תראו איזה בוקר טוב קיבלתי היום זוג רגליים מציצות עלי
צ ציף שלי New member 10/6/04 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גם ישי נראה לפעמים כמו "מאחורי הסורגים"
ק קו האופק1 New member 10/6/04 #3 חח חחההה../images/Emo6.gif ודרך אגב מאיה.. הייתי היום בכפר השעשועים בדר' חן, היו להם מלאאא דברים יפים אבל כילה לעגלה? לא שמעו על זה אפילו. את בטוחה שקנית את זה שם??
חח חחההה../images/Emo6.gif ודרך אגב מאיה.. הייתי היום בכפר השעשועים בדר' חן, היו להם מלאאא דברים יפים אבל כילה לעגלה? לא שמעו על זה אפילו. את בטוחה שקנית את זה שם??
ד דוּבִי לא לא New member 10/6/04 #4 נו נו נו למה לא אמרת שאת מגיעה? ולא אני קניתי את הכילה . אני רק הסברתי לך איפה נמצאת החנות. אני לא זוכרת מי זו היתה . אבל אני מקווה שלא הגעת לחינם. יש שם דברים משגעים נכון?
נו נו נו למה לא אמרת שאת מגיעה? ולא אני קניתי את הכילה . אני רק הסברתי לך איפה נמצאת החנות. אני לא זוכרת מי זו היתה . אבל אני מקווה שלא הגעת לחינם. יש שם דברים משגעים נכון?
ק קו האופק1 New member 10/6/04 #5 מצטערת, הלכתי ספונטני ו.. כן../images/Emo45.gif יש שם מציאות משגעות. תודה.
1 1 מ י כ ל New member 10/6/04 #6 אני זוכרת שראיתי את זה ב"הכל בדולר" כאן ליד הבית... אני אחפש לך.. את היום.. ואם יש אני אשלך לך בדואר.. ביייייייי
אני זוכרת שראיתי את זה ב"הכל בדולר" כאן ליד הבית... אני אחפש לך.. את היום.. ואם יש אני אשלך לך בדואר.. ביייייייי