תצביעו ללו ובנחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ליאור למרות שאת לא מעריצה של לו

תצביעי גם את ללואיסנה בסדר? (אני גם יודע שאת לא שונאת אותה ) אז בכיף תעבירי לכל החברות שלך .אם זה היה להיפך אני הייתי מצביעה למען קמילה אם לואיסנה לא היתה מופיעה וגם לא לשכוח את בנחה.

../images/Emo39.gifהצבעתי לה גם ככה רועי../images/Emo13.gif

לה לבנחי ולעוד מישהו..... לא זוכרת כבר.......

אני גם הצבעתי לאמינם מהסיבה הפשוטה:

בשביל שלבנחוש לא תהיה תחרות, עדיף להצביע לאלו שבחיים לא יצליחו לעקוף אותו - אמינם הוא בנאדם כזה.

לכל מעריצי קמילה למרות שאתן לא

מעריצות את לואיסנה תצביעו למענה וןלמען בנחמין, כי קמילה לא מופיעה אז לפחות שהיא ובנחה יזכו שידעו שהמורדים עדיין שולטים ולא יספידו לנו אותם .בקשה לכל חברי הפורום.

אויש דיי להגיד לנו מה לעשות ואני אי

אישית הצבעתי ללו בנחה ומורן אטיאס אתמול לפני ההודעה המעצבנת שלך, כי אני יודעת טוב מאוד שלא היית מצביע לקמי

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif נ"ש כנסו כווווווולםםםםםםם

יש פה מישו שיש לו תכונה להכנת סרטונים? בקשהההה אם יש לכם אל תדלגו על ההודעה הזאת תרשמו כאן ואני יתן לכם ת'אייסי שלי במסר פורפפפפפפפהההההההההההה

aviv lu 606

New member
הצבעתי

הצבעתי ללו לאנג'לינה ג'ולי ולבנחה(למרות שאני לא סובל אותו)

תודה אביב ,גם אני אוהב את אנג'לינה

אחלה שחקנית .אבל לא כתבתי אותה כדי שלא תשפיע, המורדים חייבים לזכות כאילו לו ובנחה.

aviv lu 606

New member
אנג'לינה לדעתי הכי יפה בעולם

זאת דעתי היא מיוחד ופ33ה היפות ביותר בעולם לדעתי הן: לו אנג'לינה ויקי ויש עוד כמה לא עולה לי כרגע

aviv lu 606

New member
יש שם אנשים לא קשורים

מה קשורה נינט? ומה קשורה לוסי דובינצ'יק?(היא פוזלת בכלל חחח) ואנסטסיה נראת כמו גבר איכס ג'רמי סמפסטר זה בן או בת? כי לפי התמונה אי אפשר להבין ויש עוד כמה מיותרים ששמו אותם כי הם מפורסמים ונערצים ולא כי הם יפים

aviv lu 606

New member
יש שם אנשים לא קשורים

מה קשורה נינט? ומה קשורה לוסי דובינצ'יק?(היא פוזלת בכלל חחח) ואנסטסיה נראת כמו גבר איכס ג'רמי סמפסטר זה בן או בת? כי לפי התמונה אי אפשר להבין ויש עוד כמה מיותרים ששמו אותם כי הם מפורסמים ונערצים ולא כי הם יפים

כן! ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

נינט לא כזו יפה, לפחות לא מספיק בשביל להיכנס לרשימה הזו.. ולוסי הזו כזו פוזלת...ממש מכוערת וג'רמי ששאלת עליו, הוא בן, והוא משחק את פיטר פן... והוא דווקא נראה ממש טוב

למעלה