תראו מה קורה בהר הבית מאז ט באב ותראו כמה שקרנים היו השמאלנים שהפחידו אותנו

marabo

Well-known member
ספרו לנו שמיליארד מוסלמים יעלו עלינו, שהשמים יפלו...
שקרנים נאלחים, פשוט לא מתאים להם תפילות של יהודים בכלל ובהר הבית ובתל אביב בפרט כי זה לדעתם ישנה להם את השליטה השמאלנית חילונית שלהם במדינה.
https://x.com/nirhasson/status/1831229574153150560?t=k_q1cEuNhzaaoazUoU6A9w&s=19

certified.woke

Well-known member
שקרנים נאלחים, פשוט לא מתאים להם תפילות של יהודים בכלל ובהר הבית ובתל אביב בפרט כי זה לדעתם ישנה להם את השליטה השמאלנית חילונית שלהם במדינה.
https://x.com/nirhasson/status/1831229574153150560?t=k_q1cEuNhzaaoazUoU6A9w&s=19
פגאנים מביכים...

Harrington

Well-known member
מנהל
כבר זמן רב מתפללים יהודים בהר הבית וזה לא מעניין אף אחד בעולם המוסלמי. מעת לעת השמאלנים עולים על זה, מפרסמים ברעש גדול בתקווה להביא להתפרצות כעס מוסלמית, אבל בדרך כלל לא מצליחים בכך ברוך ה'.

The Real Big Joe

Well-known member
ידוע, נעים מאוד, הרינגטון. אבל הסר דאגה מליבך, על אף היותך כזה (ואשריך על המודעות העצמת וההודאה הפומבית!) בכל זאת אוהבים אותך.
התגובה הזאת ברמה של כתה ג' שאתה דבק בה בקנאות, רק מעצימה את תדמית המוקיון האינפנטילי שלך.

Harrington

Well-known member
מנהל
התגובה הזאת ברמה של כתה ג' שאתה דבק בה בקנאות, רק מעצימה את תדמית המוקיון האינפנטילי שלך.
תגיד, דקה ברצינות, מה בדיוק אתה מצפה ממני לענות כשכל תגובתך מצטמצמת לצווחה 'שקרן' (כמובן ללא כל ביסוס לעניין, שכן אין כל שקר בדברי שם, אבל זה לא העניין כעת)? מה בדיוק אתה מצפה ממני להגיב לכך, באופן שלא "יעצים את תדמית המוקיות האינפנטילית שלי", כהגדרתך?

אגב בלי קשר לתהייתי זו, תגובתי שם הייתה דווקא אמיתית וכנה. כלומר, אני באמת אוהב אותך, גם אם אתה מגלה ב98% מתגובותיך רמה ירודה ורדודה להחריד, אי-מסוגלות ממשית להתייחס עניינית ו/או לקיים דיון ענייני (כמובן כל פעם עם תירוצים נהדרים והצדקות מפה עד להודעה החדשה ;-)), ואוצר מילים מצומצם למדי (עם החרגה לתחום הקללות, כינויי גנאי וכיו"ב).

אני סבור במקרים כאלו (ואני רציני לחלוטין), שתגובותיך (במקרה הזה) נובעות מבעיה מנטלית, בעיה נפשית אם תרצה, שמקשה עליך להתנהג כמו אדם בוגר ומבוגר. הרי ברי לכו"ע שמשהו ענייני או רציני אין בתגובות הללו (בוודאי לא כאמור, באותם מקרים בהם אין כל דבר שקר שבגינו ניתן לכנותי שקרן וכיו"ב, אך גם בכלל). ההסבר היחיד שיש לי זה העניין הנפשי. החלופה היא שאתה (במקרה הזה) פשוט אדם רדוד להחריד. כזה שאין לו טיפת אינטליגנציה בראשו, שכבר לא נדבר על שכל ממשי. יעני סוג של ילד בן 3-4.5 שעושה עצמו מבוגר (או להיפך). הא ותו לא.

אני מעדיף לייחס לך (ולחבריך הנוהגים באופן דומה) יותר מכך. אבל עודף אפשרויות אין כאן למרבה הצער. אלו התוצאות :).

אז יקירי... אם אתה רוצה להימנע מתגובות ש"מעצימות את תדמית המוקיון האינפנטילי" וכיו"ב, כל שעליך לעשות היא להתגבר ולהתבגר ולהעלות את רמתך במעט (או בהרבה בעצם). הא ותו לא. הלוואי ואת כל הבעיות ותחלואי העולם היה אפשר בצורה כל כך פשוטה :).

אבל כל עוד לא תעשה זאת, לטוב ולמוטב, כל שאפשר לעשות הוא להשיב לך כגמולך. לא גמול כנקמה חו"ח, אלא מבחינת הרמה והרדידות. לדידי אשמח לצאת מהלופּ הזה, אבל הבחירה, כמו תמיד, בידיך כמובן.

Harrington

Well-known member
מנהל
למה אתה אומר שהוא שקרן ? לא יפה.
הוא לא אמר שהוא שקרן, אלא הציג עצמו ככזה. נסה לעקוב :).
מיציתי מתפלל מידי יום בהר הבית...
הלוואי.
הוא אולי לא יודע, אבל על הר הבית שוכן [מלשון שכינה] האלוהים של הנוצרים והמוסלמים.
אהה האמת שלא, היא לא. גם לא לשיטתם.
שמעתי במו אזני ישירות מבונה עולם .....
אז כרגיל, אוזניך שמעו שקרים (מה שכמובן מעלה את השאלה איך זה קורה לך כל כך הרבה, ואת הסברה שיש מצב שאוזניך מקשיבות רק לפיך).

Harrington

Well-known member
מנהל
הלוואי.

להלן אישורו של הנ"ל לשמו החדש/ישן
מיציתי
אשריך כרגיל על תגובה עניינית לעילא ולעילא, תגובה מהסוג שהפורום לא היה נראה אותו דבר בלעדיה, כזאת שמעלה את השרשור מעלה מעלה ברשימת השרשורים האיכותיים עם התגובות האיכותיות של השנה, וכזאת שללא צל של ספק כל מילה ופסיק בה ענייניים גרידא ולמהדרין.

אשריך צדיק ממוצה שכמותך!

xyxy210

Well-known member
אשריך כרגיל על תגובה עניינית לעילא ולעילא, תגובה מהסוג שהפורום לא היה נראה אותו דבר בלעדיה, כזאת שמעלה את השרשור מעלה מעלה ברשימת השרשורים האיכותיים עם התגובות האיכותיות של השנה, וכזאת שללא צל של ספק כל מילה ופסיק בה ענייניים גרידא ולמהדרין.

אשריך צדיק ממוצה שכמותך!
להלן האישור שמיציתי הוא חרטטן ללא תקנה מספר אחד בתפוז.
1725556692158.png
מגדיל את פער בחירטוטי סרק.

Harrington

Well-known member
מנהל
להלן האישור שמיציתי
אין צורך באישור שמוצית יקירי. אני לגמרי מסכים עם זה :).
הוא חרטטן ללא תקנה מספר אחד בתפוז.
ואללה?
איזה קטע :). מגניב אותי כל פעם מחדש איך אתה מתלהב כמו ילד קטן מדברים שאתה חושב שיעצבנו אותי :). כן, אני יודע מראש (כפי שקורה בכל אופן כל אימת שאני כותב משהו כזה), שמכאן תלמד (כהבנתך) שלכתוב את הנ"ל, קרי שאני כותב יחסית הרבה, מפריע לי, ועל כן תוסיף זאת כעת דרך קבע לכל שאר תגובות ההתקפה וההשמצה השגרתיות שלך.

מה שאני רק (אף פעם) לא מבין בקטע הזה, הוא מה לכל השדים והרוחות גורם לך לחשוב שזה באמת מפריע לי :)? כאילו, מלה שיפריע לי מה שראשית גלוי לכל דורש, כלומר אתה לא מגלה כאן שום דבר חדש, שנית פשוט פרט מידע חסר כל משמעות, בעיני לפחות. מישהו הרי צריך להיות זה ש'כותב הכי הרבה' בדיוק כמו שמן הסתם (לא התעניינתי ברשימה יותר מדי) יש מי שכותב הכי קצת. בכלל הייתה מצחיקה איזו גולשת שכבר לא נמצאת כאן, בכל אופן לא בניק שלה דאז, משהו שהתחיל בס' כמדומני, שנהגה לתקוף אותי כל 3 הודעות על כך שאני כותב כל כך הרבה (הופעתי אז במקום השני כמדומני). ואז יום אחד, הפלא ופלא, איכשהו היא עקפה אותי למקום השני הזה ואני עברתי לשלישי :). לפתע פתאום, נושא זה לא עלה יותר אף לא פעם אחת בתגובות ההתקפה וההשמצה שלה והיא עברה תחת זאת לפרסום חברה לפחי זבל או משהו כזה.

בקיצור, אני לא יודע אם המדד הזה מתייחס לכמות הפוסטים או לכמות המילים בס"ה. אבל זולת הגיחוך כל פעם על המחשבה שלך שאתה פוגע בי בדרך כלשהי, משמיץ אותי עם הטבלה הזאת בדרך כלשהי, או מעצבן אותי בדרך כלשהי, אני במלוא הרצינות לא מבין מה הבעיה בכלל :cool:.
מגדיל את פער בחירטוטי סרק.
נו, עדיפים חרטוטי סרק מאשר 100% תגובות תקיפת והשמצת אחרים. בעולם שלי בכל אופן. כך שאם זה המדד וזאת מסקנתך, אני בהחלט מברך אותך על הבאתו :).

תודה יקירי.

xyxy210

Well-known member
אין צורך באישור שמוצית יקירי. אני לגמרי מסכים עם זה :).

ואללה?
איזה קטע :). מגניב אותי כל פעם מחדש איך אתה מתלהב כמו ילד קטן מדברים שאתה חושב שיעצבנו אותי :). כן, אני יודע מראש (כפי שקורה בכל אופן כל אימת שאני כותב משהו כזה), שמכאן תלמד (כהבנתך) שלכתוב את הנ"ל, קרי שאני כותב יחסית הרבה, מפריע לי, ועל כן תוסיף זאת כעת דרך קבע לכל שאר תגובות ההתקפה וההשמצה השגרתיות שלך.

מה שאני רק (אף פעם) לא מבין בקטע הזה, הוא מה לכל השדים והרוחות גורם לך לחשוב שזה באמת מפריע לי :)? כאילו, מלה שיפריע לי מה שראשית גלוי לכל דורש, כלומר אתה לא מגלה כאן שום דבר חדש, שנית פשוט פרט מידע חסר כל משמעות, בעיני לפחות. מישהו הרי צריך להיות זה ש'כותב הכי הרבה' בדיוק כמו שמן הסתם (לא התעניינתי ברשימה יותר מדי) יש מי שכותב הכי קצת. בכלל הייתה מצחיקה איזו גולשת שכבר לא נמצאת כאן, בכל אופן לא בניק שלה דאז, משהו שהתחיל בס' כמדומני, שנהגה לתקוף אותי כל 3 הודעות על כך שאני כותב כל כך הרבה (הופעתי אז במקום השני כמדומני). ואז יום אחד, הפלא ופלא, איכשהו היא עקפה אותי למקום השני הזה ואני עברתי לשלישי :). לפתע פתאום, נושא זה לא עלה יותר אף לא פעם אחת בתגובות ההתקפה וההשמצה שלה והיא עברה תחת זאת לפרסום חברה לפחי זבל או משהו כזה.

בקיצור, אני לא יודע אם המדד הזה מתייחס לכמות הפוסטים או לכמות המילים בס"ה. אבל זולת הגיחוך כל פעם על המחשבה שלך שאתה פוגע בי בדרך כלשהי, משמיץ אותי עם הטבלה הזאת בדרך כלשהי, או מעצבן אותי בדרך כלשהי, אני במלוא הרצינות לא מבין מה הבעיה בכלל :cool:.

נו, עדיפים חרטוטי סרק מאשר 100% תגובות תקיפת והשמצת אחרים. בעולם שלי בכל אופן. כך שאם זה המדד וזאת מסקנתך, אני בהחלט מברך אותך על הבאתו :).

תודה יקירי.
מיציתי.....אני אף פעם לא מתקיף, אני פשוט בָּז לך, ואולי במעט , אני קצת דואג לאנשים שבסביבתך הקרובה למרות שאיני מכירם.
גם פאשיסט, גם שקרן וגם חרטטן. שילוש מסוכן.

Harrington

Well-known member
מנהל
מיציתי.....
ואף על פי כן אתה ממשיך וממשיך וממשיך...
אני אף פעם לא מתקיף
לא. ברור. ידוע. לעולם לא :) (ואין לזה שום קשר מיוחד אלי. כמות הודעות התקיפה וההשמצה שלך אל מול כולי עלמא, פשוט גדולה פי עשרות מונים מכמות ההודעות הענייניות שלך. מציאות שכאמור, לא ממש קשורה אלי דווקא, גם אם כרגע יותר נוח לך להציג זאת כך).
אני פשוט בָּז לך
תבוז להנאתך. מה גורם לך לחשוב שזה מענין אותי?
ואולי במעט , אני קצת דואג לאנשים שבסביבתך הקרובה למרות שאיני מכירם.
ואוו איזה צדיק :). אני נפעם מהתרגשות :). אמסור לסביבתי את דבריך המרגשים והמרתקים. אני בטוח שהם יתרגשו לא פחות ממני :).
גם פאשיסט,
אם אתה אומר אתה בוודאי מכיר ויודע :). השאלה היחידה במקרה כזה היא, מה גרם לך לכתוב (וכן, לתקוף ולהשמיץ) בדיוק מהתגובה הראשונה שלך אלי כשהגעת לפורום :). אמנם בעבר נטען (כנראה ע"י ניק קודם שלך) שחשבתם (אתה ועוד כמה תוקפים פבלוביים ובהם ס' היקרה הזכורה לפחי הזבל) שאני בכלל גולש אחר לחלוטין, ועליו חשבתם כל מיני דברים שהחלטתם להטיח בי. אבל לכך שטעיתם בעניין זה הגעתם (לדברי חלקכם) כבר מזמן. ובכל זאת... אז או שאני בכל זאת הוא (מי שזה לא יהיה), או שאנחנו דומים שתי טיפות מים, או שאתה חרטטן מזוי ובזוי שפשוט לא מסוגל להתדיין עניינית (מול כמעט אף גורם) ופשוט לא יכול שלא לנסות להסתיר עובדה זו באמצעות השמצות כאילו מוצדקות.

שאגלה לך מה לדעתי התשובה הנכונה או שאשאיר אותך במתח :)?
גם שקרן וגם חרטטן. שילוש מסוכן.
טוב, ענייני השילוש הקדוש או מקודש זה משהו שאתה בקי בו יותר ממני :). אני יותר בקטע של יהדות כפי שאתה יודע. כך שקשה לי קצת להתייחס לדבריך. גם לא השבת אף פעם על השאלה מה אתה מגדיר כפשיסט, על אף שנשאלה פעמים רבות. כך שגם לזה אינני יכול להתייחס. שקרן אתה יודע מצוין שאני לא, אבל כמובן שתמשיך לכתוב זאת (ואף ביתר שאת כעת, משנדמה לך שזה מפריע לי) עד סוף כל הדורות וכל אימת שתצטרך לערפל את מציאות היעדר ההתייחסות העניינית.
אם אני חרטטן? אין לי מושג. יחליט על אחד לעצמו וייהנה כל מחליט מהחלטתו :). לא עומדת בראש מעייני הסוגיה, עמך הסליחה :).

יאללה בן אדם, נראה לענ"ד שמיצינו. כאילו, אם ממש דחוף לך עוד כמה סבבי השמצה והצדקה עצמית, אין לי בעיה לזרום ולשרת אותך ואת מאווייך. אבל מבחינתי מזמן הרי מיצית את עצמך, כך שבהתחשב בכך שמכאן תת-השרשור הזה יכול רק להתדרדר באופן שלא מכבד את האכסניה, מבחינתי אפסיק כאן.

במילים פשוטות וקצרות יותר, מיצינו יקירי. צא ושחק עם הילדים האחרים עד לשעת השינה.

הרבה בריאות.

xyxy210

Well-known member
ואף על פי כן אתה ממשיך וממשיך וממשיך...

לא. ברור. ידוע. לעולם לא :) (ואין לזה שום קשר מיוחד אלי. כמות הודעות התקיפה וההשמצה שלך אל מול כולי עלמא, פשוט גדולה פי עשרות מונים מכמות ההודעות הענייניות שלך. מציאות שכאמור, לא ממש קשורה אלי דווקא, גם אם כרגע יותר נוח לך להציג זאת כך).

תבוז להנאתך. מה גורם לך לחשוב שזה מענין אותי?

ואוו איזה צדיק :). אני נפעם מהתרגשות :). אמסור לסביבתי את דבריך המרגשים והמרתקים. אני בטוח שהם יתרגשו לא פחות ממני :).

אם אתה אומר אתה בוודאי מכיר ויודע :). השאלה היחידה במקרה כזה היא, מה גרם לך לכתוב (וכן, לתקוף ולהשמיץ) בדיוק מהתגובה הראשונה שלך אלי כשהגעת לפורום :). אמנם בעבר נטען (כנראה ע"י ניק קודם שלך) שחשבתם (אתה ועוד כמה תוקפים פבלוביים ובהם ס' היקרה הזכורה לפחי הזבל) שאני בכלל גולש אחר לחלוטין, ועליו חשבתם כל מיני דברים שהחלטתם להטיח בי. אבל לכך שטעיתם בעניין זה הגעתם (לדברי חלקכם) כבר מזמן. ובכל זאת... אז או שאני בכל זאת הוא (מי שזה לא יהיה), או שאנחנו דומים שתי טיפות מים, או שאתה חרטטן מזוי ובזוי שפשוט לא מסוגל להתדיין עניינית (מול כמעט אף גורם) ופשוט לא יכול שלא לנסות להסתיר עובדה זו באמצעות השמצות כאילו מוצדקות.

שאגלה לך מה לדעתי התשובה הנכונה או שאשאיר אותך במתח :)?

טוב, ענייני השילוש הקדוש או מקודש זה משהו שאתה בקי בו יותר ממני :). אני יותר בקטע של יהדות כפי שאתה יודע. כך שקשה לי קצת להתייחס לדבריך. גם לא השבת אף פעם על השאלה מה אתה מגדיר כפשיסט, על אף שנשאלה פעמים רבות. כך שגם לזה אינני יכול להתייחס. שקרן אתה יודע מצוין שאני לא, אבל כמובן שתמשיך לכתוב זאת (ואף ביתר שאת כעת, משנדמה לך שזה מפריע לי) עד סוף כל הדורות וכל אימת שתצטרך לערפל את מציאות היעדר ההתייחסות העניינית.
אם אני חרטטן? אין לי מושג. יחליט על אחד לעצמו וייהנה כל מחליט מהחלטתו :). לא עומדת בראש מעייני הסוגיה, עמך הסליחה :).

יאללה בן אדם, נראה לענ"ד שמיצינו. כאילו, אם ממש דחוף לך עוד כמה סבבי השמצה והצדקה עצמית, אין לי בעיה לזרום ולשרת אותך ואת מאווייך. אבל מבחינתי מזמן הרי מיצית את עצמך, כך שבהתחשב בכך שמכאן תת-השרשור הזה יכול רק להתדרדר באופן שלא מכבד את האכסניה, מבחינתי אפסיק כאן.

במילים פשוטות וקצרות יותר, מיצינו יקירי. צא ושחק עם הילדים האחרים עד לשעת השינה.

הרבה בריאות.
אני עכשו דואג יותר לאנשים שבסביבתך הקרובה. אולי גם קצת מרחם עליהם.

למעלה