תקווה

דנד1

New member
תקווה ../images/Emo42.gif

אתמול בערב אירחנו זוג חברים שהיו שנתיים וחצי בטיפולים ועכשיו הם בשבוע 16 ובעזרת השם טפו טפו טפו
ילדו ילד מתוק אח לאחיו הגדול שהוא כבר בן 6. כמו לא מעט סיפורים שאני קוראת פה, גם להם ההריון הראשון בא בקלות רבה ואילו השני...הם עברו דרך חתחתים רצינית ביותר מבלי להכנס לפרטים אבל היום יש בטנונת קטנה
לי סיפורים כאלה נותנים המון תקווה ועושים לי טוב בלב. כ"כ הרבה זמן החזקנו להם אצבעות והנה - זה קרה. אז מה המסר? רק שעושה טוב להסתכל מסביב ולראות שרוב האנשים, גם אלה שעוברים דרך לא פשוטה כמונו, בסוף זוכים להיות הורים. אמן אמן אצל כולנו בקרוב

דנד1

New member
ומקדישה שיר לכולכן ../images/Emo140.gif

שאני מאד אוהבת, בעיקר בגלל המילים המדהימות והמעצימות שלו שכ"כ מדברות אליי... מבחינתי, השיר הזה מדבר על החוזק שלנו כנשים, להביא לחיינו את מה שאנחנו רוצות (ואנחנו יודעות מה אנחנו רוצות כ"כ), לדעת לקבל תמיכה כשצריך (שזו הגדולה שלנו) להלחם בפחדים שלנו ולהמשיך לאהוב ולשמוח למרות הכל... http://www.youtube.com/watch?v=Ls4giJ64hr8 שיר שיביא לך אהבה (מילים ולחן: לאה שבת ביצוע: גלי עטרי) לא תפסיקי לקוות איך תצליחי לשנות את עצמך, לכסות בקולות אחרים כאילו אין איזה דבר שאת רוצה את יודעת זה מזמן כשהיית ילדה שיחקת אחת שלא צריכה ולא אכפת לה מאף אחד מאף אחד את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להילחם במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך שנדחקה זה מאז וזה עכשיו את יודעת מה חסר ותגלי איך להביא את זה עכשיו בשבילך בשבילך את רוצה לשיר את השיר שיביא לך אהבה להילחם במה שמפחיד אותך תהיי חזקה לבטא את השמחה שבך נדחקה כאילו אין איזה דבר שאת רוצה...

mei567

New member
וואו, ממש מרגש...

איך הדמעות מציפות שוב רק מלקרוא שיר ששמעתי לפחות עשרות פעמים קודם ורק עכשיו בעצם הן קיבלו משמעות שונה וחזקה הרבה יותר !!! דנה, אני מאחלת לחברתך המון הצלחה ואכן זה נותן תקווה ! גם אצלי בצורה מאד מוזרה, חברת ילדות שלי ואני נכנסנו להיריון בהפרש של 3 שבועות, לשתינו היו בנות, לה עדיין יש... פנטזנו על הבנות שיללודו יחד ויהפכו גם הן לחברות ילדות ממש כמונו... הצחיק אותנו שהבת שלה תיוולד באותו מזל כמוה ושלי היתה אמורה להיוולד באותו מזל שלי, כך שידענו שהן בטוח יסתדרו... ואז קרה מה שקרה ולמרות הכל, היא היתה הראשונה מבין החברים שסיפרתי לה. בלי לחשוב פעמיים היא פשוט התייצבה בבית החולים, למרות כל הקושי ועברה איתי ועם בעלי את כל השלבים. מה יהיה כשהקטנה שלה ב"ה תיוולד? לא יודעת, אני מניחה שמדי פעם לא יהיה מנוס מלהסתכל על המלאכית הקטנה בכל שלב ולדעת שכך בדיוק היתה אמורה להיות גם המלאכית שלי...

דנד1

New member
היי מאי

אני כ"כ שמחה לשמוע את הרגישות והאכפתיות שגילתה חברתך. תאמיני או לא אבל זה כ"כ לא מובן מאליו. לא פעם שמעתי מבנות פה שניתקו איתן (!) את הקשר בעקבות מה שהן עברו כל מיני "חברות" שהיו איתן יחד בהריון. אז טוב לשמוע שיש לך חברה שהיא חברת אמת. אני בטוחה שזה לא יהיה פשוט שהקטנה שלה תוולד. זה פשוט שם מול העיניים דברים לא פשוטים. אבל את יכולה להיות מופתעת מאיך שתרגישי כלפי זה. תני למה שאת מרגישה להיות שם, לטוב ולרע. יכולה לספר לך שאשתו של ידיד טוב שלי ילדה שלשום וגם אני הייתי אמורה ללדת בשבוע-שבועיים הקרובים. אצלה זה הסתיים בידיים מלאות ואצלי לצערי הרב לא. הוא בישר לי על ההריון שלה כמה ימים אחרי שאני עברתי הפלה ואז אפילו לא מצאתי כוחות להתמודד עם זה, אז תפסתי מרחק וקצת נעלמתי לתקופה.גם היום אני כנה עם עצמי ומודעת לכך שיש גם רגשות של קנאה ועצב אבל היום זה בא לעיתים יותר רחוקות ולפרקי זמן מאד קצרים. וזה כי אני ביני לבין עצמי יותר חזקה ויותר אופטימית ביחס להמשך... מאחלת לך ב"ה הריון תקין שיסתיים במלאך/מלאכית מקסימים שנחים בזרועותיך ובינתיים שולחת חיבוק ענק
דנה

lior2805

New member
באמת סיפור מרגש

ולגבי השיר- זה באמת שיר מקסים, שמתאים כמעט לכל משבר, ובדיוק שמעתי אותו היום עוד פעם, וכל הזמן מהדהדת לי בראש השורה "לבטא את השמחה שבך שנדחקה..." כי זה בדיוק זה. ההרגשה שאי אפשר להיות שוב שמחים באמת כי זה נדחק קצת הצידה מרוב הכאב... ואם כבר- עוד שיר שאני אוהבת שעושה לבכות ומשחרר- קחי לך זמן

דנד1

New member
../images/Emo140.gif תודה על עוד שיר מקסים

יכולה לומר לך שבתקופה הסמוכה לאובדן שלי בכלל לא האמנתי שזה אפשרי שאני אי פעם אשמח שוב ואצחק מכל הלב אבל גם זה הגיע והיום אני צוחקת ומחייכת הרבה וכבר לא מרגישה אשמה על כך כמו שהרגשתי בהתחלה
לוקח זמן להתאושש מהאובדן אבל זה קורה, יום אחרי יום, וזה כרוך קודם כל בלהתמודד עם רגשות מאד קשים, להעלות אותם על פני השטח ולתת להם את המקום שלהם. התחושה שהשמחה נדחקת הצידה בגלל הכאב היא מאד נכונה כי בהתחלה זה ככה אבל מניסיוני האישי החיים חזקים מהכל ובסופו של דבר השמחה היא זו שמנצחת. בינתיים כמו שאומר השיר קחי את הזמן...
דנה

למעלה