תרצה גרנות היתה אתמול אצלי בחלום

Debussy

New member
תרצה גרנות היתה אתמול אצלי בחלום../images/Emo121.gif

חלום מוזר היה לי אתמול בלילה חלומות מוזרים ובלתי מתפרשים שבאים אצלי לא פעם אחרי שיחות טלפון עלומות עם אנשים שמעולם לא הכרתי, וכל כך הייתי רוצה. ובחלומי, הולכת אישה נמרצת ודעתנית ברחוב ובהחלטה פתאומית של רגע עולה על הבניין המרכזי של הסוכנות היהודית, ומתחילה לצעוק לאנשים למטה בקולי קולות והאישה צועקת שכל הרחוב למטה ישמע: " קוראים לי תירצה גרנות, ואין פה ברדיוס של 200 קילומטר בן אדם שלא מכיר אותי וזה הכל בגלל המוח האנליטי המבריק שלי השנינות שלי אף אחד לא יכול עליה אני אחד הדברים הוורבאליים הכי מדהימים שקמו בארץ המושתנת וחברת הכשרונות הזאת, ומתי ? מתי בשם אלוהים שאני אחת מהיציאות היותר מדהימות שלו מתי בשם אלוהים שאני רואה אותה כל יום כשאני מתסכלת במראה, מתי כבר יבוא מישהו ויביא לי בשר ? כן בשר ! בשר אמיתי ! לא הדרעק הזה של טבעול, וכל הזיופים המחפירים הללו, לא כל תחליפי הסויה הפלצניים הללו, אני רוצה את הדבר האמיתי !!! וככה היא עמדה שם וצעקה, ואנשים מכל מיני סוגים נענו לה בהתלהבות, למה היא לא היתה סתם אחת פשוטה, שבסה"כ מבקשת לחיות חיים פשוטים וטובים, אלא תרצה גרנות, אנציקלופדיה מהלכת ממש. סמל האינטלקט והשנינות, וככה זרקו לה אוכל לגג אבל רק פירות וירקות, כאילו להכעיס כל הצמחונים שבעולם התגודדו סביב הבניין, וניסו לזרוק לה עלי חסה, נבטים, אורגולה, לפעמים קצת מלפפונים טריים, היו כמה נועזים שניסו לשלוח פטרוזיליה שמיר וכאלה, אבל זה רק גרם לתרצה גרנות להתשתולל עוד יותר מכעס, כעס והרבה בוז שקרן מכל תא בגופה: "אני רוצה בשר !!! בשר אמיתי, קיבינימט, אני רוצה נתח בשר עסיסי, אמיתי, כזה שעוד נוטף ממנו קצת דם, אדמדם ורוד מבפנים, כזה שכייף לנעוץ בו את השיניים !! מה אתם מביאים לי ירקות ?? חבורת משעמיים שכמותכם ! תרגשו אותי ! תדהימו אותי ! תביאו לי משהו חדש ! תנו לי משהו שעוד לא ראיתי ! תפילו אותי מהכיסא.. סליחה מהגג, תעשו לי את זה ! אבל כלום... ההמונים מלמטה כולם באופן שאי אפשר היה להסביר, היו צמחונים אדוקים. נו ואיך אני יכול בכלל להתחיל להסביר מה שקרה שם ? וכי אני אחראי לכך ? ככה זה עם חלומות, ששום דבר הגיוני לא קורה בהם, וכל קשר למציאות מקרי בהחלט... וככה המוני הצמחונים שלמטה צעקו לתרצה שהיתה הקופרייטרית הכי שווה במזרח התיכון שתרד אליהם למטה, כי כל מה שיש בבשר הם אמרו לה יש גם בדברים אחרים, b-12 וכל זה... אבל את תרצה זה ממש לא עניין, תרצה זעקה עד לב השמיים שפשוט נמאס לה כבר מכל האנשים האפורים והצפויים כל כך שממלאים כל כחלקה טובה בעולם שלנו, ששום דבר בחיים המפוהקים שלהם לא דוחף אותם לשבור פעם את השיגרה עם איזה יציאה נועזת במיוחד, ששום דבר לא דוחף אותם לעזוב אחת ולתמיד את "הנחמדות" הבלתי נסבלת והמנומסת שלהם ולנגוס פעם אחת ולתמיד מהחיים בלי לעשות חשבון לאף אחד. כולם נקניקים היא אמרה לעצמה ביאוש, ומילא נקניקים, לזה אני כבר רגילה בחיים שלי, אבל אפילו לא נקניקים אמיתיים... אלא תחליף סויה של נקניקים. נקניקיות טבעול.. אללא יסטור.. איך שהעולם התדרדר.. ואני חשבתי שיותר נמוך מיזה כבר אי אפשר יהיה לרדת. רגע לפני שתרצה חרצה את גורלה כמעט לקפיצת ראש לעבר הלא ידוע באמת, נפתח חלון בבניין ממול, ואיזה אחת, שאת שמה אני בטוח זוכר, הביטה החוצה בהבעה של שיעמום, ובידה השמאלית החזיקה טלפון אלחוטי, ורוב הזמן הקשיבה. מפעם לפעם אמרה מילה לשפוף אבל רוב הזמן הקשיבה, וזה חתיכת כישרון שאסור לזלזל בו בימים אלה.. אנשים שיודעים להקשיב הולכים ונהיים נדירים.. ואז ראתה את תרצה צועקת מהגג שממול, ועזבה לשניה את הטלפון לראות טוב יותר, ותרצה קלטה אותה מייד בעיניי הנץ הטורף שלה, ושאלה אותה: " אולי את תוכלי לתת לי את נתח הבשר האמיתי שאני כל כך מחפשת ?" והבחורה הפשוטה רק למראית עין שבחלון ממול, ענתה לה בקול קצר והחלטי: מצטערת, אין לי זמן לזה עכשיו. האקס שלי צריך להגיע, להחליף לי את הוילון, ואני בשלב של להמשיך להיות נחמדה אליו, כי אין לי כרגע משהו טוב יותר על הכוונת, חוץ מיזה, ממילא חולמים אותנו עכשיו ככה שזה ממילא לא רלוונטי", אמרה וסגרה את השיחה. "אותי אף אחד לא יחלום בלי לרבל אישור מראש ממני ! זאת הפרת זכויות יוצרים" שאגה תרצה, וקפצה מייד מראש הגג, לעבר זרועותיהם החלושות והאנמיות של מאות הצמחונים שהתגודדו למטה... ואז התעוררתי !

tairon

New member
איזה חלום... וואי../images/Emo2.gif

אני אחרי חלום כזה לא חוזר לתפקוד ולא מצליח להתעורר .... וחוץ מזה אם כבר לחלום אז לפחות משו עסיסי כזה... איזה סטייק על האש.. ככה טוב.. סתאםםםםםםםםםם... ברוך הבא לוידויים ----------------------

שלדר

New member
הו דה הל איז תירצה???../images/Emo121.gif

והעיקר שקפצה בסוף, ושתניח לך לישון בשקט !

m o n i c a 3 0

New member
הוז דה פאק איז תרצה

אני שמעתי על אביבה גרנות שישבה בנוה תרצה, אבל תרצה גרנות??? איפה היא יושבת?עומדת? ואם היא כל כך כשרונית אולי היא יכולה להוציא לבת שלי את הגרפס בפחות מחצי שעה. monica30 בדיכאון של לפני הגרפס ואחרי הקקי.

irist

New member
אולי אני לא תרצה...

מה אולי??? בטוחחחחחחחח! אני בחיים לא אסרב לסלט טוב, במיוחד אם מכינים לי אותו... אני בחיים לא אקפוץ מהגג, אוהבת את עצמי יותר מדיי... אני בחיים לא אבוא בחלומות של אנשים תמימים שסך הכל רצו לישון קצת... יאאאאווראדי, על החלום... כל הכבוד על הסיפור... מוניקהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה... אולי אני הגאולה שלך... (לא, לא קוראים לי גאולה, אבל...) תביאי לי ת´מתוקה שלך לכמה חודשים... אני מבטיחה להחזיר לך אותה אחרי כל הגרפסים והקקי שבעולם... אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אווחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתמוגגת על הרעיון... מתגעגעת לימים של גראפסלאך וקקי... שיו, הריח המתוק הזה של התינוקות... ממממממממממממממממממממ... אוףףףףףףףףףףף, גם אני רוצה...
iris

למעלה