התשובות לשאלות האמריקאיות לשאלון מדעי החיים והחקלאות שאלון 044001: נושא 1 - רבייה באדם ובבעלי חיים א.4 ב.2 ג.3 נושא 2 - פוטוסינתזה והזנה מינרלית ד.3 ה.2 ו.4 נושא 3 - תורשה ז.1 ח.1 ט.3 נושא 4 - מערכות הובלה באדם ובבעלי חיים י. 2 יא. 2 יב. 1 נושא 5 - רבייה וריבוי בצמחים נושא זה בחרתי לא לעשות (היה צריך לבחור לעשות 4 נושאים מתוך 5) תשובות אלו 99.9% נכונות מכיוון שהמורה אמרה לי אחרי המבחן שאלה התשובות הנכונות אז אני מניח שהיא יודעת מה היא אומרת.. *אם מישהו רוצה שאסרוק חלקים מהשאלון שיגיד איזה חלקים הוא רוצה. כמו כן אם מישהו רוצה להשוות תשובות לחלק של השאלות הפתוחות מוזמן להשוות
מותר לטעות בשאלות האמריקאיות בשאלון זה ב 2 תשובות ועדיין תקבל את 20 הנק' לכן אם טעית ב 3 שאלות ירדו לך רק 2 נק' על השאלה השלישית שטעית בקשר לסריקה, מה אכפת למשרד החינוך?? אפשר לחשוב שהוא ירוויח מזה כסף מתישהו...
מותר לך לטעות מתוך ה 12 שאלות ב 2 טעויות ולא ירדו לך נקודות. אם את טועה ביותר מ 2 שאלות מורידים לך על כל טעות נוספת 2 נקודות. למשל, אם טעית ב 5 שאלות מתוך ה 12 יורידו לך רק 6 נקודות בסה"כ
זה היה 2 3 4 לפי הסדר יש מצב תסרוק את כל השאלות אולי אני לא זכור נכון ובואנה הראשון נראה לי הכי נכון, אבל תורשה באמת שאני חושב שזה היה 2 3 4 והרבייה היה 4 3 2 יענו בסדר יורד.
מאיפה ? נכנסתי ואין שם כלום. נראה לי באמת יש לך כמה טעויות. בכל מקרה המבחן הזה היה מעצבן, האמריקאי במיוחד. ה היה מבלבל... לא נורא... העיקר סיימנו עם זה..