תקופות...

EYNATI

New member
תקופות...

מחר אני מסיימת תקופה , בשעה 18:00 אני יעמוד בתחנת אוטובוס , ואפרד מהתקופה . תקופה שהיתה ועדין המון בשבילי ( מה לעשות שנתיים לא הולכת ברגל..) בתקופה הזאת למדתי המון , וקבלתי המון למדי להתמקצע בתחומי , ושאני יודעת ללמוד ולהצליח בגדול . למדתי להתבטא ולשתוק למדתי לאהוב אותך , להתרגל אליך ולהתרגל לחיים בלעדיך ... למדתי על סוגי אנשים ופרט סוגי גברים ועל סוגי מערכות יחסים - הם לימדו אותי לזרום ולאבד שליטה ולחזור לשליטה ולא לדעת מה אני רוצה ( שאגב , מסתבר שזה מותר ..
) למדי על חברות ומצאתי את החברים הכי טובים שלי . ובעיקר למדתי על עצמי ... ועכשיו אני מנסה לאחז בתקופה עוד טיפה , אני עוד לא מוכנה שהיא תלך , יש לי עוד כמה דברים לא פתורים איתה .... ומצד שני אני רוצה שהיא תעבור כבר שאני אהיה במקום חדש , אחר , בתקופה אחרת ... ולא מתוך בחירה , החלטה או השלמה אני אומרת לך שלום .... ותודה כי נתת לי כ"כ המון ואת כמו כל תקופה תמשיכי ללוות אותי הרי את חלק מהקוביות של מי שאני ... " בואי תני לי יד ונלך , אל תשאלי אותי לאן , על אושר , כשהוא יבוא ירד עלינו כמו גשם ..... זמן לא מחכה לנו , זמן לא נשאר..."

EYNATI

New member
אויייי חמודה!!!!!../images/Emo23.gif

האמתי שנראה לי די טוב .... ובנתיים אני עוד עסוקה בלהנות מה- TIME OFF שלי עם עצמי .... מבטיחה לעדכן ... ותודה על ההתענינות אני

למעלה