תפרחת חיתולים

• פותח הנושא rc11
  • פורסם בתאריך

rc11

New member
תפרחת חיתולים

רומי בת 3 חודשים וחצי, אוכלת סימילאק בלבד. היום עשתה קקי 4 פעמים, מה שלא אופייני לה בכלל (בדר"כ פעם ביום). עכשיו שמתי לב שהטוסיק שלה אדום מאוד מאוד, נראה ממש כמו כוויה. כאילו שהעור הולך להתקלף. אני רוחצת אותה בכל פעם במים וסבון, מחליפה טיטולים בתדירות גבוהה. כנראה הקקי מאוד חומצי. זה לא נראה כמו פטריה. היתה לה פטריה עד לפני יומיים והיא עברה בעזרת בייבי אגיסטן. מה מומלץ למרוח (מעבר לאוורו והשטיפות)? האם בייבי אגיסטן יעזור במקרה כזה?

גילור

New member
מרחי צינקוד או אינוטיול. שתיהן אינן

רפואיות אלא מיועדות למקרים קשים והן על בסיס אבץ ושמן דגים. בייביאגיטן הוא תרופה לכל דבר ומיועד לפטריות. אני הייתי מחכה עם זה קצת.

גילור

New member
או דזיטין. כולן על אותו בסיס. ואגב,

האם שיניתם את סוג הטיטולים? גם זו יכולה להיות סיבה.

ממליצה על וולדה ו...

גם עילאי עושה הרבה יותר קקי מהרגיל וגיליתי שיוצאת לו שן
....ובאמת כשהשיניים בוקעות אז הקקי יותר חומצי.... יש סיכוי שיוצאות לה שיניים?

אימיק

New member
אינוטיול יכול לעזור

גם בייבי אגיסטן,אם זה ממש פטריה יש משחות עם מרשם רופא, הכי טוב זה לשטוף במים אחרי כל קקי ולמרוח כמות נדיבה של משחה כדי ליצור שכבת הגנה בין הטוסיק לקקי.

rc11

New member
תודה לכולן../images/Emo140.gif אז ככה:

מרחתי עכשיו אינוטיול. יש חלקים שהמשחה פשוט לא נמרחת עליהם. המרקם של העור ממש רגיש. זה מוזר נורא כי אני מורחת משחת וולדה על בסיס קבוע למניעה (רומי כל הזמן סובלת מתפרחות) ומחליפה טיטולים בתדירות גבוהה. לגבי שיניים - לא נראה לי. אין שום תופעה נוספת או נפיחות בחניכיים. היא מכניסה המון ידיים לפה ומריירת אבל זה חלק מההתפתחות, לא?

גילור

New member
קודם כל הפסיקי למרוח וולדה בתדירות

גבוהה. שמתי לב על הבכורה שלי שברגע שהסוף מתרגל אליה היא מפסיקה להשפיע כשבאמת צריך אותה. דבר שני, ריור הוא תופעה שיכולה להצביע על טרום שיניים או על בקיעתן הקרבה. דבר שלישי, אם המשחה לא נמרחת היטב ייתכן שהעור עוד מעט לח. ייבשי אותו היטב ואז מרחי.

rc11

New member
העור לא לח, הוא פשוט מפריש נוזלים

מרוב אדמומיות. זה נראה כמו שפשפת. וולדה היא לא משחה רפואית, לא? אני מורחת אותה כדי ליצור חציצה בין העור לטיטול, אחרת הרגישות באיזור לא מפסיקה. מה אפשר לעשות אחרת?

jesenia

New member
בהזדמנות הראשונה לרופא עור טוב!

אצלנו עד היום לא הוחלט אם דובר בפטריה או באלרגיה כלשהיא (רופא אחד טען כך, השני אחרת, והמשחות שנרשמו - בהתאם). התרופות הציעו הפוגה זמנית - אולי לכם כן יעזור, אנחנו נאלצנו (אחרי שימוש לא נלהב בסטרואידים) לעבור לחיתולי בד לכמה חודשים (שטיפה תכופה של הטוסיק שזה משהו שממילא היינו עושים, מינימום מגבונים ואיוורור מקסימלי של הטוסיק). וולדה לא עזרה, וגם משחה אחרת שלהם שמיועדת לפטריות לא עבדה. מקווה שיעבור לכם מהר, אני משכתי את הזמן עם הוולדה והאמנתי שזה יעבור וכך הגענו לשלב בו הפצעים התחילו לדמם.

גילור

New member
אולי משחה אחרת מוולדה. אצלי פשוט

כאמור העור של הגדולה התרגל לוולדה והיא פשוט הפסיקה להשפיע.

אביטלתל

New member
עוד דברים

באיזה סבון את רוחצת ? כדאי לבחור בסבון מאוד עדין בשביל הטוסיק בחרתי את הסבון של ולדה ואני משתמשת בו רק עבור שטיפה אחרי קקי אחרי פיפי פשוט שטיפה עם מים חמימים וזהו בנוסף לזה אני ממליצה לאוורר כמה שיותר גם במחיר של הרטבה של הסביבה שימי אותה על משטח שיספוג כמו מגבת עבה ועליה חיתול פלנל בנוסף, קראתי פה בפורום על אמבטיות קורנפלור שאמורות לעשות פלאים תעשי חיפוש בפורום על המילה קורנפלור

rc11

New member
סבון של דר' פישר. אני אחליף גם אותו

לוולדה. בקשר לאמבטיית קורנפלור - מדובר על קורפלור רגיל שקונים בסופר? אני גם משתדלת לאוורר אותה כמה שיותר. אני שמה חיתול פלנל על משטח החתלה ומדליקה מעליה מזגן. ככה עד שנמאס לה.

kerenra

New member
מה שאצלנו עובד כמו קסם:

אמבטיה עם בלנאום הרמל, ומריחת דזיטין.

shirly33

New member
לנו היתה אותה בעייה - עברנו למטרנה

והבעייה נפתרה. ניסינו כמה פעמים לחזור לסימילק והבעייה חזרה. סימילק עושה קקי חומצי. תנסי גם לעבור למטרנה. בנוסף, רק בייבי פסטה ולא כל התחליפים.

Tula1

New member
משחה נוספת מצוינת- "אורה"

יש בה שמן זית, ואני ממש ממש מרוצה.

למעלה