תעלומות עולם הפוקמונים!

rocket

New member
תעלומות עולם הפוקמונים!

חשבתם פעם על השאלה איפה נמצא עולם הפוקמונים?? רהים חושבים שזה עולם אחר ולא העולם שלנו אבל זה לא נכון!! V 1 - מיאו גדל בהוליווד! 2 - הקוסם עם האקזקיוטור רוצה להופיע בלס וגס! 3 - ג`יימס ציין פעם שהוא רוצה להיות במיאמי ביץ` 4 - הוואי הוזכר פעם.... אלה מקומות מהעולם שלנו כלומר עולם הפוקמונים הוא איפה שהוא כאן ומחכה להימצא!!!! :0) חוץ מזה יש עוד המון דברים מוזרים : *הסדרה מתימרת להיות מאוד חינוכית (בלי אלימות וכאלה) אבל מצד שני הסדרה נותנת דוגמא רעה! אש יוצא למסע שלו בגיל 10 השאלה היא למה הוא לא לומד בבית ספר???? איך הוא יודע לקרוא ולכתוב עם הוא לא בבית ספר??? *איך זה שתמיד יש להם כסף לכרטיסים לאוניות, לאוכל ועוד עם הם ילדי שלא עובדים?????? *איפה ההורים של מיסטי???? *איפה אבא של אש? *איפה אבא של ג`סי? *מי תכנת את הפוקדע? לפי המשחק זה פרופסור אוק אבל לפי הסדרה זה פרופסור ווסטווד (החמישי) אבל זה לא הגיוני כי ווסטווד לא זיהה את טוגפי כשראה אותו ופוקדע כן ידע לזהות אותו .... *לאן נעלמו המעודדות של גרי? *זה ברור שאש מחזיק את הפוקדורים על החגורה ומיסטי וברוק בתיק ומה עם ג`סי? אין לה תיק ואין לה חגורה והפוקדורים צצים לה משום מקום??? טוב זה הכל בנתיים....עם למישהו יש פתרון לאחת מהתעלומות אתם מוזמנים לספר לי!!! נ.ב. - סליחה על בלבולי השכל פשוט אני מנסה לפתוח איזה דיון בפרום... rocket

כמה תשובות

* אין לי מושג איפה עולם הפוקימונים הזה נמצא אולי במימד מקביל או משהו כזה ורציתי להוסיף שמיסטי אמרה פעם שפריס היא העיר הכי רומנטית בעולם. * או שאש חכם מאוד או שיפנית זאת שפה קלה מאוד. (שניהם לא נראים לי הגיוניים) * את הכסף הם מרוויחים בעזרת מיסטי (אני לא רוצה לפרט איך כי מר איש ימחק לי את ההודעה). * ההורים של מיסטי הם בעצם פרימה וברונו שהתגרשו ונטשו את בנותיהם עם סיל הקטן. * אבא של אש ראה איזה פוסטמה אשתו ואיזה יצור הבן שלו והחליט לעזוב את הבית ולהקים צוות גנבי פוקימונים ענק. * ווסטווד אמר שבטח אחד העוזרים שלו תכנת את המידע על טוגפי (תירוצים תירוצים) * המעודדות של גארי יצאו מהארון ומהסדרה. * אני לא רוצה לפרט בקשר למקום שבו ג`סי שמה את הפוכדורים שלה. * שאלה לסיום: האם את מזוהה עם השם GG? (סתם תהיתי לעצמי...) מקווה שעזרתי לך (למרות שאני יודע שלא) נ.ב ג`יימס הוא סתם נקבה שטוחה

pokegirl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

`מה שאמרת לגבי ג`יימס ממש לא הולם` חחחחחחח!!!! סתם, אבל אל תלכלך על ג`יימס!!! את הכסף שלהם, הם עושים ע``י ניצחון בקרבות... כמו במשחק יענו... ובקשר לזה שאש יודע לקרוא ולכתוב... אל תשכחו שלא רק בבית ספר לומדים את זה... אולי בעצם הוא היה בבית ספר פרטי כשהוא היה קטן יותר, ולא פיתוח את שאר השכל, אז הוא נשאר אהבל! או שאולי הוא למד ברחוב מהגרפיטי של טוקיו... או פאלט, אם אתם רוצים...

The Genius

New member
גם להרוויח כסף ככה...

גם להרוויח כסף ככה זה לא מאוד חינוכי, הם מהמרים מי ינצח שזה לא חוקי עוד שאלה: *איפה ההורים של גארי (ואחותו)

jessie_chan

New member
פחחחחח נכון

תראו איזה ילדים אהבלים יוצאים מהסדרה הזאת בגלל שהם עסוקים בלאמן פוקימונים במקום ללמוד ולהתפתח :))))

Pikachuit!

New member
:)

*באמת .. בפוקימון מנסים שלא לעשות את זה אלים .. אבל הסדרה אלימה לגמרי ! הפוקימונים נוגחים אחד בשני נושכים, בועטים, מכים ומכסאחים אחד את השני ! אז זה לא אלים ? .. :) * יש קשר בין העולם שלנו לעולם הפוקימונים, בגלל זה יש את כל הערים האלה .. *הקטע של הביצפר .. יש שם ביצפר .. (school of hard knocks) * עניין הכסף לא ברור כמו כל הפקשושים בסדרה .. * אבא אמא סבא סבתא .. הכל מתגלה מתישהו .. ובקשר למשפחה של מיסטי .. קראתי פעם איזה תאוריה (שהייתה מוכחת די טוב) שג`סי ומיסטי אחיות .. לא זוכרת מה הייתה הסיבה .., *בעניין הפוקדע, עוד טעות שמצטרפת לרשימה ארוכה ביותר ! *פוקדרים עפים מכל מקום, לא משנה מה .. תמיד ימצאו מאיפה להוציא אותם ... בדומה לעניין של כובעים ותיקים ... (לא שיש קשר אני סתם מעלה את זה עכשיו) איך זה שהכובע של אש אף פעם לא נופל לו ? השרץ הזה עושה הכל ! קופץ, רץ, שוחה, הולך, עושה סלטות, בנג`י אבל הכובע אף פעם לא נופל ! גם התיק שלו ! משום מה התיק אף פעם לא מכביד עליו ! *המעודדות של גארי נעלמו בגלל שהוא כנראה התבגר .. (שימו לב ! תשובה אחת שנראת לי הגיונית בכל המכתב שלי .. למרות שאני חושבת שאמא שלו נתנה לו עונש; אין יותר מעודדות) טוב אני סתם משועממת וגם משעממת .. בה ביי ! pikachuit

Baby 1

New member
תעלומות עולם הפוקימונים ;-(

אני אענה לך על כמה שאלות כי אין לי כוח לרשום הרבה: *עפ``י המשחקים אש וכל השאר משיגים כסף כשהם מנצחים בקרבות *פוקדע ידע לזהות את טוגפי עפ``י מה שפרופסור ווסטווד אמר שבטח אחד העוזרים שלו רשם את ההגדרה על טוגפי *חוץ ממה שאמרת על חינוך צריך להוסיף שגם כל פרק דורכים למישהו על הראש או תוקעים לו נבוט בראש או בכלל כל המתקפות של הפוקימונים... *בטח המעודדות של גארי עברו לעודד מישהו יותר חזק... *כנראה למיסטי ולברוק אין חגורות אז הם שמים את הפוכדורים בתיק ובטח ג`סי שמה את הפוכדורים בשיער... חוץ מזה כולם יודעים שפוקימון זאת רק המצאה.................... זה כל מה שהיה לי כוח לענות עליו... Baby 1

mr. man

New member
למה?

למה אתם בעצם מעלים את כל השאלות האלו? זה ממש משנה באיזה עולם זה? אתם ממש כמו ההורים שלי! אנחנו רואים סרט... פתאום אבא שלי אומר ``אבל אם זה ככה, אז זה לא יכול להיות ככה!``... טוב לא משנה...

jessie_chan

New member
לדעתי את צודקת

פוקימון זאת באמת לא ה-סדרה ללמד ילדים מסרים חינוכיים ונגד אלימות. הרי בסך הכל כל הסדרה הזאת מבוססת על חיות (פוקימונים) שהולכות מכות אך ורק למען המאמן שלהם (ראיתם פעם את אש או מאמן אחר דוחף אוכל או ממתק לפה של הפוקימון שלו אחרי קרב מוצלח, כמו שבדרך כלל עושים לחיות מאולפות?) ואת צודקת בזה שאת אומרת שזה מאוד מוזר שאש וכל שאר הילדים עוזבים את הבית בגיל בסביבות 10 בלי ללמוד בבית ספר או לעשות דברים של ילדים. וגם איפה ערכי המשפחה? כמה פעמים ראינו בסדרה אבות שנוטשים את הילדים שלהם והמשפחות שלהם כדי לאמן פוקימונים? (אבא של אש ושל ברוק, ובפרק ההוא עם הליגת אגרוף של פוקימונים, הילדה התחננה לאבא שלה שיחזור הבייתה והוא התעקש להישאר עד שהפוקימון שלו ינצח!) מגניב ששמת לב שאנשים מזכירים בתכנית שמות של מקומות מוכרים למרות שעולם הפוקימונים אמור להיות עולם נפרד. לא חשבתי על זה אף פעם :)

למעלה