תעזרו לי...

N1ce guy

New member
תעזרו לי...

פתאום בזמן האחרון יש לי חשק לקשר רציני... למישהו יש רעיון איפה אני יכול לפגוש בחורות נחמדות, חוץ ממועדונים שאני לא ממש מת עליהם.. וגם אין שם אפשרות לדבר וזה בדרך כלל לא הופך לקשר רציני... (אני מתכוון לפגוש פנים אל פנים.. כי לבליינד דייט אני לא יוצא יותר בחיים אחרי מה שהיה אתמול).

Sweet Misery

New member
אני חושבת

שכשפוגשים אנשים, זה פשוט קורה. ללכת ולחפש ספציפית זה לא נשמע הכי משהו, כי בכל מקום יש בחורות נחמדות ובחורות לא נחמדות. אולי תבקש מחברים וחברות שלך שיכירו לך מישהי נחמדה או שפשוט תחכה עד שתיתקל במישהי שתמצא חן בעיניך.

N1ce guy

New member
ניסיתי את כל זה..

אז ככה... בית ספר.. לא טוב... ב21.6 הבגרות האחרונה שלי.. וזה כבר מאוחר מדיי, וחוץ מזה אני מכיר את כל הבנות בשכבה שלי.. וזה בית ספר ריאלי ובקושי יש בנות. ולמי שאמר שזה יקרה לבד.. אז באמת פעם אחת זה קרה לי.. וזה היה די מזמן.. ועכשיו בא לי שוב קשר.. ולא נראה לי שזה יקרה ככה סתם..

Wild elf

New member
אם אתה לא מכיר בנות

זה די בעיה. כי להכיר מישהי חדשה ולבסס קשר רציני זה די קשה. חוצמזה, ניסית את כל הבנות בביה"ס??? אתה זריז ודרך אגב, בנות משכבה מתחתיך תמיד יותר חמודות

N1ce guy

New member
מאוחר מדיי בשביל זה..

דבר ראשון.. אני לא רוצה להגיד איזה בית ספר זה כי יש אנשים משם שגולשים פה.. אבל אין מבחר יותר מדי גדול של בנות... ומהשכבות היותר צעירות זה די בעיה כי אני כל הזמן בחופשת בגרות ואני לא פוגש את השכבות שמתחתיי.. אלא רק את השכבה שלי שאין בה אף אחת שמתאימה לי... לא שאני מחפש כוסיות או משהו ויש גם כאלה שנראות ממש טוב...אבל אין אף אחת שמתאימה לי ואני מכיר את כולן...

orniti

New member
חחחחחחחחח

נראה שקיבלת טראומה רצינית אין מצב שהיא הייתה משהו כזה נורא .. בכל מקרה אהבות רציניות ובכלל אהבות לא מוצאים במקום מסויים גם אם תרד להוריד ת'זבל יש מצב שתמצא את האהבה שלך לכן אני לא יודעת מה לרשום לך אבל תצא תסתובב עם חברים בקניון או סתם תרדו להוריד את הזבל :) בהצלחה ..

N1ce guy

New member
זה היתה טראומה..

כי חשבתי שסופסוף .. אחרי מלא זמן.. מצאתי מישהי שמתאימה לי... וכבר ממש רציתי את זה... אז בלי קשר לכמה שמכוערת היא היתה נכנסתי לטראומה..

אם אתה ....

רוצה שזה יבוא איכשהוא תתן לזה צ'אנס ותתן לזה דרכים לקרות .. תצא לבלות, תיראה יותר, אולי אפילו תטפח את עצמך יותר ... תתחבר ותכיר אנשים חדשים ... תראה נוכחות .... ו ... זה יבוא לבד ..

CrAzY 69

New member
חיחיחי

חחחחחח אם תפסיק לחפש אז תאמין שהבחורה המושלמת תבוא משום מקום =) ככה זה תמיד

אני מאמינה שאם מחפשים את זה

לא מוצאים אבל צריל לעזור לזה... חחחחח ולי אין מושג איפה פוגשים אנשים... יש לי ראש מרובע וחצ'קונים על כול הפרצוף(טוב.. לא באמת..)

האממ

ניסית להכיר בנות באייסיקיו? תאמין או לא, אבל הנט עושה נפלאות.. כמעט כל הגברים הכי משמעותיים בחיים שלי, הכרתי בנט. אולי זה יקרה גם לך
בהצלחה

N1ce guy

New member
כן ניסיתי..

תקראי את ההודעה שלי מאתמול.. בעמוד השני... אני מתעצל להביא קישור..

אחי...

פשוט תלך לים. תלך לים אחי, תסתכל קצת, ותתחיל עם איזה מישהי כמו שצריך. ככה אני עושה... בהצלחה.

וואלה כן אחי!

זה עבד לי פעם.... עד היום אני בקשר עם מישהי מהים.. אז תנסה אחי, אין מה להפסיד.

למעלה