמריקאי

התשובות האלה סופיות ורשמיות חוץ מבשאלה י"א א-1 ב-4 ג-3 ד-2 ה-3 ו-4 ז-2 ח-3 ט-2 י-4 יא- 1 או 4 לא ברור עדיין! יב-3 יג-4 יד-3 טו-2 טז-3 יז-1 יח-3 יט-2 כ-2 מקווה שהצלחתם!

USER777

New member
תשובות לשאלות האמריקאיות מדעי החיים

התשובות לשאלות האמריקאיות לשאלון מדעי החיים והחקלאות שאלון 044001: נושא 1 - רבייה באדם ובבעלי חיים א.4 ב.2 ג.3 נושא 2 - פוטוסינתזה והזנה מינרלית ד.3 ה.2 ו.4 נושא 3 - תורשה ז.1 ח.1 ט.3 נושא 4 - מערכות הובלה באדם ובבעלי חיים י. 2 יא. 2 יב. 1 נושא 5 - רבייה וריבוי בצמחים נושא זה בחרתי לא לעשות (היה צריך לבחור לעשות 4 נושאים מתוך 5) תשובות אלו 99.9% נכונות מכיוון שהמורה אמרה לי אחרי המבחן שאלה התשובות הנכונות אז אני מניח שהיא יודעת מה היא אומרת.. *אם מישהו רוצה שאסרוק חלקים מהשאלון שיגיד איזה חלקים הוא רוצה. כמו כן אם מישהו רוצה להשוות תשובות לחלק של השאלות הפתוחות מוזמן להשוות

a 90s Noah

New member
3 טעויות ../images/Emo4.gif

מחשיבים רק אחת מהן, או את שלושתן (בגלל שעברתי את ה-2)? ואסור לסרוק חלקים מהבגרות, יש הפרה של זכויות יוצרים

USER777

New member
תשובה

מותר לטעות בשאלות האמריקאיות בשאלון זה ב 2 תשובות ועדיין תקבל את 20 הנק' לכן אם טעית ב 3 שאלות ירדו לך רק 2 נק' על השאלה השלישית שטעית בקשר לסריקה, מה אכפת למשרד החינוך?? אפשר לחשוב שהוא ירוויח מזה כסף מתישהו...

USER777

New member
תשובה

מותר לך לטעות מתוך ה 12 שאלות ב 2 טעויות ולא ירדו לך נקודות. אם את טועה ביותר מ 2 שאלות מורידים לך על כל טעות נוספת 2 נקודות. למשל, אם טעית ב 5 שאלות מתוך ה 12 יורידו לך רק 6 נקודות בסה"כ

a 90s Noah

New member
תודה על התשובה ../images/Emo13.gif

נפגעת הזכות לקנין חומרי (אזרחות
). בכל מקרה אין מה לנסות להבין, זה מעוגן בחוקים של תפוז. כל הפרה כזו או אחרת של זכויות יוצרים - מחובתי למנועה. מעצבן, אבל נכון..

USER777

New member
בבקשה../images/Emo9.gif, אממ ובקשר לקניין, זה

לא אמור להיות קניין רוחני? המורה אמר שכל מה שקשור לזכויות יוצרים זה קניין רוחני אבל אני לא בטוח אם זה נכון גם למקרה הזה

F3raRi

New member
אין מצבבבבבב בתורשההה

זה היה 2 3 4 לפי הסדר יש מצב תסרוק את כל השאלות אולי אני לא זכור נכון ובואנה הראשון נראה לי הכי נכון, אבל תורשה באמת שאני חושב שזה היה 2 3 4 והרבייה היה 4 3 2 יענו בסדר יורד.

F3raRi

New member
טוב בדקתי שיניתי אצלי דברים

וואלה לא זוכר נראה לי יש לי משהו כמו 4 טעויות משהו כזה נקווה לאולי נס ויש פחות.

nodahan

New member
לקליסטוריו

מאיפה ? נכנסתי ואין שם כלום. נראה לי באמת יש לך כמה טעויות. בכל מקרה המבחן הזה היה מעצבן, האמריקאי במיוחד. ה היה מבלבל... לא נורא... העיקר סיימנו עם זה..:)

onix 88

New member
לפי מה שאתה אומר יש לי 6 טעויות../images/Emo4.gif

אתה בטוח שזה רשמי?

frackit

New member
יש לי 2 טעויות...

וזה כי ניחשתי את 2 השאלות האלה!!!!!!!!!!!!!!!!! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששש

Good 2b Me

New member
אז יש לי 6 טעויות בטוח ../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif ואחד

שאנ'לא זוכרת מה עשיתי כי התלבטתי קשות ולא סימנתי לי בסוף מה עשיתי..<מקווה שת'נכון>

למעלה