תרגום מושגים מהמטבח הסיני

ננהננה

New member
תרגום מושגים מהמטבח הסיני

שלום לכולם, אני מתרגמת סדרה בנושא בישול סיני ומחפשת את המונחים המתאימים (אם קיימים) בעברית למיני מחיות, רטבים וכן הלאה. אולי אתם מכירים אתר או אדם שאפשר להתייעץ אתו/ה? המושג הבולט ביותר הוא מעין מחית בצבע צהוב או חום, בעלת טעם עדין, שעשויה מפולי סויה. yellow bean sauce לא מדובר במיסו לדעתי. תודה מראש :) ענת.
 

Elikah

New member
הייתי שואלת בפורום בישול/פורום שעוסק בסין

ואת גם יכולה לנסות לפנות למסעדות סיניות.
 
למעלה