תרופה בשם אונופסעור Onpsor

vondiplo

New member
תרופה בשם אונופסעור Onpsor

שלום לכולם, אני סובל מפסוריאזיס מגיל צעיר, בעיקר באזור הקרקפת. לפני משהו כמו חודשיים חזרה המחלה בשיא עוצמתה לעור הקרקפת אחרי תקופה של כמה חודשים שבה נעלמה. לא רציתי להשתמש בתרופות סטרואידיות, ומשחות אחרות (כמו דייבונקס) לא עבדו. בעודי מתלונן על העניין הזה בפני חולה פסוריאיזס אחר הוא הפנה אותי לבית מרקחת טבעי ולתרופה בשם: Onsopor או בעברית אונופסעור. אני משתמש בתרופה כבר חודשיים והנגעים נעלמו לחלוטין, גם הנקודות האדומות אינן עוד. רציתי לשאול אם מישהו מכם שמע על התרופה הזו, בכל מקרה מההיכרות בת החודשיים שלי איתה אני מאוד מרוצה. מדובר בתרופה טבעית (עד כמה שאני יודע, בדקתי את המרכיבים שרשומים עליה, שלחתי אותם הלאה למספר רופאים והם כולם אמרו שהמרכיבים לא מזיקים, אם כי לא כולם טבעיים, בכל מקרה אם מישהו רוצה אוכל לפרסם אותם פה). היא מתחלקת ל-2 טיובים, אחד למריחה על מנת להעיף את שכבת העור העודפת, והשני על מנת להיפטר מהנקודות האדומות. אם מישהו מכם ציני על מה שאני כותב פה, אז גם אני. אשמח לשמוע מכם אם שמעתם על התרופה הזו, וממה לדעתכם כדאי להיזהר. תודה ושבת שלום.

danistar

New member
אם עזר לך אז דייך ....

אין פה עניין של ציניות . אם היה טיפול אולטימטיבי כולנו היינו שומעים עליו וכמובן שכולנו היינו מנסים אותו , אבל לצערי עדיין אין כזה ולכן מותר לי להיות סקפטי . אגב , זה שהרופאים אמרו שהמרכיבים לא מסיקים זה לא אומר שהם עוזרים . בכל מצב אם זה עוזר לך דייך ....

שבת שלום - תרופה טבעית?../images/Emo24.gif

זה מצחיק אותי כל פעם מחדש כשאני קורא איך נופלים במלכודת של המונח תרופה טבעית. הרי תרופה מיצרים במעבדה , ברגע שלוקחים גם חומרים שהיו טבעיים ומסנטזים ומפרקים אותם לגורמים זה כבר לא טבעי יותר. לבד מזאת בטבע יש הרבה מאד צמחים וחומרים שהם מאד רעילים ומזיקים. ירקות אורגניים זה טבעי, זה מזין וזה בריא. תרופה היא תרופה.

גלית491

New member
יונה לגבי המזון האורגני מומלץ לקרוא בעיתוני

השבת.

שבת שלום../images/Emo24.gif

אני לא צרכן עיתונים ולא מחובר לחדשות ברדיו או בטלויזיה, בשבילי זה בזבוז זמן אחד גדול. מזמן הבנתי שהכל מגמתי והיום בכסף אפשר לקנות כל דבר, כולל כתבות מאמרים ותוכניות טלויזיה במסווה. צרכנות נבונה היא לבדוק, להשוות ולשאול שאלות. כמו בכל תחום אחר יש אנשים ישרים ויש שרלטנים וגנבים. אפשר לרמות אנשים אבל אי אפשר לרמות את המעיים.

danistar

New member
כל מילה שלך בסלע

הנה הסיפור על צרכנות נבונה .. משהו מתחום אחר לגמרי אבל עדיין רלוונטי . לפני שבועיים קניתי תנור אפיה משולב הביתה והסיפור שהיה כך היה: אחרי שהחלטתי שהגיע הזמן לזרוק את הגרוטאה שעמדה לי במטבח ולקנות תנור אפיה משולב ( זה מה שהמטבח שלי יכול להכיל ) חדיש ומודרני . השלב הראשון היה לעשות מחקרים ובדיקות באינטרנט ולהתיעץ עם חברים ( בעיקר עם נשותיהם , אם כי במקרה של מר טאוב ידינו הוא הבשלן - ויש לו את זה !! והוא המיעץ ) . אחרי קבלת הביקורות , ההמלצות , צמצום הבדיקה באינטרנט לדגמים רלוונטיים והחלטה על רמת המחיר שאני מוכן להוציא , עלה שם אחד ברוב המקרים : סאוטר . לאחר בדיקה נוספת מצאתי מכירה פומבית בוואלה שופס של תנור סאוטר מדגם 1029 עם כל מה שזז ( הדגם הכי חדש שלהם שהוא פירוליטי ) ובמכירה הזאת זכיתי בתנור עם אחריות מקורית של היבואן דרך רשת סנסור ב 2900 שח כולל הובלה. האתר נתן 100 שח הנחה לרגל 9 שנים להקמתו ומעבר לכך יש לי הנחה של 2 אחוז בגלל שאני משלם בכרטיס אשראי של מקום העבודה . בקיצור המחיר הסופי : 2750 שח ב 10 תשלומים. כמו כל ישראלי טוב הייתי חייב לבדוק בחנויות מה המחיר האמיתי . לפי האינטרנט מחירו האמיתי של המצור באזור ה 4000 שח בחנויות ( בזאפ ובאתי הרשתות שמוכרות ) . בביקורי האחרונים בכמה קניונים כולל היום בזכרון קיבלתי הצעות מחיר והבטחות מהמוכרנים ברשתות השונות ( שקם אלקטריק , טרקלין , סמגל ועוד ) שהביאו אותי לאותה מסקנה של יונה "צרכנות נבונה היא לבדוק, להשוות ולשאול שאלות. כמו בכל תחום אחר יש אנשים ישרים ויש שרלטנים וגנבים. אפשר לרמות אנשים אבל אי אפשר לרמות את המעיים" בכל החניות העמדתי פני תם , של מישהו שראה אצל חברים ואפילו לא זוכר את שם הדגם אבל זוכר שהוא סאוטר , פירוליטי . בסיכומו של דבר כולם רצו מחירים של בין 3900-4500 שח כולל הובלה , אחד המוכרנים הגדיל לעשות וניסה למכור לי דגם ישן יותר ( 929 ) באותו מחיר מופקע ובהבטחה שזהו הדגם האחרון ושהוא עושה לי אחלה מחיר . בקיצור חבריה כל מה שיונה אומר זה נכון ובכל תחום ובתחום שלנו צריך לשים עשר עיניים כי כאן לא מדובר רק בכסף שלנו אלה גם בבריאות .

liatiD

New member
צרכנות נבונה

בנוגע לכל מיני מוצרי חשמל יצא לי כל כך הרבה פעמים בחיים להתפשר, לא היה לי כוח ומספיק אנרגיות להתחיל לברר, לשאול, להתייעץ, לחקור, אז העדפתי לשלם עוד 100,200 שקל (ולפעמים לקבל גם מוצר פחות טוב). תמיד אחר-כך הייתי מתבאסת לאללה, תמיד הייתי נשארת עם התחושה הזאת ש"דפקו אותי". אז עכשיו אני חכמה יותר ומעדיפה להשקיע עוד שעה,שעתיים בלברר מאשר לשלם יותר כסף וגם לקבל מוצר פחות טוב. אבל כל זה לגבי מוצרי חשמל. זה פחות חשוב. לגבי הבריאות שלנו אסור לנו להתפשר אפילו לרגע, כאן הכסף הוא פחות פקטור מאשר האיכות והיעילות. אני חושבת שכמעט לכל אחד מאיתנו יצא פעם ליפול בפח באיזה טיפול שאו שנשמע מבטיח או שהיה לא מאד יקר ועל פניו בעל איזשהו פוטנציאל לעזור, או שניהם. מהר מאד מבינים שזה לא זה. בנוגע למוצרי חשמל לא נורא אם קניתי מיקרוגל קצת פחות משוכלל (בעצם כן נורא, אבל פחות) אבל בנוגע לגוף שלי ולבריאות שלי - כן נורא אם זרקתי כסף על מה שלא הועיל בכלל (וזה עוד הרע במיעוטו) או שיותר מזה זרקתי כסף על משהו שרק הזיק. מה שטוב בפורום הזה ובפורומים אחרים הוא שאנשים יכולים להזהיר אותך, להגיד לך ממי צריך להתרחק כמו מאש. בקיצור אני מחזקת את דברי דניאל, וחושבת שעדיף לחכות עם טיפול ולברר עליו כמו שצריך מאשר לקפוץ לתוך איזה כיס של איזה שרלטן.

למעלה