תרגילים בסטטיסטיקה והסתברות...

תרגילים בסטטיסטיקה והסתברות...

אהלן לכם...גורום-גורום חזרתי מאיסטנבול זה עתה... בדרכי לעלות למטוס ראיתי את שני הטייסים הטורקים. משופמים,שמנמנים (הקבאב הקבאב...), באמצע שנות הארבעים בטח... חשבתי לעצמי, מה ההסתברות שאחד מהם חוטף דום-לב והשני מהבהלה חוטף איזה אירוע מוחי.... מי יטיס את המטוס עד לת"א..??? אני??? המטוס מסוג איירבוס מטוס עם שני מנועים..ואני ישבתי בדיוק מעליו,השגחתי עליו שהוא לא מפסיק לעבוד,או שלא נכנסת אליו ציפור...באיזשהו שלה הוא עשה בורום-בורום (כנראה בטורקית..) , וחשבתי מה ההסתברות שהוא נדפק לו,ואז אנחנו תלויים רק באחד המסכן שמשמאל..... ומה ההסתברות שהיא תתקשר כבר....? מייקי.

sahr12

New member
היא התקשרה...והיה תפוס...

אז עד שהיא תנסה שוב...אשאל בשלומך.. לא הבאת לי כלום ליום האהבה?????חחחחחחחח.... בשבילי תורכי אמיתי..זה מייקי!....:)

חחחחח...שמע משהו...

רק אתמול הבנתי, שהמינהג של הגברים הטורקים לנשק אחד את השני פעמיים, אחת בכל לחי, זה לא ממש.... הם משיקים את הלחי ועושים מואאאההה באוויר... ואני יומיים מדביק בוסות כמו אהבל..בודק בשפתיים מי התגלח טוב ומי לא..... חחחחחחחח... פעם הבאה שאני אראה אותך אני אדגים לך.... חוץ מזה,שדדתי את "יונייטד קולור אוף בנטון", 2 חולצות כפתורים של "ראלף לורן",מכנסיים של "טומי הילפיגר",וקופסאות של רחת לקום ומעמולים טורקיים...תבחר....

sahr12

New member
אתה לא תנשק אותי!!!!!!!!!

אחרי כל הטורקים.....איייככככככככככככ.....עם השפמים הצהובים מעישון עשבים שוטים אתה תנשק אותי???????על גופתי!!!!!!!!חחחחחחחח... לא שלחו לך ידיים????? לוקום,לוקום.....

מה מייקי ? לא הבאת כלום מהמלון.....

היי צייקי ברוכים השבים איזה זן של ישראלי אתה ? זן חדש? העוף

שילגיה31

New member
מייקי ../images/Emo67.gif

מעמולים טורקיים ואתה שותק?! אוףףףףףףףףף

הקצין

New member
חחחחחחחחחחחחחח אוכל לבד

מי שאוכל לבד אוכל יותר ממני קצין וג´נטלמן

../images/Emo6.gif הכי בדוק זה../images/Emo59.gif

אין לך התכוצויות בתחת מהטיסות לתורכיה????????????

למעלה