מתחיל?תפוז מתחיל לעשות בעיות
ממשיך!מתחיל?
התחילו ההודעות הכפולות.מתחיל?
הערב נראה שתפוז יתאושש
גם וואטסאפ טוב יותר מפייס בוק.אצלי אין בעיות (עדיין). מעדיפה אתעל פייסבוק למשל.
כנראה!אכן מדי פעם לא נפתח.
תחילת הסוף?
לא קורה לי שהאתר לא נפתח....כנראה!
התחיל בזה שלא מקבלים התראות על תגובות ומסרים במייל,
ועכשיו האתר אינו נפתח מס' פעמים ביום.
מידי כמה שנים יש בעיות כאלה או אחרות עם האתר ובכל פעם שזה קורה מישהו מעלה את האפשרות שזאת "תחילת הסוף". בינתיים לא קרהאכן מדי פעם לא נפתח.
תחילת הסוף?
הפעם נראה שזו התחלה של הסוף, בעבר היו מנהלי תפוז בשטח, היה ערוץ תקשורת איתם, ובנוסף לערוץ היה פורום שהמנהלים הגיבו.מידי כמה שנים יש בעיות כאלה או אחרות עם האתר ובכל פעם שזה קורה מישהו מעלה את האפשרות שזאת "תחילת הסוף". בינתיים לא קרה.
כנראה שאתה צודק, היום תפוז היה בסדר.מידי כמה שנים יש בעיות כאלה או אחרות עם האתר ובכל פעם שזה קורה מישהו מעלה את האפשרות שזאת "תחילת הסוף". בינתיים לא קרה.
היום לא נפתח לי בלי שאהיה חייבת לפתוח פרסומת ולסגור אותה, ובהמשך לא שלח תגובות שלי (כנראה גם את זו) בלי שאיאלץ לעשות רענון.כנראה שאתה צודק, היום תפוז היה בסדר.
זה תמיד עם התקלה הזאת. כשנדמה שהפוסט לא מועלה, רענון של הדף (כמה שניות לפחות לאחר נסיון השליחה בדרך המלך) יוביל ברוב המוחלט של המקרים לכך שהפוסט יועלה גם אם איננו רואים את זה בדרך הרגילה. זאת השיטה שאני משתמש בה כדי להימנע מהעלאות כפולות. לפעמים עקב כמות נסיונות השליחה הראשונית בכ"ז יוצא לי כפול, אבל בדרך כלל אם אני מצליח להתאפק מלנסות ופועל בדרך זו, הכל יוצא תקין בסוף.לא כנראה. עובדה: תגובה שלי נשלחת רק אחרי רענון.
התחילו ההודעות הכפולות.מתחיל?
זה תמיד עם התקלה הזאת. כשנדמה שהפוסט לא מועלה, רענון של הדף (כמה שניות לפחות לאחר נסיון השליחה בדרך המלך) יוביל ברוב המוחלט של המקרים לכך שהפוסט יועלה גם אם איננו רואים את זה בדרך הרגילה. זאת השיטה שאני משתמש בה כדי להימנע מהעלאות כפולות. לפעמים עקב כמות נסיונות השליחה הראשונית בכ"ז יוצא לי כפול, אבל בדרך כלל אם אני מצליח להתאפק מלנסות ופועל בדרך זו, הכל יוצא תקין בסוף.
מה שכן, מומלץ להעתיק את תוכן התגובה [קונטרול A כאשר עומדים בתוך התגובה (אחרת הוא מסמן את כל העמוד) ולאחר מכן C] ליתר בטחון, כך שאם זה לא עובד משום מה אין צורך לכתוב הכל מחדש ואפשר פשוט 'להדביק' ולנסות שוב.
לאור נסיון העבר- מנסה רק פעם אחת. לא עבר? מסמנת את התוכן, לוחצת על הימני בעכבר ובתפריט שנפתח בוחרת copy, ואז מרעננת את הדף. ברוב המקרים התוכן עובר ואינני צריכה להשתמש בתוכן שהעתקתי.זה תמיד עם התקלה הזאת. כשנדמה שהפוסט לא מועלה, רענון של הדף (כמה שניות לפחות לאחר נסיון השליחה בדרך המלך) יוביל ברוב המוחלט של המקרים לכך שהפוסט יועלה גם אם איננו רואים את זה בדרך הרגילה. זאת השיטה שאני משתמש בה כדי להימנע מהעלאות כפולות. לפעמים עקב כמות נסיונות השליחה הראשונית בכ"ז יוצא לי כפול, אבל בדרך כלל אם אני מצליח להתאפק מלנסות ופועל בדרך זו, הכל יוצא תקין בסוף.
מה שכן, מומלץ להעתיק את תוכן התגובה [קונטרול A כאשר עומדים בתוך התגובה (אחרת הוא מסמן את כל העמוד) ולאחר מכן C] ליתר בטחון, כך שאם זה לא עובד משום מה אין צורך לכתוב הכל מחדש ואפשר פשוט 'להדביק' ולנסות שוב.
אבל עכשיו אי אפשר להגיב להודעות מסויימותלאור נסיון העבר- מנסה רק פעם אחת. לא עבר? מסמנת את התוכן, לוחצת על הימני בעכבר ובתפריט שנפתח בוחרת copy, ואז מרעננת את הדף. ברוב המקרים התוכן עובר ואינני צריכה להשתמש בתוכן שהעתקתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.