תעלומת הגרבים הנעלמים...

candybox

New member
תעלומת הגרבים הנעלמים...

נשמע סיפור טפשי, אבל... המבין יבין ---------------------------------------------------------------------- גרב היה גרב רגיל. הוא היה אפור, לא חדש, וכמו כל גרב היתה לו בת זוג קבועה. יחד הם הלכו למקומות, יחד הם צפו בטלויזיה, ויחד הם הלכו לישון בסוף כל יום. גרב אהב את בת הזוג שלו, אבל הוא לא היה בטוח שהוא רוצה להתרגל, ולהתקפל, ולותר כל הזמן בשביל הקשר הזה. יום אחד בתוך סל הכביסה הנקיה גרב פגש גרב עם פסים שאמר לו: ``הלילה אני עוזב``. ``עוזב?`` התפלא גרב, ``לאן אתה בורח?`` והגרב עם הפסים התקרב אל גרב ככל שהוא היה מסוגל ולחש לו בסוד: ``אל עמק הגרבים הנעלמים אני בורח, כדי לצאת מן השיגרה, ליהיות עם עצמי ולחיות את החיים האמיתיים.`` ``עמק הגרביים הנעלמים?`` שאל גרב ``יש דבר כזה?`` ``ודאי שיש דבר כזה`` צחק הגרב עם הפסים. ``לאן חשבת שגרבים תמיד נעלמים מכל הבתים שבכל המדינות? איפה חשבת שהגרבים הנעלמים מסתתרים כשהאנשים מחפשים אותם בכל מקום?`` ``אה,`` אמר גרב. ``גם אני מוכרח לצאת מן השיגרה`` הוא חשב. ``גם אני מוכרח להיות עם עצמי ולחיות את החיים האמיתיים``. ובלילה, כשבבית היה שקט והגרב עם הפסים טיפס מתוך סל הכביסה הנקיה, גרב טיפס אחריו והם עזבו, ועזבו, ועזבו... עד שהם הגיעו לעמק הגרבים הנעלמים. בעמק הגרבים הנעלמים גרב ראה המון גרבים שנעלמו מהמון בתים ומהמון מדינות. הוא ראה גרבים לבנים, וגרבים צבעוניים, גרבים חלקים וגרבים עם ציורים, גרבים ארוכים וגרבים קצרים, גרבים רציניים וגרביים מצחיקים. גרב גם פגש בעמק הגרבים הנעלמים כמה גרבים שגרו פעם בבית שלו ונעלמו משם. ``ברוך הבא אל עמק הגרבים הנעלמים`` הם אמרו לו. ``ברוך הבא אל החיים האמיתיים``. גרב שמח שהוא יצא סופסוף מן השיגרה. הוא שמח שהוא מתחיל סופסוף, לחיות את החיים האמיתיים. הוא שמח שהוא מתחיל למצוא את עצמו במקום שאחרים תמיד ימצאו אותו. וגרב נח ופרח, נפתח ונהפך, שכח וצרח, ושמח וזרח, הרבה הרבה זמן... ולכן כולם הופתעו, אפילו גרב הופתע כשערב אחד הוא עמד באמצע עמק הגרביים הנעלמים ואמר: ``בעצם חסר לי משהו, לא אכפת לי שהאנשים בבית שלי מחפשים אותי, ושאולי הם כבר התיישאו מלמצא אותי. אבל חסרה לי בת זוגי. אנא לא בטוח שאני רוצה לוותר על הקשר שלנו.`` ובלילה, כשבעמק הגרבים הנעלמים היה שקט, גרב חזר אל הבית שלו, נכנס אל סל הכביסה הנקיה ואת מי הוא ראה? הוא ראה את ידידו עם הפסים! ``מה אתה עושה פה? שאל אותו גרב. ``עזבת את עמק הגרבים הנעלמים? ויתרת עם החיים האמיתיים?`` ``לא ויתרתי`` נעלב הגרב עם הפסים, ``חזרתי הנה רק לבינתיים וכשרק ארצה, אברח לי שוב. ``אה`` אמר גרב. אבל בדיוק כשהוא חשב שזה רעיון טוב, ושגם הוא חזר הביתה רק לבינתיים הוא שמע מאחוריו קול מוכר, ``אולי גם אני אעזוב פעם את הבית`` אמר הקול המוכר. ``אולי גם אני אחליט לברח לי אל עמק הגרבים הנעלמים`` גרב הסתובב וראה שזו בת זוגו, הוא קיווה... שהיא תישאר איתו. ----------------------------------------------------------------------(אמונה אלון)

candybox

New member
אקס ממי,

זה מזכיר הרבה סיפורים, כי גברים הם עם טיפש. אבל למרות שאתה אחד מהם, נשיקות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ligill

New member
אקס

אקס, מה המצב גבר? לונג טיים נו סי... יאללה לשיחים! אגב, ראיתי את המכונות האלה של הכרטיסים באוטובוסים ו.... בבאר שבע זה היה קיים כבר לפני שנים!!! אמנם על גמלים ולא על אוטובוסים, אבל....

ligill

New member
ע-נ-ק

לא הבנתי אם זאת מטאפורה מסובכת לחיים או הסבר לאן נעלמים הגרביים שלי, אבל זה היה ע-נ-ק. אהבתי.

blue love

New member
סיפור טיפשי???

ממש לא...! פשוט כייף לקרא...ותמיד זה מזכיר משהו מחיינו לא? blue

עכשיו הבנתי הכל...

אני גבר ואני טיפש...בגלל זה לא הקשבת לי אף פעם... אה...עכשיו הכל הכל הכל מובן .

candybox

New member
שי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נו יא מרשע!!!!!!!!!!!!!!! פעם אחת, פעם אחת לא הקשבתי, די!!!!!! אולי נעשה שולם?

מבוקש

New member
נו טוב

מצטער, ניסיתי לקרא. באמת. אני אוהב לקרא. אבל למה, בשם אלוהים, לפרסם פה סיפורים באורך של חוברת סופשבוע של ידיעות אחרונות??? למה פשוט לא לכתוב מסרים קצרים יותר, עם פאנצ`ליין ברור ? לדוגמא: הכותרת - ``מעשה בסוס`` - כבר משהו קצר וברור, מושך את העין. ובהודעה: אפשר להביא את הסוס לשוקת, אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות. זהו. לא יותר נוח לעין? שלכם, אני..

candybox

New member
הנה תמצות של הסיפור

אפילו שכבר ציינתי את התמצות קודם.... גברים הם עם טיפש!

tiger rrr.

New member
מבוקש... לך אין זכות דיבור.!!

אתה של נענע..!! סתם חומץ, אני רק צוחקת אנחנו יודעים שאתה פשוט משוגע עלינו ואתה לא יכול מבלי לבקר את תפוז מידי פעם אתה פשוט מאוהב (טוב נסחפתי) חולה עליך טיי טיי (-:

ligill

New member
אה?

נענע? איך הגעת לנענע? מבוקש רועה בשדות זרים?

tiger rrr.

New member
אהבתי

אבל איך יש לך כוח לכתוב את כול זה...?? הא...? אבל באמת יפה..!

candybox

New member
ממי,

האורך של זה זה עוד כלום.... ראית את מרקו? הליצן, רצה את כל הספר בהתחלה....

tiger rrr.

New member
פפחחחחחח קנדי

אני חייבת לציין שאני שוב מעולפת ממך אבל הפעם הגעתי כבר לריצפה אני לא צוחקת איתך..!! הוא רצה את כול הסיפור מתחלה...? אחח הליצן הזה.! מה יהיה איתו..?? בסוף הוא ישגע את כולנו אני נשבעת לך..!! חולה על שנייכם אבל על גילי הכי הכי הרבה ! נה נה נה נה

למעלה