תראו מה מצאתי במקרה

מצב
הנושא נעול.
תראו מה מצאתי במקרה

תראו מה מצאתי במקרה
האוטובוסים בעלי שתי הקומות ששימשו את אגד בזמנו מוצעים למכירה באתר מכירות אוטובוסים (שאם הבנתי נכון הוא אתר של חברה שהיא נציגת חברת ניאופלן בדרום אפריקה). שימו לב לקישור (יש לגלול את הדף קצת למטה). כנראה שזו התשובה לאן יגיעו בסוף האוטובוסים האלה. (אלא אם כן אני ממש לא מעודכן והם כבר מזמן עזבו את הארץ).

novarex

New member
ממש מציאה על שני המובנים של המילה!

תראו מה מצאתי במקרה
האוטובוסים בעלי שתי הקומות ששימשו את אגד בזמנו מוצעים למכירה באתר מכירות אוטובוסים (שאם הבנתי נכון הוא אתר של חברה שהיא נציגת חברת ניאופלן בדרום אפריקה). שימו לב לקישור (יש לגלול את הדף קצת למטה). כנראה שזו התשובה לאן יגיעו בסוף האוטובוסים האלה. (אלא אם כן אני ממש לא מעודכן והם כבר מזמן עזבו את הארץ).
אינני משתמש כמעט באוטובוסים מירושלים בגלל התחנה המרכזית הבלתי-נוחה, ולא שמתי לב שהאוטובוסים הדו-קומתיים נעלמו מנוף הארץ. מענין אותי מדוע הם הוצאו מן השירות. אגב, $35,000 לאוטובוס נשמע לי ממש מציאה גם בהתחשב בגיל שנע בין 10 ל-12 שנים.

אני שמתי לב להעלמותם

אינני משתמש כמעט באוטובוסים מירושלים בגלל התחנה המרכזית הבלתי-נוחה, ולא שמתי לב שהאוטובוסים הדו-קומתיים נעלמו מנוף הארץ. מענין אותי מדוע הם הוצאו מן השירות. אגב, $35,000 לאוטובוס נשמע לי ממש מציאה גם בהתחשב בגיל שנע בין 10 ל-12 שנים.
אני שמתי לב להעלמותם
רק משיטוטיי בתחנה המרכזית בתל-אביב. שימשו גם בקו לאילת ולבאר שבע. אני מניח שהפסיקו להשתמש בהם כי הם היו גבוהים מדי לחלק מהגשרים בארץ...
, או שבגגל שהיו מיושנים מדי, או לא רווחיים (לא התמלאו כולם). אולי את הסיבות האמיתיות מישהו אחר יודע? בנוגע למחיר - אין לי מושג מה שווי של אוטובוס בכלל, אבל אולי מכיוון שמדובר בשוק של דרום אפריקה?

novarex

New member
לא נועדים כנראה לשימוש בדרא"פ

אני שמתי לב להעלמותם
רק משיטוטיי בתחנה המרכזית בתל-אביב. שימשו גם בקו לאילת ולבאר שבע. אני מניח שהפסיקו להשתמש בהם כי הם היו גבוהים מדי לחלק מהגשרים בארץ...
, או שבגגל שהיו מיושנים מדי, או לא רווחיים (לא התמלאו כולם). אולי את הסיבות האמיתיות מישהו אחר יודע? בנוגע למחיר - אין לי מושג מה שווי של אוטובוס בכלל, אבל אולי מכיוון שמדובר בשוק של דרום אפריקה?
לא נועדים כנראה לשימוש בדרא"פ
לדעתי, אוטובוסים אלה אינם מיועדים לשימוש בדרום אפריקה עצמה מאחר ובמדינה זו נוהגים בצד שמאל (אגב, רשימת המדינות בהם נוהגים בצד שמאל מופיעה באחד מעמודי אותו אתר שפרסמת). תמיד סיקרן אותי כיצד מפעילי אוטובוסים בריטיים מסתדרים ביבשת אירופה. אם יעצרו בשולי הכביש, כל הנוסעים יצטרכו לצאת אל אמצע הכביש במקום אל המדרכה, וזה יאפשר עצירה רק במגרשים - דבר שנראה לי מגבלה בלתי-סבירה. אותה בעיה תהיה כמובן עם אוטובוסים הנוסעים בין סין להונג קונג (שכבר חוברו מחדש כארץ אחת...)

traiNir

New member
מנועיהם התחממו מידי בעליות

של סדום וכן בעליות לירושלים. כבר דנו בזה בעבר בפורום זה.

אורי404

New member
הם היו מהקניות הפחות מוצלחות של אגד

של סדום וכן בעליות לירושלים. כבר דנו בזה בעבר בפורום זה.
בנוסף לאוטובוסי הקומותיים לאגד היתה עוד רכישה לא הכי מוצלחת והיא המיניבוסים מסוג 0814 שהיו באמצע שנות התשעים. אף על פי שהם היו מסוג מרצדס, הם יוצרו מטורקיה בייצור לא הכי מוצלח. אגד לא מתגעגעים אליהם והם מכרו אותם לחברות פרטיות (כמו תור בוס).

טוארג

New member
כמו מרגלית...

בנוסף לאוטובוסי הקומותיים לאגד היתה עוד רכישה לא הכי מוצלחת והיא המיניבוסים מסוג 0814 שהיו באמצע שנות התשעים. אף על פי שהם היו מסוג מרצדס, הם יוצרו מטורקיה בייצור לא הכי מוצלח. אגד לא מתגעגעים אליהם והם מכרו אותם לחברות פרטיות (כמו תור בוס).
כמו מרגלית...
הם נוסעים במודיעין עד עצם היום הזה ונראים פחות טוב ממחנה פליטים בלאטה

צחקן2

New member
153,545 ש"ח !!.

תראו מה מצאתי במקרה
153,545 ש"ח !!.

צחקן2

New member
משפחתית שבורלט זה 110,000

למה שני סימני קריאה?
אולי לך זה כסף רב אבל סכום זה קונה מכונית משפחה טובה...
משפחתית שבורלט זה 110,000
ב"ה בערך... ואני רק רוצה לציין כמה זה זול... 82 במחיר של 5? . זה טוב מאוד, לא? .

מצב
הנושא נעול.
למעלה