ואף על פי כן אתה ממשיך וממשיך וממשיך...
לא. ברור. ידוע. לעולם לא
(ואין לזה שום קשר מיוחד אלי. כמות הודעות התקיפה וההשמצה שלך אל מול כולי עלמא, פשוט גדולה פי עשרות מונים מכמות ההודעות הענייניות שלך. מציאות שכאמור, לא ממש קשורה אלי דווקא, גם אם כרגע יותר נוח לך להציג זאת כך).
תבוז להנאתך. מה גורם לך לחשוב שזה מענין אותי?
ואוו איזה צדיק
. אני נפעם מהתרגשות
. אמסור לסביבתי את דבריך המרגשים והמרתקים. אני בטוח שהם יתרגשו לא פחות ממני
.
אם אתה אומר אתה בוודאי מכיר ויודע
. השאלה היחידה במקרה כזה היא, מה גרם לך לכתוב (וכן, לתקוף ולהשמיץ) בדיוק מהתגובה הראשונה שלך אלי כשהגעת לפורום
. אמנם בעבר נטען (כנראה ע"י ניק קודם שלך) שחשבתם (אתה ועוד כמה תוקפים פבלוביים ובהם ס' היקרה הזכורה לפחי הזבל) שאני בכלל גולש אחר לחלוטין, ועליו חשבתם כל מיני דברים שהחלטתם להטיח בי. אבל לכך שטעיתם בעניין זה הגעתם (לדברי חלקכם) כבר מזמן. ובכל זאת... אז או שאני בכל זאת הוא (מי שזה לא יהיה), או שאנחנו דומים שתי טיפות מים, או שאתה חרטטן מזוי ובזוי שפשוט לא מסוגל להתדיין עניינית (מול כמעט אף גורם) ופשוט לא יכול שלא לנסות להסתיר עובדה זו באמצעות השמצות כאילו מוצדקות.
שאגלה לך מה לדעתי התשובה הנכונה או שאשאיר אותך במתח
?
טוב, ענייני השילוש הקדוש או מקודש זה משהו שאתה בקי בו יותר ממני
. אני יותר בקטע של יהדות כפי שאתה יודע. כך שקשה לי קצת להתייחס לדבריך. גם לא השבת אף פעם על השאלה מה אתה מגדיר כפשיסט, על אף שנשאלה פעמים רבות. כך שגם לזה אינני יכול להתייחס. שקרן אתה יודע מצוין שאני לא, אבל כמובן שתמשיך לכתוב זאת (ואף ביתר שאת כעת, משנדמה לך שזה מפריע לי) עד סוף כל הדורות וכל אימת שתצטרך לערפל את מציאות היעדר ההתייחסות העניינית.
אם אני חרטטן? אין לי מושג. יחליט על אחד לעצמו וייהנה כל מחליט מהחלטתו
. לא עומדת בראש מעייני הסוגיה, עמך הסליחה
.
יאללה בן אדם, נראה לענ"ד שמיצינו. כאילו, אם ממש דחוף לך עוד כמה סבבי השמצה והצדקה עצמית, אין לי בעיה לזרום ולשרת אותך ואת מאווייך. אבל מבחינתי מזמן הרי מיצית את עצמך, כך שבהתחשב בכך שמכאן תת-השרשור הזה יכול רק להתדרדר באופן שלא מכבד את האכסניה, מבחינתי אפסיק כאן.
במילים פשוטות וקצרות יותר, מיצינו יקירי. צא ושחק עם הילדים האחרים עד לשעת השינה.
הרבה בריאות.