תפוז!!אני שונאת אתכם עדכונים

pulpula

New member
תפוז!!אני שונאת אתכם עדכונים../images/Emo124.gif

אוקיי... כתבתי לכם פה כמה עידכונים והכל נמחק!!!!!!!!!!!!!! בגלל תפוז ה@!$#@$ האלו!! ולמי שתוהה כן עשיתי קופי להודעה לפני ששלחתי ומשום מה זה לא שמר את כל ההודעה
ואאאאהה. טוב לא משנה. קודם כל כל מי שמתקשה בהורדה של הראיון יש עוד דרך להוריד אותו אם אתם לא מצליחים ישירות מהאתר אחרי שנרשמים. כל מי שמתקשה ורוצה להוריד אותו אני יכולה לעזור לכם. תפנו אלי במסר אישי. הראיון מכל מקום ישודר אצלנו ביום שבת בשעה 20:00. פרסמו את זה בכל מקום אפשרי. כולם צריכים לראות את זה. בקשר לסטוארט בקרמן. לצערנו סטוארט כבר לא נמצא בתפקידו יותר. הוא טוען שהוא התפטר עקב סכסוך פנימי שהיה, אבל מארק גראגוס טוען שהוא עצמו פיטר את סטוארט אחרי שזה לא הקשיב לו ודיבר עםפ התקשורת בזמן המסיבה בנוורלנד. סטואט מצידו טוען שלמארק אין את הזכות לפטרו. כל העניין נשאר בגדר תעלומה. רק הזמן יגיד לנו מה באמת קרה. מכל מקום סטוארט היה נאמן מאוד ותרם הרבה לקשר שבין מייקל למעריצים. חבל שזה נגמר ככה
שוב, בקשר לראיון הבנתי שסי בי אס הראו קטע שנחתך מן הראיון. ידעתי זה היה צריך להיות לייב!!! בקטע הראו את מארק גראגוס מדבר על הפציעה של מייקל. הוא אמר שהפציעה בכתף התחילה להשפיע על מייקל רק בערב של המעצר, ותקפו אותו כאבים. לכל הספקנים שבינינו...... אהמ.. בלי לציין שמות זה הגיוני מאוד מכיוון שלא תמיד כאבים של פציעות משפיעים עלינו באותו הרגע. בקשב לפציעה ביד של מייקל... שוב לכל הספקנים: היא ממוקמת בדיוק במקום שבו בד"כ נהוג להוביל את העציר שידיו קשורות מאחורי גבו. היא יכלה גם להיגרם בעת ששמו לו את האזיקים מהאדם ששם לו אותם. אני יודעת שמספיק שיגעו בי למשל טיפלה חזק וכבר העור שלי יחליף צבעים. למייקל יש עור פי 1000 יותר רגיש וכנראה שזה השפיע עליו עד כדי כך. מכל מקום למייקל יש את כל הלגיטימציה להתלונן על מה שעשו לו. הוא נמצא בחזקת חף מפשע. הוא לא צריך לעבור השפלה והתעללות משטרתית! זה בדיוק סוג הדברים שהוא מדבר עליהם ב: THEY DONT CARE ABOUT US עוד דבר - מייקל יצא כאמור לקניות אחרי שהוא צילם את הראיון אבל הוא לא לקח בחשבון שהמדיה תרדוף אותו כמו שד. הוא נכנס לאיזו חנות כשכולו מחופש וזחל שם על הריצפה כדי להסתתר. זה כמובן לא עזר ועדיין צילמו אותו הזונות והיום זה ישודר באמריקה בתוכניות הבידור. הבנתי שזה היה ממש סטייל החנות תינוקות שהוא היה בה ב96 למי מביננו שזוכרים ששם הוא גם זחל על הריצפה עם כובע אמבטיה ומשקפי שמש. יופי מייקל. הוא לא לומד לקחים.... אבל מצד שני אי אפשר להאשים אותו, הוא בסה"כ מנסה לחיות ולא נותנים לו. אני חושבת שהיו לי עוד כמה עידכונים אבל עכשיו אני כב רלא זוכרת מה רשמתי בהודעה הקודמת. אם אני אזכר מה טוב... ואם לא אני אשמור רותם כנראה לעצמי חחח

pulpula

New member
טוב אני אשרשר את זה לעצמי חח

צפיתי בראיון סוף סוף. לדעתי, הוא היה מרגש מאוד. מאז שקראתי כבר את התמליל לא יכולתי לישון בלילה. זה פשוט נורא.... ועכשיו לראות את זה....... אני לא חושבת שאפשר להישאר אדישים אחרי זה. גם כאלו שלא סובלים את מייקל יכולים לראות שהוא מדבר בצורה כנה. בתגובה למי שחושב שזה לא מה שישנה את דעת הקהל בארץ, אז קודם כל שבאמת יראו את זה. אנחנו צריכים לפרסם את זה בכל מקום כי ערוץ 1 בטח לא יעשה את עבודת הפרסום. לדעתי רוב הראיון היה חיובי בשביל מייקל, מה שעובר עליו פשוט זוועתי. הממ.. יש עוד הרבה דברים שיש לי לומר בעניין אבל עדיף שאני אשמור אותם לעצמי מכיוון שידוע לי שנכנסים לכאן אנשים ממקורות שונים ולא מגיע להם לקבל כאן מידע כזה או אחר על החיים הפרטיים של מייקל.

pulpula

New member
השבוע לא.

זה מוקדם מידי. אם זה ישתנה תהיה כאן הודעה.

pulpula

New member
נזכרתי...... ערוץ סי בי אס ישדר גם

את הספיישל שאמור היה להיות משודר אז........טוענים עכשיו שכן יראו שם את וואן מור צ'אנס הקליפ ויש די הרבה מפורסמים שמופיעים בקליפ. שכחתי רק מי הם. חח אני רק זוכרת את ביונסה..........

pulpula

New member
תצביעו למייקל- אמן השנה!!

הוא מפסיד. פשוט תבחרו ברשימה למטה את השם שלו זה בשבדית או הולנדית או משהו חח http://www.sbsonline.nl/index.php?site=muziekhome

pulpula

New member
וואלה! החזירו לי תשובה - עזרה פליז

הם מבקשים שאני אשלח להם הוכחות לכך שאנשים קיללו את מייקל בתגובות שלהם לכתבות. אני אעשה חיפוש מקיף מאוחר יותר( אני מקלידה עבודה עכשיו לצערי ) אני זוכרת שבכתבה הזאת http://news.walla.co.il/?w=//483953 היה מישהו ספציפי שאמר שמיקל הוא בן זונה אבל אני לא מצליחה למצוא את התגובה כי א. אני ממהרת ב. אני מקווה שהם לא מחקו אותה. אני צריכה שתעזרו לי לחפש את התגובות הבלתי הולמות בכתבות שלהם ובתגובות של האנשים. תודה.

mpljp

New member
אני מחפשת

מספר 28 מספר 29 מספר 37 סתום שלא יודע אנגלית ולא מבין דברים מספר 40 ומה שחיפשת מספר 41 מספר 47 51 בור מטומטמים, וגם אני מנטלית ילדה קטנה, אז צריך לשלוח אותי לבית משוגעים?

pumi22

New member
../images/Emo26.gif משאל נענע- מי איש השנה שלך?

מייקל מקום אחרון

pulpula

New member
הסקר פשוט לא זז. לא יעזור בית דין

גם אם אותה כמות של אנשים מצביעים לכולם באופן שווה עדיין התוצאה לא יכולה להישאר זהה כל הזמן, זה יכול להתאזן עם הזמן אבל לא יכול להיות שבכל רגע נתון מצביעה אותה כמות של אנשים לכולם! אני שולת להם מייל. ואגב תודה עידית על התגובה בקשר לתגובות בוואלה.

killer thriller

New member
מייקל מקום ראשון בדירוגגגגגגגגגגגג

תמשיכו להצביע מייקל עבר את רובי ויליאמס בכימעט 20 אחוז

למעלה