תקלות כרוניות בשירות start over של הוט

תקלות כרוניות בשירות start over של הוט

מישהו מכיר או נתקל בתקלות חוזרות בשירות start over של הוט? יש לנו שני ממירים בבית, שכל פעם בניסיון להנות מהשירות הזה, אנחנו נתקעים, הרצה קדימה שלא עוצרת. הרצה אחורה שמריצה עד תחילת התוכנית כל פעם, לחיצה על Play שכל פעם מחזירה למקום בו הפסקנו בפעם האחורנה להריץ קדימה. והוט מתחמקים. טוענים שיש בעיה מקומית. טכנאי שמגיע טוען שזו בעיית תשתית. ועוד... כבר שנה ומשהו שמורחים אותנו. היה אצלנו טכנאי, שהודה off the record, שיש בעיה ידועה עם סוג הממירים שיש לנו בבית. אבל שאסור לו להחליף לנו ממירים, כי הם מחליפים רק אחד, ולנו יש שניים. עוד מישהו נתקל בתופעות כאלו?

הבעיה הכי ידועה שלי עם השירות היא שלפעמים באמצע השימוש הוא נתקע ויוצא לחלוטין מה- STAROVER ככה שאני לא יכול להיכנס שוב כי התוכנית כבר נגמרה. בפעם אחרת הגעתי לעשר דקות אחרונות של התוכנית וחיכיתי נואשות שהסמל של ה- STARTOVER יופיע והוא לא הופיע גם אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכבל של הממיר מהחשמל. אבל אלה בעיות שמופיעות ליעיתים רחוקות.

ifatkd

New member
עצוב...

יותר גרוע מזה שהייתי רואה תוכנית ופתאום בחמש דקות האחרונות של התוכנית הוא היה קופא!!!! אחרי ששגעו אותי בשירות לקוחות, הבנתי את הפואנטה ופשוט התנתקתי מהם. ממליצה לך לבקש להתנתק, יחזרו אליך בטוח משימור לקוחות וישאלו אותך מה אפשר לעשות כדי שתשאר - ואז תגיד להם.

שחר HOT

New member
היי שרון,

קראתי את פנייתך בדבר תקלות חוזרות בשירות ה START OVER חשוב לי לציין כי אנו מספקים ללקוחותינו מגוון סוגים של ממירי VOD שכולם תומכים בשירות. ובכל מקרה בו מכשיר נמצא תקול ללא אפשרות לתיקון בבית הלקוח הוא יוחלף. את מוזמנת לשלוח לי את פרטי המנוי לתיבת המייל [email protected] על מנת שאוכל ליצור עימך קשר בהקדם ולסייע בפתרון התקלה

זה קרה לי מלא בעבר

הם שולחים מלא טכנאים מחליפים חיבורים שמים מגבר מורידים מגבר זה עוזר לחצי שנה, שנה וחוזר שוב

למעלה