תעזרו לי

עינת898

New member
תעזרו לי

יש מישהו אחד במקום העבודה שלי שאני מרגישה דברים כל פעם שאני רואה אותו. התרגשות לא מוסברת כשהוא מדבר אלי. אני מתקשה להקשיב מתקשה להתנהג בקרבתו כרגיל יוצאת מטומטמת כי אני מגיבה לא נכון לדברים שהוא אומר בגלל הקושי שלי להקשיב להם בגלל הרגשות שמציפים אותי זה מפריע לי מה עושים? נוטה לייחס לכל התנהגות שלו משמעות קיצונית עבורי. לפעמים שהוא לא נמצא אני ממש מרגישה הקלה שאני לא אצטרך להתמודד עם ההתרגשות הזו איך אפשר להרגיש רגיל ונורמלי גם כשהוא בסביבה? מישהו יכול להסביר לי מה עובר עליי? טוב זה בטח ההתאהבות המטופשת הזו עם הפרפרים בבטן איך נפטרים מזה או מחלישים את זה? והכי מעצבן זה שהוא די זבל בתור בנאדם וזה להרגיש שאתה מתאהב במשהו שאתה לא רוצה וזה חזק ממך מה עושים???

noamm

New member
אף פעם לא הבנתי את זה..

להתאהב במישהו שהוא זבל?? אז מה את אוהבת בו? איך שהוא נראה?

randomalia

New member
נשמע כמו אחד שפשוט יודע

לשדר המון ביטחון ושאת פשוט לא יודעת איך להגיב לביטחון שכזה. מה לעשות? להבין למה זה מפריע לך.

עינת898

New member
חמודה....

ממש לא נראה לי המסקנה שלך ולפני שאת מגיע לאבחנות כדאי לך להיות מעט יותר זהירה אני ממש לא אדם שנרתע מאנשים בעלי ביטחון עצמי ומה שאמרת מטומטם לחלוטין הרי בטחון עצמי נחשב לטוב בין היתר בגלל שאנשים מעריכים אדם שמשדר את זה למה נראה לך שאני יוצאת דופן בקטע הזה?

randomalia

New member
חסכי ממני את ההתנשאות שלך

"חמודה" עלק, יאללה. יש אנשים שמרגישים מאויימים מביטחון עצמי, מעריכים את זה ועדיין מאויימים. אחרת אני לא רואה סיבה להתרשם מ"זבל של בן אדם". מה שאמרתי מטומטם? מוזמנת להתעלם!

למעלה