תראו מה קבלתי הבוקר

תראו מה קבלתי הבוקר

כתבתי שיר על כאבי לב ובדידות וכחיזוקים שלחו לי כל מיני דברים היום חזרתי לשם ומצאתי משהו מדהים צריך רמקולים אותי זה המיס

אהבה לוהטת בגשם

אלך בגשם אליך אהובי אלך יחפה לבושה מעט טבעית עור פני נקי שהגשם המטהר לא יחסם יטהר הוא את ראשי ופניי ישטוף את גופי וחמוקי שאליך אגיע טהורה וזכה לחוש איתך אהבה ותשוקה מאהב קסום ומיוחד לי סערה בחוץ כמו רגשותיי סוערת ורוטטת אליך אבוא התדע להרגיע אשה סוערת גרום לה לרטוט מאהבה את התשוקה שלה להרגיע הלב שלה לנחם ולהשקיט את גופה להשביע אהבה אהוב קסום אוהבת ידיך את ליטופך ומגע גופך בי את ריח גופך הנקי והגברי את דמותך אהובי הענוג

מפנטזת שאותי תעיר כך

מקווה לחוש את שפתיך על שפתיי שאותי תעיר בנשיקה הן תדע שלחלום זה הנאה להתעורר בידיך בקשתי להחשף לעינייך בשחר שגופי עטוף בקורי השינה מתכרבלת על גופך מנשקת לך חזרה בתשוקה ידי מטיילות על גופך הנאה מערבבות חלום ומציאות להצמד לגופך המתעורר להינות מגופך המשתוקק אלי לחוש של רסיסי התשוקה שאת הבוקר פותחים מטביעות בי את הריח שלך ואיתך ללכת בגופי כל היום שאתה מקיף אותי בריח שלך רק אני יודעת כמה אהבה יצקת לתוכי בבוקר מוקדם במגע שבין חלום לעירנות להתחיל יום מוצלח וארוך שהתחיל בחיבוק שלך

הייתי צריכה לשחרר אותו בשבת הגשומה

בשיא הגשם אז הגשם והשיר היה עושה טוב לכמה שיזקרו כמה זה טוב להיות יחד עם אישה חמה

lililove

New member
../images/Emo47.gif את נפלאה!

עוטפת רכה אוהבת מקסימה.

תודה לילילאב ../images/Emo24.gif

את גם יודעת לכתוב שאת רוצה הנה הוכחה לך שעדיין יש בי תמימות למרות השנים והחיים שחלפו

אם אשאר בפורום הזה אז ....

התמימות תרחק ממני פה לומדים כל מיני דברים האמת זה עדיף ללמוד להתגלח על לחי אחרת לא שלי

ואת מלאכית מקסימה ../images/Emo25.gif

תכיני לנו את החיוכים ותגני עלינו בחרב הקסמים ומשהו בשבילך שיעלה את החיוך הקוסם שלך

למעלה