תקופת חישוב משכורת חודש

מצב
הנושא נעול.
תקופת חישוב משכורת חודש

תקופת חישוב משכורת חודש
לפורום שלום רב! שאלה: האם זה חוקי לחשב את המשכורת החל מ20 לחודש ועד ל20 לחודש שלאחריו ולשלם בעוד חודש ב10? נניח התחלתי לעבוד בראשון לנובמבר, זאת אומרת שהמשכורת הראשונה שלי תהיה ב10 לדצמבר ובה אקבל תמורה עבור שני שליש של אוקטובר בלבד? היתכןדבר כזה? בתודה מראש

שיר ורד

New member
לדעתי לא

תקופת חישוב משכורת חודש
לפורום שלום רב! שאלה: האם זה חוקי לחשב את המשכורת החל מ20 לחודש ועד ל20 לחודש שלאחריו ולשלם בעוד חודש ב10? נניח התחלתי לעבוד בראשון לנובמבר, זאת אומרת שהמשכורת הראשונה שלי תהיה ב10 לדצמבר ובה אקבל תמורה עבור שני שליש של אוקטובר בלבד? היתכןדבר כזה? בתודה מראש
לדעתי לא
1. יש לשלם את השכר עד ל-9 לחודש ולא בעשירי. 2. אם מחשבים את ימי העבודה רק עד ל-20 יש לשלם מקדמות בשווי מוערך של השכר גין 10 הימים הנותרים שאותן ניתן לנכות בחודש לאחר מכן,מול השכר המגיע בפועל לאותה תקופה . 3. כנ"ל אם רוצים לבצע חישו שכר מדויק, חודש לאחר מכן יש לתת מקדמות לפי השכר המוערך במועד התשלום המקורי.

משכורת בעשירי לחודש הבא

לדעתי לא
1. יש לשלם את השכר עד ל-9 לחודש ולא בעשירי. 2. אם מחשבים את ימי העבודה רק עד ל-20 יש לשלם מקדמות בשווי מוערך של השכר גין 10 הימים הנותרים שאותן ניתן לנכות בחודש לאחר מכן,מול השכר המגיע בפועל לאותה תקופה . 3. כנ"ל אם רוצים לבצע חישו שכר מדויק, חודש לאחר מכן יש לתת מקדמות לפי השכר המוערך במועד התשלום המקורי.
משכורת בעשירי לחודש הבא
למה, אם כן, בהרבה מאוד מקומות משלמים בעשירי לחודש עבור החודש שעבר? עוברים על החוק? או שאני לא מצליחה להבין כאן משהו..?

איניק

New member
סליחה שאני נדחפת אבל שאלה באותו נוש

לדעתי לא
האם באמת יש לשלם משכורות עד ה 9 לכל חודש ולא ה 10? ובמידה והמשכורת משולמת בצ'ק? האם עדיין אני אמורה לקבל את הצ'ק עד ה 9 לחודש? המעסיק שלי משלם לי את המשכורת בצ'ק כל 10..ועד שהצ'ק מופקד ומתעדכן בחשבון כבר ה 12 לחודש. האם זה חוקי?

שיר ורד

New member
המעסיק צריך לתת לך את הצק במועד כזה

האם באמת יש לשלם משכורות עד ה 9 לכל חודש ולא ה 10? ובמידה והמשכורת משולמת בצ'ק? האם עדיין אני אמורה לקבל את הצ'ק עד ה 9 לחודש? המעסיק שלי משלם לי את המשכורת בצ'ק כל 10..ועד שהצ'ק מופקד ומתעדכן בחשבון כבר ה 12 לחודש. האם זה חוקי?
המעסיק צריך לתת לך את הצק במועד כזה
שתוכלי להפקיד אותו ליום הערך של ה-9 לחודש.

תשובה

תקופת חישוב משכורת חודש
תשובה
תשלום בראשון לחודש שאחרי או ב 10 לחודש תלוי בהסכם העסקה של העובד . כול מעסיק מחויב בחוק להגיש לעובד מכתב העסקה בו פרטים אל תנאי המועסק . מעסיקים מעקבים במספר שיטות את התשלום . הנפוצות 1 פרטים שגועים אל הצ"ק 2 פידיון צ"ק לאחר שלושה ימים בבנק 3 רואה החשבון חולה 4 הפקדה באת סגירת הבנק מאפשרת תשלום ביום שלמחרת יום העבודה שלאחר ההפקדה וכו . ככלל אין הדבר דורש תשלום מצד המעסיק כיוון שהעביר את התשלום . לגבי תשלום חסר לכול חודש יש להוציא תלוש וניתן להוסיף בתשלומים נוספיים בתלוש תוספות מחודש קודם תיקון . לפי ידעתי בלבד . בדוק אם העובדים בחברה מצב התשלום החודשי מחסור בשעות איחורים בתשלום ופיטורים ללא תשלום, אם תגלה בעיות מנסיון אל תמתין תעזוב .

מצב
הנושא נעול.
למעלה