תראו את זה

Apikachu L

New member
תראו את זה

איו כמו נוסטולגיה טובה... גם אם לא הייתי שם באותם ימים

Apikachu L

New member
די משעמם..נשרשר תמונות של מיוטי

מיוטיסמון הלך יום אחד לתומו ברחוב(המסכן ניקלע לעולם האמיתי) והיה ממש רעב...

Apikachu L

New member
בעצם זה הי לילה

בכל מיקרה, הוא חשב "מה לא הייתי נותן בשביל קצת אוכל... כל אוכל"

Apikachu L

New member
בדיוויס!

דיוויס גם היה רעב מאוד והמכולת הייתה סגורה. "איה" צעק דיוויס "אאוץ" רטן מיוטיסמון "מה אתה עושה כאן?" שאלו שנהם זה את זה

Apikachu L

New member
"אני לא יודע"

אמר מיוטיסמון. "חיפשתי אוכל" "גם אני" נאנח דיוויס "אתה יודע איפה אפשר להשיג?" "אם הייתי יודע, לא הייתי רעב" אמר מיוטיסמון, שהבצורת הפכה אותו לנחמד מהרגיל

Apikachu L

New member
"בכל מיקרה, אתה גם לא יודע?"

"לא..." גנח דיוויס ברעב "הלוואי והיה לי אוכל" ואז שנהם התישבו ביאוש על מדרגות (מאיפה?) ונאנחו

Apikachu L

New member
והם ישבו...

וישבו וישבו עד שבמיקרה עברה במקום קארי. היא גם הייתה די ררעבה. כ"כ רעבה עד שבהתחלה לא ראתה אותם. "הי, הנה אוכל: אמר מיוטיסמון "זו קארי" אמר דיוויס, שלמרות הרעב זיהה אותה "אל תאכל אותה" "למה?" שאל מיוטיסמון "היא תעשה לך כאב שיניים" אמר דייויס ושתי שיניים חדות ננעצו בצאוורו "איה! מיוטיסמון רד ממני!" צווח דיוויס

Apikachu L

New member
"זה בסדר"

"זה לא אני" אמר מיוטיסמון בחולשה והסתכל על דוייוי, שם לב שקארי הייתה תלויה לו על הצאוור "זו קארי" "מה?!" שאל דוויס בהלם. ואז נישמע צליל של פומפה היוצאת מהשרותים וקארי ירדה מדיוויס. "הייתי ממש רעבה, ואז ראיתי אותך וחשבתי שאתה עוף" אמרה קארי ונישקה לדיוויס את הלחי "סליחה אם הכאבתי לך" אמר דייויס מסוחרר "ומה חשבת על מיוטיסמון? שהוא המבורגר?" "מיוטיסמון גם פה?" שאלה קארי, שהרעב טשטש את חושיה "לא ראיתי אותו" "זה בסדר" אמר מיוטיסמון. קארי התיישבה בינהם בזריזות ושלושתם נאנחו אנחה קולנית. לאחר מיכן נישמע קרקור בטן אדיר "זה אתה מיוטיסמון?" שאל דיויס "לא" ענה מיוטיסמון "זו את קארי" ל "לא" אמרה קארי "דיויס?" "זה אני" אמר דיוויס "אז למה שאלת?" שאלה קארי "אני רעב מידי מכדי לחשוב" ענ דיוויס "אתה כניראה תמיד רעב" מלמל מיוטיסמון

Apikachu L

New member
"אז מה עכשיו?" שאלה קארי

"אולי נחפש אוכל?" הציע דיוויס "אולי נסרוק אחר אוכל?" הציע מיוטיסמון "אני יודעת!" אמרה קארי "אנחנו נקום ונלך למצוא אוכל" "הא?!" אמרו שני הזכרים בחבורה ויצאו אנחה אחרי קארי, שיצאה לחפש אוכל

Apikachu L

New member
"איך יש לה בכלל כוח ללכת?"

שאל מיוטיסמון כעבור כמה מאות קילומטרים "יתר סוכר בדם" אמר דיוויס ואז שנהם נתקלו בקארי. בגלל שמיוטיסמון די מגודל כולם נפלו עליה ודיויס שקע בערפול חושים מוחלט בשל נפילתו על קארי. "יש שם משהו מקדימה שאולי יש בו אוכל" מלמלה קארי, חנוקה למחצה "אוכל!" קרא דיוויס, רץ קדימה ונתקל בפנס. "חשבתי שהוא בערפול חושים מוחלט" אמר מיוטיסמון "היה צריך לקדם את העלילה" ענתה קארי "ולנסות להצחיק בעזרת בדיחה גרועה"

Apikachu L

New member
"ובכן, איפה האוכל, קפטן קארי?"

שאל מיוטיסמון "הישר מלפננו סגן ערפד, כוון את הספינה 360 מעלות קדימה!!!" אמרה קארי "אנחנו על ספינה?" שאל דיוויס "אוי לא, מחלת ים!" אמר, אך להקיא לא הצליח. ואז נפלו שלושתם על פתח הבר בערפול חושים מוחלט למדי.

Apikachu L

New member
דם זרם על הרצפה, ככה שמיוטיסמון

התעורר והתחיל לנקות את הרצפה שלא נוקתה עידנים. דיוויס, שהתעורר, באמת רצה להקיא הבפעם. "מה קרה?" שאלה קארי בטשטוש "נפלתם על שקיות של תרומת דם" אמר הבר מן, שלבש בנדנה, והיה לו קוקו שחור וארוך ועיניים כחולות. הוא הושיט ידו לקארי בשרמנטיות ועזר לה לקום "אני קוג'י" אמר. ואז משהו נפל על דיוויס שהרים את ראשו ומצא מישהו ממש דומה לו מביט בו "זה טאקויה" אמר קוג'י "הוא קצת מסורבל לאחרונה" "מי זה?"שאל טאקויה "זה מיוטיסמון" אמרה קארי "הוא בא איתנו" "הוא עשה עבודת ניקיון טובה" ציין קוג'י. מיוטיסמון, שהפה שלו היה מלוכלך בדם ואבק מלמל "מצחיק מאוד" "ניראה שאתם רעבים" אמר טאקויה, שסוף סוך קם מדוייוס "עכשיו נביא אוכל" "אוכל!!" קראו השלושה בשמחה

Apikachu L

New member
"עוד לחם?"

שאל מי שניראה כמו עוד תאום של דיוויס. "כן!" אמרה קארי בשמחה ואכלה עוד כיכר "דרך אגב, אני טאקטו" אמר מגיש הלחם "אני רואה כפול או מה?" שאל מיוטיסמון "לא, זה פשוט כמה מוזרים שדומים לדיוויס שלנו, זה הכל" הרגיעה אותו קארי "אה" אמה מיוטיסמון ושתה עוד נוזל אדום וסמיך "דרך אגב, מה זה?" שאל "קטשופ" ענה קוג'י ביובש

Apikachu L

New member
"ובכן" אמר קוג'י "מה עם התשלום?"

קארי ודייויס הפכו את הכיסים, שהיו ריקים להפליא. "ואתה?" שאל קוג'י את מיוטיסמון "אין לי כיסים" אמר הלז וחייך חיוך עקום "אתם לא מתכוונים לשלם? הא!" אמה טאקויה באיום "אין לנו איך" מלמל דיוויס "והאוכל מגעיל" אמר מיוטיסמון "אנחנו מצטערים" הוסיפה קארי "איך שאתם רוצים" אמר טאקטו ומשך בחבל שפתך את הוילון. בפתח עמדה נערה ג'ינג'ית לבושה בלבוש שחור חושפני, אזיקים עך חגורתה ושוט בידה, וגרביוני רשת על רגליה "זו ריקה" אמר טאקטו ביריאת כבוד "ה'סאדיסטית'" מיוטיסמון שרק. קארי הרביצה לו, תוך קללות. "ריינאמון" אמרה ריקה בשקט. דיוויס גילה שהבירכיים שלו משקשקות . לצידה הופיעה דיג'ימונית שועלה "בואי נעשה מהאפסים האלו אפס!" ושתהן התנפלו על השלישיה שברחה בצרחות לתוך בית הספר של ג'ו, שם נימצא שהם חולים מנטאלית, ולכן שלושתם ניקשרו זה לזה והושלכו לתא הבידוד באברבנל, ונישארו שם עד עצם היום הזה. לצורך צילומי הסדרה דיג'ימון הם שוחרו זמנית, וקירה הייתה שם, כדי לאפס אותם אם יתפרעו. קוג'י וטאקטו עברו לגור ביחד, עם קואיצ'י, שממנו נלקחו מנות הדם, וטאקטו פתח מאפיית לחם בילד עם גילמון ובילה את לילותיו בהתפרעות עם ריקה הסאדיסטית. ריינאמון עברה קורס במכבי, וטיפלה בחדר האחות בילדים רבים שבו לקבל חיסוני שפעת. היא הצליחה רבות מפני שהילדים לא חלו יותר, אבל גם לא נמצאו.

למעלה