תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!

תקשיבו אנשים יש לי רעיון!!!!../images/Emo151.gif

אז ככה: כל אחד כותב פה רשימה של מה שהוא התחפש בכל השנים.... וככה כל אחד יוכל לקחת רעיונות ולכולם יהיו תחפושות!! אז יאללה יאללה להתחיל לכתוב! (זה לא מבזבז דיו או משהו!!
)

שלי... ולא רק

מלכת הסוכריות זברה- אוברול זברתי וכובע קאבואי זברה יסמין (מאלאדין) משפחת פלינסטונס גברת פלפלת טינקרבל עכבר דבורה חיפושית שנות ה20/60/70 גריז סופר וומן נסיכה בובה ברבי פרפר רשימת אייסיקיו סופר מריו מכשפה קרואלה דה ויל

shahar s

New member
אני..

מה שאני זוכרת ועוד כמה רעיונות אני וחברה של התחפשנו לאחיות פיק.. ,הודית. אממ..רעיונות: קוקה קולה (רעיון של חברה שלי) אישה לא קשורה מעודדת שחקנית טניס אבריל ראפר/ית מיס סנטה בילבי מיס אמריקה

KeReN 0R

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif

בדיוק חשבתי על להתחפש לאבריל
אבל איך אפשר להתחפש לאבריל לווין
ויש לי שיער בצבע חום
אז מה כדאי לי לעשות

shahar s

New member
KeReN 0R

חום זה טוב. יש לך שיער ארוך? ילדה בשכבה שלי התחפשה לאבריל כך: היא לבשה מכנס שחור, חולצה לבנה(גופיה) עם עניבה שחורה, עיפרון שחור וזהו..

sk8er angel

New member
גמאני

גמאני וחברה שלי התחפשנו לאחיות פיק! וזה יצא ממש אבל ממש יפה... מה לבשתם ואיך התחפשתן?

Me AnD Y0U

New member
2 שאלות..

איך מתחפשים ל: 1. סופר מריו 2. רשימת איסיקיו?? [מקרה קשה של חוסר יצירתיות.. =\]

גם אני התחפשתי לאייסיקיווווווווו!!!

יש לזה כמה שלבים... 1. לצלם את הרשימה של בפרינט סקרין 2. להוריד תוכנת גרפיקה כמו פיינט שופ פרו 3. לפתוח את התמונה של הרשימה ולחתוך אותה לחלקים 4. כל חלק להגדיל פי כמה שאת רוצה 5. להדפיס (כן, זה הרבה צבע) ולהדביק על קרטון.. ואז לחבר את זה עם גומי וזהו! אני גם הדפסתי פרחים ירוקים והדבקתי על עצמי

noGz

New member
התחפשתי לשניהם, אני כל כך גאה בעצמי

חח סתם קיצור- סופר מאריו: אני וחברה שלי הלכנו לעיר לקנות בדים (לבד ירוק ואדום) אבל זאת חנות שפורים מעסיקה תופרת כזאת, שאתה אומר לה למה אתה מתחפש והיא מציירת את זה על הבד באופן מקצועי ושולחת אותך הבייתה. קיצור, עשינו אוברלים אבל עם מתרחב למטה, שיראה מגניב מעט (לא בטוחה שזה עזר=]). תפרנו את החלקים של האוברול (היה ממש קל, בעיקר אם יש לך מכונת תפירה) הששארנו פתח מאחורה שסגרנו עם סקוצ' בסוף, הדבקנו אותיו לבנות מקדימה (MARIO &LUIGI) ולקנו כובע ירוק ואדום גם עם האותיות ויצא מהמםםם! ובאיסיקיו לא השקעתי, מודה. הוצאתי תמונה של הפרח, הגדלי מאוד, הדפסתי והדבקתי על הקרטון, תליתי על הצוואר ככה שזה היה על הבטן (אמצע הגוף) וזהו. אפחד לא ידע מה אני רוצה.=] האא זהו

k a l e n

New member
הסתבכתם ../images/Emo9.gif

אני גם התחפשתי לאייסיקיו בכיתה י'... סתכלו מה עשיתי לקחתי מכנס וחולצה אפורים שלא הייתי צריך. על הקדימה של החולצה + המכנס שרטטתי עם טוש שחור את כל האייסיקיו...יענו מהמספר בלמעלה עד הריבועים למטה עם המצב והאפשרויות למטה במכנס. באמצע עשיתי רשימת שמות וכו'. מאחורה לקחתי דף חלק של מדפסת רשמתי עליו Away ושרטטתי פרח כזה כמו שיש באוואי. קל , פשוט , נוח ללבישה וזול

שירנצו

New member
לתחפושת של רשימת אי סי קיו

ואוו רעיון מדהים איזה מקורי אבל איך מתחפשים לזה??? דחוףףףףףףףףףף עצהה

טלטל 18

New member
אוי!!!

איך התחפשת לגברת פלפלת? חשבתי על זה גם ופשוט לא ידעתי מאיפה להביא את הכפית הענקית והבגדים הישנים האלה והנעלים...

מה שאני זוכרת...

מלכת הממתקים ישנונית פח זבל קשת בענן מלכת הלילה בת הוואי

DARTHME

New member
../images/Emo27.gifלא בטוח אם זה הסדר הנכון

ואם זה הכל אבל: כיתה א': טומי הירוק מהפאוור ריינג'רס כיתה ב': טומי הלבן מהפאוור ריינג'רס כיתה ג': פיראט כיתה ד': ערפד כיתה ה': ניק כמעט בלי ראש מהארי פוטר כיתה ו': הארי פוטר כיתה ז'+ח': לא התחפשתי כיתה ט'(השנה):גותי לפני זה אני לא זוכר

למעלה