תפוז מתחיל לעשות בעיות

raya

Well-known member
כנראה!
התחיל בזה שלא מקבלים התראות על תגובות ומסרים במייל,

ועכשיו האתר אינו נפתח מס' פעמים ביום.
לא קורה לי שהאתר לא נפתח....
רואה שקבלתי תגובות באתר (אייקון הפעמון). ביטלתי את קבלת הודעה במייל על תגובה, לכן אין לי מושג אם גם בזה יש בעיות.

שמלת תחרה1

Well-known member
מידי כמה שנים יש בעיות כאלה או אחרות עם האתר ובכל פעם שזה קורה מישהו מעלה את האפשרות שזאת "תחילת הסוף". בינתיים לא קרה :cool:.
הפעם נראה שזו התחלה של הסוף, בעבר היו מנהלי תפוז בשטח, היה ערוץ תקשורת איתם, ובנוסף לערוץ היה פורום שהמנהלים הגיבו.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא כנראה. עובדה: תגובה שלי נשלחת רק אחרי רענון.
זה תמיד עם התקלה הזאת. כשנדמה שהפוסט לא מועלה, רענון של הדף (כמה שניות לפחות לאחר נסיון השליחה בדרך המלך) יוביל ברוב המוחלט של המקרים לכך שהפוסט יועלה גם אם איננו רואים את זה בדרך הרגילה. זאת השיטה שאני משתמש בה כדי להימנע מהעלאות כפולות. לפעמים עקב כמות נסיונות השליחה הראשונית בכ"ז יוצא לי כפול, אבל בדרך כלל אם אני מצליח להתאפק מלנסות ופועל בדרך זו, הכל יוצא תקין בסוף.

מה שכן, מומלץ להעתיק את תוכן התגובה [קונטרול A כאשר עומדים בתוך התגובה (אחרת הוא מסמן את כל העמוד) ולאחר מכן C] ליתר בטחון, כך שאם זה לא עובד משום מה אין צורך לכתוב הכל מחדש ואפשר פשוט 'להדביק' ולנסות שוב.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
התחילו ההודעות הכפולות.
זה תמיד עם התקלה הזאת. כשנדמה שהפוסט לא מועלה, רענון של הדף (כמה שניות לפחות לאחר נסיון השליחה בדרך המלך) יוביל ברוב המוחלט של המקרים לכך שהפוסט יועלה גם אם איננו רואים את זה בדרך הרגילה. זאת השיטה שאני משתמש בה כדי להימנע מהעלאות כפולות. לפעמים עקב כמות נסיונות השליחה הראשונית בכ"ז יוצא לי כפול, אבל בדרך כלל אם אני מצליח להתאפק מלנסות ופועל בדרך זו, הכל יוצא תקין בסוף.

מה שכן, מומלץ להעתיק את תוכן התגובה [קונטרול A כאשר עומדים בתוך התגובה (אחרת הוא מסמן את כל העמוד) ולאחר מכן C] ליתר בטחון, כך שאם זה לא עובד משום מה אין צורך לכתוב הכל מחדש ואפשר פשוט 'להדביק' ולנסות שוב.
|כן|

משתפרת1

Well-known member

לאור נסיון העבר- מנסה רק פעם אחת. לא עבר? מסמנת את התוכן, לוחצת על הימני בעכבר ובתפריט שנפתח בוחרת copy, ואז מרעננת את הדף. ברוב המקרים התוכן עובר ואינני צריכה להשתמש בתוכן שהעתקתי.

GoldenEyes

Well-known member
לאור נסיון העבר- מנסה רק פעם אחת. לא עבר? מסמנת את התוכן, לוחצת על הימני בעכבר ובתפריט שנפתח בוחרת copy, ואז מרעננת את הדף. ברוב המקרים התוכן עובר ואינני צריכה להשתמש בתוכן שהעתקתי.
אבל עכשיו אי אפשר להגיב להודעות מסויימות
משתפרת צודקת , אבל האתר לא משתפר

למעלה