בונים בעזרת CSS ... בעזרת המאפייניםostion,display,margin כשהעבר נמצא על איזשהו אלמנט אנחנו הופכים את המאפיין display ל-block(לא חבוי)... זה בעצם טבלה חבויה... אגב אפשר להשתמש גם בויסיביליטי אבל יותר מומלץ זה DISPLAY כי VISIBILITY שומר לעצמו מקום במסמך כשהוא חבוי וDISPLAY לא
שכל הדפים שלי כתובים ב-VBS, ובFAQ הקוד הוא JSץ אני לא יודע איך להמיר את הפקודות מאחד לשני, ככה שזה לא ממש עוזר לי. לא הבנתי מהתגובות שלכם אם ניתן לכתוב בשתי השפות בלי הבדל, או שאני צריך קוד שונה.
ניסיתי לקחת את מה שכתוב שם, ולא הלך. אחר כך כתבתי את זה:
sub expcol() if document.all.editwin.style.display = "block" then document.all.editwin.style.display = "none" else document.all.editwin.style.display = "block" end if end sub
תראה כשהדף עולה אז נכון לא מראה שגיאה כמו ASP... אבל למטה יש לך מן אייקון משולב צהוב שחור שרשום בו "בוצע אבל יש שגיאות" תלחץ עליו ואז יפתח לך חלון קטן תלחץ פרטים ומציונת השגיאה+שורת שגיאה
מה קודם כל אני מאמין שנתת לאלמנט במסמך ID.... אנחנו ניגש ל-ID ע"י document.getelementbyid אפשר גם ישר לכתוב את ה-ID אבל הסטנדרט זה כמו שרשמתי אז בכדי לשנות את ה-DUSPLAY רשום כך