תצוגת אופנה קטנה
ו וזאת אני New member 20/3/10 #12 משגע! איזה חוט? איזו מסרגה? בדיוק עונה לשאלה שלי על שמלה לקטנה. יבורכו ידייך.
ה האמא הסורגת New member 20/3/10 #16 החוטים הם חוטי ביגוניה מסרגה מס. 3 -2.5 למי שיש סריגה רופפת יש להשתמש במסרגה מס. 2.5 ואילו למי שחזקה יש להשתמש ב. 3.
החוטים הם חוטי ביגוניה מסרגה מס. 3 -2.5 למי שיש סריגה רופפת יש להשתמש במסרגה מס. 2.5 ואילו למי שחזקה יש להשתמש ב. 3.
א אסתר מס New member 26/3/10 #65 שמלה מס' 1 השמלה ממש מקסימה!! לאיזה גיל נסרגה השמלה? והייתי שמחה לקבל הוראות.תודה מראש וחג שמח וכשר!!
שמלה מס' 1 השמלה ממש מקסימה!! לאיזה גיל נסרגה השמלה? והייתי שמחה לקבל הוראות.תודה מראש וחג שמח וכשר!!
ה האמא הסורגת New member 20/3/10 #17 לצערי הרב אני תמיד אומרת אלו הן עבודות שאני עושה אותן ללא תרשימים אלו הם עיצובים שלי לא לקוחים משום מקום אלא מראשי בלבד ומאחר ואינני עורכת תיעוד אלא רק צילום אינני יכולה לשחזר ברגע שהשמלה לא נמצאת ברשותי , אלא כשאני מתחילה לעבוד הדוגמאות באו מאליהן .
לצערי הרב אני תמיד אומרת אלו הן עבודות שאני עושה אותן ללא תרשימים אלו הם עיצובים שלי לא לקוחים משום מקום אלא מראשי בלבד ומאחר ואינני עורכת תיעוד אלא רק צילום אינני יכולה לשחזר ברגע שהשמלה לא נמצאת ברשותי , אלא כשאני מתחילה לעבוד הדוגמאות באו מאליהן .