תפילה נוראה למציאת בן זוג

תפילה נוראה למציאת בן זוג../images/Emo151.gif

תפילה למציאת בת/בן זוג מרבי נחמן מברסלב זיע"א אלוקים מושיב יחידים ביתה אתה ה' האלוקים הקל הגדול הגיבור והנורא אתה עשית את השמים ואת הארץ ובחסדך יצרת עולמך אתה הוא יוצר האדם הקדמון ועשית לו עזר כנגדו ובראת איש ואישה ורשמת בהם שמך הקדוש י' באיש ו-ה' באשה וציוויתנו במצווה ראשונה בקיום פריה ורביה ליישב עולמך לכן אבי אב הרחמים באתי להפיל תחינתי לפניך בלב נשבר ונדכה לפני כסא כבודך שתמלא רחמים עלי אמתך פלונית בת פלונית תזמן לי את בן זוגי הנכון והראוי לי בזמנו צנוע וירא את ה' וראוי, הגון, שיהיה בעל שכל ומזג טוב ולב טוב,מוצלח ומבורך, שיהיה בעל מידות טובות וישרות ובעל יראת שמים ושיהיה סלחן וותרן ,בחור שדן אדם לכף זכות וגומל חסדים ומזכה הרבים, בחור שיהיה חכם ובעל שמירת העניים ,אוזניים ופה מרע, בחור שלומד כל היום וכל הלילה תורה לשמה במסירות נפש והתלהבות ובתמידות, בחור שמסתפק במועט נאה, גבה קומה, שואף להתעלות בלימוד התורה, בחור שלא מדבר ולא שומע לשוה"ר ושיהיה מדקדק במצווה קלה כבחמורה . ושתהיה בינינו תקשורת חיובית ושהוא ימצא חן בעיני ואני אמצא חן בעיניו ונחיה יחד בשמחה רבה ואהבה אחווה ושלום ורעות ופרנסה טובה ומבורכת בשפע לעבודתך יתברך ותטה ליבי ולב משפחתי וכן ליבו ולב משפחתו לגמור את הדבר הכי טוב והיה הנער אשר יציעו לי מן השמים במאמרו של משדד המערכות זיווג ראשון ואחרון כל ימינו אמן. ושיהיה מתבטל לדעת תורה ודבוק בצדיק האמת, אבי אב הרחמים מלך מלכי המלכים הקב"ה קבל את תפילותי ושיחותי לפניך ולפני כסא כבודך אתה האל עושה פלא תעשה למען רחמנותך ותחנוני ואם אתה לא תרחמני מי ירחמני?! אתה יצרתני אתה בראתני תזווג לי זיווג הגון של זרע קדש בר קיימה זיווג של ברכה, זיווג שיהיה שמח בי בן זוגי יותר מכל הטובות שיש בעולם זיווג שלא יהיה ביננו לא כעס לא רוגז לא קנאה לא תחרות ולא שום קטטה וקפדנות לא איבה ולא שנאה ח"ו אלא שתהיה בינינו אהבה תמידית ואמיתית ורוח נמוכה ושמחה וסבלנות ושיהיה בריא בכל רמ"ח איבריו ושס"ה גידיו ושלא תהיה בו מחלה ח"ו כל ימי חייו ולא מצווה ולא כאב ומכאוב ולא צער ולא ריפיון ולא פגע ולא נגע ולא כשלון ושיהיה מאיר באושר ועושר וכבוד ופרנסה טובה וחן וחסד ורחמים בעני ה' ואדם אמן. זיווג עם רצון ושאיפה ולהקים בית של תורה אמיתי אמן. אנא ה' אלוקי ישראל יושב הכרובים תהיינה אוזניך קשובות לקול אמתך פלונית בת פלונית ותזווג לי זרע קדוש ותבנה את ביתי בחיי אבי ואימי ואחיי ואחיותי וקרובי ומכירי וכל משפחתי ויזכו לראות בשמחתי ובחופתי בבני ובנותי ואתחזק ואתאמץ ואתלבש ברוחך הטובה הזכה ונדבה ותכוון אותי בנוי ובחסד וברחמים הכוח ובבריאות ולא אפחד מבן- זוגי והוא לא יפחד ממני כל ימי חיינו על האדמה ולא נצטרך לשום אדם בעולם ותקרב תשועתי אמן. אבי אב רחמן בעל היכולת הגדול הגיבור והנורא תאיר אורי בהצלחה רבה ותגאל אותי ותמלא כל משאלות ליבי לטובה לעבודתך והפק רצוני ותשמחיני בשמחה רבה שלימה לפניך ותקבל תפילתי ותשמע צעקתי לפניך כקטורת הסמים על המשבח עשה למען שמך ועשה למען ימינך עשה למען תורתך, עשה למען קדושתך למען יחלצון ידידך הושיעה ימינך וענני. "יהיו לרצון אמרי אפי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי" "ויהי נועם ה' אלוקינו עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו ומעשה ידינו כוננהו". קראתי בכל לב ענני חוקיך אצורה ואני תפילתי לך ה' עת רצון אלוקים ברב חסדך ענני באמת ישעך. ריבונו של עולם אלוקי אברהם, אלוקי יצחק ואלוקי יעקב אבי אב הרחמן עשה למען שמך הגדול ובזכות מתנת חינם שלך תזמן לי חתן הגון תלמיד חכם ירא שמים אמיתי, בעל מידות טובות וישרות ותעזור לי ותזכני בזכות כל הצדיקים ובפרט הצדיק רבי נחמן בן שמחה פיגא זיע"א לבנות בית כשר ונאמן בישראל כרצונך וכי לא תוהו בראת, לשבת יצרת, נא אב רחמן עשה למען שמך, עשה למען ימינך עשה למען תורתך, עשה למען קדושתך יהיו רצון אמרי פי והגיון לבי לפניך ה' צורי וגואלי אמן נצח סלה ועד. אבא זכני שזוגי יהיה בעל שמירת עניים באמת ושתהיה לו קדושת הברית ושיהיה מכבד כל אדם באשר הוא וזכיני שנשפיע שפע קדושה טהרה ושמחה על כל סוביבנו זכינו לישוב הדעת ולקיים כל מצוותיך לשם שמים מתוך שמחה אמיתית ויתקדש שמך על ידינו. זכינו לפרנסה טובה ומבורכת ובכל אשר נפנה תשלח לנו סיעתא דישמיה ברכה והצלחה מאתך יתברך תן בנינו אהבה ואחווה שלום ורעות ותשרה השכינה וישכון השלום תמיד בתוך ביתינו תן שלום ביני לבין הוריו ובינו לבין הוריי ולא תצא תקלה מפי ומתחת ידי ואזכה למצוא חן בעיניך ובעני כל אדם אבא זכינו שלא יהיה שום צער ח"ו ביום שמחתנו . זכינו אבא שתהיה לו אהבת התורה ואהבת ה' באמת ושלא יסור מדרך הישר ימין ושמאל ושיהיה מכבד את הוריו מאוד ושלא יעשן ויהיה נקי בגופו אהוב על הבריות בריא ושלם בגופו רוחו נפשו ונשמתו ונפשו כעפר לכל תהיה לו סיעתא דישמיא בכל מעשה ידיו ובלימוד התורה הקדושה בעיקר. זכינו להקים דור ישרים יבורך בנים ובנות צדיקים וצדיקות בריאים ושלמים לעבודתך יתברך ושנזכה לחנכם בדרך התורה והמצוות באהבה אליך ושנזכה לעובדך בלבב שלם מתוך יראת שמים בריאות ושמחה ופרנסה טובה ומבורכת אמן. ביהיו לרצון האחרון ב-שמונה עשרה: יהי רצון מלפניך ה' אלוקי ואלוקי אבותי שתתמלא רחמים עלי אמתך פלונית בת פלונית ותזמן לי בן זוג תלמיד חכם, ירא שמים מתמיד התורה ובעל מידות טובות ושרות נאה כי בזה נוכל להקים בית נאמן בישראל כמו שצוינו בתורתך הקדושה "ואת פרו ורבו והיה הבחור אשר ידברו לי עליו והוא ראוי ויש לו יראת ה' והטה ליבי ולב הורי וליבו ולב הוריו לגמור הדבר בכי טוב וטוב לנו בעו"הז ובעו"הב קל מלא רחמים רחום וחנון שומר תומך ומציל ישר ופודה. אבי אב רחמן בשעת תפילה זו פתח שערי שמים ותאזין לתפילתנו ברחמים ותקבל אותה בשמחה ויהי רצון שבזכות כל הצדיקים אל תשיב תפילתנו ריקם. ה' יתברך שבשעה ובזמן המתאים תזווג לי את הזיווג הכי טוב בשבילי שיגיע ללא מניעות כלל ושעל הפגישה הראשונה אני ירגיש שזה זה. והי רצון שכל הכרות שלנו תעשה מן הקדושה וצניעות וזריזות ולא היה מניעות לא מהצד שלי ולא שלו. וכן אבא כאן בעת רצון זו אני פונה אליך בתחנונים שאני יזכה שתהיה לו ענוה כמשה רבנו ויראת שמים כדוד המלך ומידת השלום כאהרון הכהן ושמחת האר"י הקדוש וקדושה כאור החיים הקדוש וחסיד כבעל שם טוב ובעל אמונת חכמים תמימה וטהורה כרבי נתן ויגיעה להשגות רוחניות גבוהות כרבי נחמן והיה בעל אהבת ישראל כרבי לוי יצחק מברדיצ'וב ובעל שמירת לשון כחפץ חיים וקדושת מחשבה הבן איש חי ומידת הסוד כיוסף הצדיק ומתמיד בלימוד כהגר"א הקדוש ושתהיה לו הכנסת אורחים ומידת החסד כאברהם אבינו ומידת הגבורה כיצחק אבינו ומידת האמת כיעקב אבינו. ויהי רצון שיהיה בעל שמירת עניים טובה מאוד ולעולם לא יפסיק ללמוד תורה. ושנעמוד תחת החופה מתוך קדושה טהרה ושמחה עצומה . ושנזכה לחתונה שכל מלכי השרת ישתתפו בה שתעשה קידוש ה' גדול ונזכה להקים בית כשר ונאמן, בית של תורה אמיתי בית קדוש וטהור בית המושטת על יסודות החסידות בית של קירוב לבבות. שאני אמתך פלונית בת פלונית אהיה אשה טובה לבעלה אישה שמחה אשת חיל ובטלה בטלות גמורה. ויהי רצון שלעולם לא יהיה לנו קשיי פרנסה כדי שכל התמקדות חיינו תהיה רק על התורה הקדושה ושנזכה לדור ישרים יבורך לבנים בני בנים תלמידים חכמים צדיקים וטהורים ובנות בני בנות צדיקות צנועות ונשות חיל. ויהי רצון שבתינו יהיה מלא שמחה וטוב מלא שפע וברכה, וכל מילי' דמיטב ובבתינו תשרה השלום והברכה . אמן כן יהי רצון.

אוקי, לא הסברתי את עצמי טוב

אני מכירה את התפילה הנפלאה הזאת. נתקלתי בה שנה אחרי שהתחתנתי.

למעלה