תראו מה גיליתי. לא הורס שום דבר.

• פותח הנושא g0n
  • פורסם בתאריך

g0n

New member
תראו מה גיליתי. לא הורס שום דבר.

דבר ראשון,באמת היה כתוב עלינו משפט וחצי ב``און ליין``,המגזין המפוקפק של ``מעריב לנוער``,בכתבה קטנה של עמוד וחצי(זה לא עמוד וחצי כמו שאתם חושבים,בדפים רגילים זה יוצא אולי חצי עמוד),אז כל הכבוד לנו. דבר שני,``מצאתי`` אתר מצויין להארי בעברית,קוראים לאתר ``הוגוורטס אקספרס``,ושם,באמת,אתה יכול להצטרף לכל אחד מהבתים ולזכות בנקודות...בעיקרון,האתר ממש מפוצץ בתוכן,יש שם קונספירציות (סיבה טובה מאוד לחזור לאתר),יש שם טעויות,משמעויות כפולות (באמת שלא ידעתי),ויש גם את ``ספר הכשפים``,שם יש את הפירוש של כל כישוף (וגם משמעות כפולה),בעיקרון,יש עוד הרבה הרבה דברים.. אז בקשר לבי``ס הוירטואלי - עוד מעט יהיו משחקי קווידיץ`,דבר ענקי (אני בונה :),שיעורים וירטואליים ועוד..כרגע,לפי מה שידוע לי,סלית`רן מובילים.

אלמוג15

New member
לא רק

לא נכון היה גם כתבה גדולה על הארי במעריב לנוער וגם מוסף מה אתה יודע על הארי פוטר. וחוץ מזה היו מלא כתבות בידיעות אחרונות ויש עוד אתרים בעברית חוץ מהווגרטס אקספרס שהוא באמת טוב.

Hermaione

New member
גם אני גיליתי משהו

גיליתי אתר מאוד חמוד שמתעדכן לעיתים קרובות. אפשר גם לקבל משם ``חדשות הארי פוטר`` דרך האי מייל. מומלץ

Hermaione

New member
גם אני גיליתי משהו

גיליתי אתר חביב שמתעדכן לעיתים קרובות. אפשר גם לקבל משם ``חדשות הארי פוטר`` דרך האי מייל. מומלץ

למעלה