תעשיית הצימרים ובגידות

טרייני

אתה יודע כמה שנים לא קניתי עיתון? לא מוצאת את עצמי זורקת כסף לחינם על דפים שכואב הלב מלקרוא אותם, ואחרי זה לזרוק אותם לזבל, מספיק לי די והותר הידיעות בחדשות וברחבי הנט...

אקשן ... לא צריך בעיתון

נכון לא קראתי .. אבל כבר היו מלא כתבות בנושא גם ב-TV זה רק סיפורים מסביב . האקשין שם יותר מעניין וגם הריגוש.

צריך קצת לתבל במלח /פלפל

עשיתי פיפי וכבר הסתימה הכתבה,משעממת .לא חידשו לי כלום. גם את הנשיקה עם האודם על החולצה הלבנה ,בתור טירונית,גם חויתי.מזל שיצאנו מזה בשלום.

קראתי....

רוב הכתבה משומשת וממוחזרת ניכר שרצו למלא את המוסף. אבל יש שם 2 קטעים שהצחיקו אותי. החוקר הפרטי טוען שבדך כלל האינסטקנטים של בן הזוג בריאים והם בדרך כלל גם צודקים. "מישהו בא ואמר לי: 'אישתי כל כל מטומטמת, שלא יכול להיות שקידמו אותה לגו'ב עם אוטו ומשכורת 13. איך היא מתקדמת בעבודה? היא בטוח בוגדת בי'. בדקנו והיא אכן בוגדת בו. השני " הייתה לי לקוחה בעלת תואר ד"ר . אישה אינטלגנטית שבעלה בגד בהוהתכתב עם המאהבת שלו באימיילים. מה שהכעיס אותה לטענתה היה הרהיטות של בעלה. היא אמרה: 'לא ידעתי שיש לי בעל משורר. הוא פנה אליה בביטויים שכלל לא ידעתי שהוא יכול להוציא מעצמו,ואני חיה איתו 20 שנה'"

parparlive

New member
באמת למה משכורת 13

לא בסדר

למעלה