תצ'מעו

דש1דש

New member
תצ'מעו

קם הגולם על יוצרו....
תפוחית לא מפסיקה עם האופניים... היא כבר יצאה היום לסיבוב גדול איתנו, פעמיים לסיבובים סביב ה"בלוק" עם אחותה (סיבוב של בערך חצי קילומטר, ללא כבישים, רק סמטה ללא מוצא והרחוב שלנו. במעגל. לדעתי עשו אותו יותר מ-10 פעמים)
ואחרי הצהריים היא רוצה שוב סיבוב גדול

כן.
הילדה שלא היתה מוכנה על אופניים
תענוג!
ובינתיים אחותה "אימצה" את האופניים שלי ולמרות שהן גדולות עליה בשני מספרים לפחות רוכבת עליהם כמו גדולה. השגנו מהשכנים אופני שטח שלא בשימוש, מה שמאפשר לי לתת לה את שלי ולרכב על שלהם....
משפחה רוכבת
איזה כיף!

אורora

New member
איזה יופי

באמת תענוג לראות אחרי כל כך הרבה זמן שהיא כל כך נימנעה וחששה מאופניים.
יום הכיפורים הקרוב יראה אחרת מבחינתה.

משתתפת בצערך על איבוד האופניים שלך....זה בטיחותי שהיא רוכבת על אופניים שגדולים עליה ב-2 מספרים?

דש1דש

New member
קינחנו את היום במסע אופניים בנחל אלכסנדר!!!

הרגתי כמו אמא אוזה גאה לרכב אחרי שתי המקסימות שלי. היה כיף, מויי כיף!
לגבי האופניים - היא מסתדרת איתן נהדר ולא נפלה כלל, למרות שרכבה עליהן די הרבה היום (לא בנחל אךכסנדר! שם אני היתי עליהן) אז אני מקווה שכן. ואם תיפול - נסתדר... עד היום לא נפלה מעולם....
נקווה לטוב

דש1דש

New member
הרגשתי.... אם היתי הורגת לא היתי רוכבת

הרבבבבה זמן

ואני לא נפרדת מהם להרבה זמן, אם היא רוכבת בלעדי אין לי בעיה שתרכב עליהן, אם אני צריכה לרכב - אני עליהן. ככה היה היום בנחלך אלכסנדר, ככה היה כשרכבנו בישוב.

הרמוניה

New member
כל הכבוד

באמת אנחנו צריכים גם לבדוק אם האופניים שלנו שרדו את הקיץ....
ואני באמת צריכה לדאוג לעצמי גם לזוג
נשמע כיף אמיתי לרכב ככה כמשפחה
תמשיכו להנות
הרמוניה

נוRית

New member
הכי כיף לרכוב ביחד....

והתאור של דשדשת של הטווס שרוכב אחרי צאצאיו - בדיוק כפי שאני מרגישה כשאנחנו רוכבות ביחד. אחת הגאוות הגדולות, ואני אפילו לא ממש מצליחה להבין למה זה ככה....

catנוע

New member
נשמע כיף גדול

גם לי היה חלום כזה, לרכיבה משפחתית. מכיוון שעוד מעט אוכל לחזור לרכב (מסתבר שלרכב על אופניים זה יותר בריא לקרסול מאשר הליכה) אז אולי זה גם יתגשם.

למעלה