תשובה מפורום גסטרו-ילדים

oli31

New member
תשובה מפורום גסטרו-ילדים

אסתר שלום, סיפרתי לך בסדנת המוצקים על בעיית עקבות הדם בצואה שגיליתי אצל עידו. (להזכירך בן 4.5 חודשים, יונק מלא ומתוק לחלוטין). בעצתך שלחתי שאלה גם בפורופ גסטרו-ילדים ואני מצרפת את התשובה. נראה לי שיעניין אותך. אורית
 

דיאנה1

New member
קישור ישיר לתשובה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=536&msgid=11232463 באמת מעניין. נאמר שם שדימום סמוי בצואה אצל תינוקות יונקים עלול להגרם מאלרגיה למוצרי חלב שהאמא אוכלת. למרות שהרופא בתשובה שלל קשר בין התופעה הזו להמוגלובין נמוך - זה בכל זאת גרם לי לחשוב שאולי יש קשר בין ההמוגלובין הנמוך שהיה לבני לבין הכמות הגדולה של חלב ומוצריו שאני נוהגת לאכול.
 
באמת מעניין אם יש קשר

מהניסיון שלנו בסביבות גיל שנה גילינו שליותם יש המוגלובין נמוך. הוא גמל עצמו בגיל שנה ו- 8 חודשים. כלומר, כבר 4 חודשים ניזון ממוצקים בלבד. הוא אינו צורך כלל מוצרי חלב (רגישות), עם זאת ההמוגלובין שלו עדיין נמוך- כך שכנראה זו לא היתה השפעה של התזונה/החלב שלי. מה שלום בר? עדיין יונק? מזל טוב, בקרוב יום הולדת גם אצלכם
 

דיאנה1

New member
הי ניריתי ../images/Emo24.gif

בר עדיין יונק אבל בצורה "ידידותית" ומתחשבת מאד. לפעמים הוא מבקש, בדרך כלל אני מציעה, ואם הוא לא רואה אותי אין לו שום בעיה להסתדר בלי, ככה שאני לא מוגבלת בכלל, ולא אכפת לי להמשיך ככה עוד שנים... עדיין זו הדרך הכי טובה להרדים אותו בחזרה כשהוא מתעורר בלילה, למרות שזה לא קורה הרבה. אני מניחה שרק אם נרצה לנסוע לחופש בלעדיו זו תהיה בעיה, אבל מאחר ואנחנו בחו"ל ואין אצל מי להשאיר אותו זה ממילא יורד מהפרק. הרי כשההורים יבקרו אותנו לא נשאיר אותם עם הילדים וניסע לחופש. באמת גם אצלנו יומולדת בקרוב - ואנחנו נוסעים לחגוג בדיסני! איזה כיף לנו.
 
למעלה