תפריטים נפתחים

• פותח הנושא IceL
  • פורסם בתאריך

IceL

New member
תפריטים נפתחים

איך כותבים בשפת VBSCRIPT פקודה להצגה\הסתרה של אובייקט בדף HTML??

tomashin

New member
DHTML אפשר לכתוב

גם ב-VBS וגם ב-JS....... תחביר JS שונה מ-VBS

tomashin

New member
תפריטים דינמיים

בונים בעזרת CSS ... בעזרת המאפיינים:postion,display,margin כשהעבר נמצא על איזשהו אלמנט אנחנו הופכים את המאפיין display ל-block(לא חבוי)... זה בעצם טבלה חבויה... אגב אפשר להשתמש גם בויסיביליטי אבל יותר מומלץ זה DISPLAY כי VISIBILITY שומר לעצמו מקום במסמך כשהוא חבוי וDISPLAY לא

IceL

New member
הנקודה היא...

שכל הדפים שלי כתובים ב-VBS, ובFAQ הקוד הוא JSץ אני לא יודע איך להמיר את הפקודות מאחד לשני, ככה שזה לא ממש עוזר לי. לא הבנתי מהתגובות שלכם אם ניתן לכתוב בשתי השפות בלי הבדל, או שאני צריך קוד שונה.

tomashin

New member
מממ

בשביל תפריט נפתח אין צורך ב-DOM אפשר להשתמש באירוע כלשהו שרוצים וב-CSS

IceL

New member
טוב

ניסיתי, אני יודע איך זה הולך בJSת אבל אני לא יודע איך לתרגם את זה לVBS. ניסיתי זאת ע"י הקוד:
document.all.editwin.style.display​
אם מישהו יודע איך להפוך את זה לVBS, הודע לו אם יכתוב פה.

למה אתה מסבך לו את החיים../images/Emo35.gif

כותבים את זה בדיוק כמו שזה מופיע ב-FAQ, רק עם תנאי של VBS במקום JS if... then

IceL

New member
ואולי לא...

ניסיתי לקחת את מה שכתוב שם, ולא הלך. אחר כך כתבתי את זה:
sub expcol() if document.all.editwin.style.display = "block" then document.all.editwin.style.display = "none" else document.all.editwin.style.display = "block" end if end sub​
מה לא בסדר?

IceL

New member
אז זהו...

שאין שגיאה, לפחות לא הודעה על כזאת. הדף עולה כרגיל אבל כשאני לוחץ על הקישור שאמור לפתוח את התפריט כלום לא קורה.

tomashin

New member
אממממ

תראה כשהדף עולה אז נכון לא מראה שגיאה כמו ASP... אבל למטה יש לך מן אייקון משולב צהוב שחור שרשום בו "בוצע אבל יש שגיאות" תלחץ עליו ואז יפתח לך חלון קטן תלחץ פרטים ומציונת השגיאה+שורת שגיאה

IceL

New member
גיליתי מה אבל איך פותרים?

בשפת VBS אין אובייקט שנקרא DOCUMENT.ALL איך קוראים לאובייקט המקביל ב-VBS?

tomashin

New member
אממ

מה קודם כל אני מאמין שנתת לאלמנט במסמך ID.... אנחנו ניגש ל-ID ע"י document.getelementbyid אפשר גם ישר לכתוב את ה-ID אבל הסטנדרט זה כמו שרשמתי אז בכדי לשנות את ה-DUSPLAY רשום כך
document.getelementbyid("idofelement").style.display="bolck"​

למעלה