תקראו בנות... בקשר לאדרת...

ב ל

New member
תקראו בנות... בקשר לאדרת...

אחת המנהלות נראה לי אני לא יודעת אם ככה זה הולך... אבל חסמו את אדרת והיא לא יכולה לרשום כאן יותר... אני יודעת שהיא עשתה המון בעיות אבל אני לא חושבת שהפתרון זה לחסום אותה ולא לתת לה לרשום כאן.... בכל מקרה היא ביקשה ממני לרשוום את הדברים הבאים... אני לא אחראית למה שנכתב ולא יודעת אם יש שם טריגר אני פשוט מעבירה... תכתבי בשמי הודעה כי אני לא יכולה לכתוב חסמו אותי תכתבי ככה: מה שלומכן????? אני מאוד פגועה שחסמתם אותי והבנתי מזה שאף אחד גם אתן לא אוהבות אותי ואני לא רצויה כאן ולא רק כאן אלא בכל מקום. מצבי ניהייה יותר גרוע מאז שאני לא כאן אני מקיאה, צמה, וזוללת בלי סוף לא רוצה להאשים כאן אף אחת רק רוצה להגיד שיום שלישי אני מתאשפזת וזה סופייייייייייי תאחלו לי בהצלחה. ורק שתידעו שאתם תיהיו מזה חסרות לי ותודיעו למירי שאני יום שלישי מתאשפזת כי אני לא תופסת אותה בטלפון היא ביקשה ממני להודיע לה כי היא תבוא לבקר. תודה לך בל ולכולם יורדות לי כבר דמעות מרוב כאב אוהבת אתכן מאוד מאוד ואם לא יחסמו אותי אני יכתוב לכן מה קורה. אוהבת מאודדדדדדד אדרת!!!!

tori1

New member
מצטרפת לטל..

לא חושבת שזה הוגן לחסום אותה. היא צריכה להיות כאן, וכנראה זה חסר לה מאוד, ממה שהבנתי. היא אומרת שמצבה ניהיה גרוע יותר מאז שהיא לא כאן, זאת אומרת, שבכך ש"אנחנו" מונעות ממנה לכתוב כאן, היא נכנסת לזה יותר. וחבל. זה באמת לא הפתרון.

אלולה

New member
לא רוצה להיכנס לכל זה אבל,

רק רציתי להגיד שאני לא יודעת אם באמת חסמו אותה או מה שקרה, אבל היא צריכה אותנו, עובדה שנורא קשה לה עכשיו... ולדעתי היא באמת השתדלה והתחילה להבין שיש כאן עוד בנות וניסתה מאוד להתחשב... זאת רק דעתי....

ב ל

New member
טוב בנות...

הוספה אחרונה... אדרת ביקשה ממני לכתוב לכן פה משהו אבל החלטתי לא לרשום את הכל ורק את התקציר במילים שלי... אדרת מתאשפזת מחר.... היא אומרת שהיא תתגעגע אליכן ואת האמת אפילו אני חושבת שהפעם זה על אמת כאילו יש לה אינטק מחר ואם יחליטו שהיא צריכה להתאשפז אז מחר היא מתאשפזת.... באיזשהו מקום אני מקנאה בה... בכל מקרה גם אם את אדרת יכולה לקרוא את זה אל תשלחי לי מסרים על זה כי לי זה עושה קשה לדעת שאני בכלל לא יכולה להיות שם לבקר... בכל מקרה בהצלחה אדרת... זה המקום הכי טוב שיש... בהצלחה...

למעלה