תענוגות פרק ב'...

תענוגות פרק ב'...

ללכת בערב שישי לבית קפה בחוף הים ולשבת אלף שעות עם חברה ולדבר איתה על הכל..לספר חוויות,אירועים,רשמים..לחזור הביתה איתה,לדפוק ראש טוב,לצ'וטט עם חבר יקר עד 3 בבוקר על המחשב,להתעורר ב-11,לקבל טלפון מהחבר היקר,לקבל חשק לבשל משהו,להעמיד סיר מרק שאין סיכוי שמישהו מהילדים יאכל, להכין עוגת אפרסקים בקרמל דבש שאין סיכוי שמישהו מהילדים יאכל,להכניס מכונת כביסה למכונה,לשתות בירה במטרה לנחות עוד מעט לתוך שנית צהריים מופלאה,לדעת שהטלפון מהחבר היקר יעיר אותי בהנאה...אחחחחחחחח החיים יפים-אם יודעים להסתכל על הצד היפה שבהם.מקווה שגם לכם עוברת השבת בסוטול טוב. נשיקות.

ואצלי התענוג הכי גדול

בשבת הזאת היה לבקר את החייל שלי לקבל חיבוק ואחרי שעה בערך לשמוע אותו לוחש לי "אמא איך אני שמח לראות אותך" (אחרי שאתמול בטלפון הוא אמר לי "אמא אני אוהב אותך") אחחחחחחחחחח
|ניצת מאוהבת|

אלמרה

New member
כה לחי אמא גאה וכל הכבוד לבן החייל

המקסים שכל כך יפה היטבת לגדל. אמא יקרה, אנא זיכרי ללחוש לבנך ושישנן את זה היטב. הוא הרי בטח שואף להיות חייל טוב נכון? אנא אימרי לו כי חייל טוב? באמת חייל טוב - הוא חייל חי. שישמור על עצמו מכל משמר!

../images/Emo25.gif

כן איש יקר יודעת את זה גם הוא יודע חיים יום יום עם מי שנשאר חייל כבר 18 שנה
וחוצמזה אמרתי לו ש...אם יקרה לו משהו אני אהרוג אותו!!!!!!!!!

just yael

New member
לחברים הנשואים שלי...

אני תמיד אומרת... שאם כבר קורה, מפרקים משפחה ומתגרשים, לפחות יש יתרון אחד... והוא זמן האיכות שלנו לעצמנו... כיף לראות שאת מפרגנת לעצמך את הזמן הזה...ממצה אותו עד תום, ונהנית גם מאהבה בלב... enjoy... שבוע נפלא לך, לי ולכל דיירי הבית.

ophra

New member
החברים הנשואים שלי

מקנאים בי תמיד על ה"איים" האלה של "זמן רווקות" שפתאום נופלים עלי אחת לשבועיים ואכן, אין ספק שזהו היתרון הגדול ביותר של מצבנו היכולת להינות משני העולמות - אמא לילדים וראש משפחה (מפרנסת) בכל אמצע השבוע ורווקה הוללת (ומסטולה) בכל סופשבוע שני...
נכון שכיף לנו
ושמישהו יקום ויגיד אחרת עפ
(חצי הכוס המלאה)

just yael

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo25.gif

ויפה הוספת את הסוגריים האחרונים שאומרים הכלללללללל

judyr

New member
כמה תוספות שנשכחו....

.... להכניס מכונת כביסה למכונה שאין סיכוי שמישהו מהילדים יתלה לנחות עוד מעט לתוך שנית צהריים מופלאה שאין סיכוי שמישהו מהילדים יפריע אותה שהטלפון מהחבר היקר יעיר אותי בהנאה שאין סיכוי שמישהו מהילדים יחזיק את הטלפון תפוס מקוה שהבנתם את החיוך בכתובים....

babymmm

New member
אצלי דווקא הבנות הגדולות נשארות

ואז זה עוד יותר חגיגה. אומנם אין פרטיות אבל שישי בערב , אחרי הצופים אוכלות יחד א.ערב מרכלות ,מפטפטות,צוחקות. כ"כ כיף שהחברות שלהן תמיד רוצות להצטרף. וכשאני רוצה פרטיות וזמן לעצמי מסתגרת בחדר וכן.......אני בחדר והן בכל הבית

למעלה