כמה רעיונות
פוקצ'ה מהירה - 700 גרם קמח, חצי קוביה של שמרים, חצי כפית מלח, כפית סוכר, לערבב, להוסיף מים עד שמתקבלת בלילה כמעט נוזלית, להשאיר לתפוח שעתיים-שלוש, לאפות בחום גבוה 10 דקות-רבע שעה עד שמזהיב. עוד אפשרות - פוקצ'ה 2 צבעים של sjarjar. יש בחיפוש, רק צריך כוח סבל להפעיל את החיפוש. פסטו - חבילה של בזיליקום, טוחנים במג'ימיקס עם 2 שיני שום, 100גרם צנוברים ושמן זית, מוסיפים 50 גרם פרמזן, טוחנים עוד קצת ומגישים. יש תבלינים שרק מוסיפים להם שמן זית וחומץ אורז והם הופכים למטבלים מעולים - טוסקנה, פילדלפיה ועוד. "כמו ציזיקי" מהיר - לקצוץ במג'ימיקס מלפפון ושום עם יוגורט או גבינה 5%. אפשר גם להוסיף צנונית בביל הצבע.