תעזרו לי

נסיכה52

New member
תעזרו לי

שלום לכולם! אני פונה אליכם שוב. כבר תקופה ממושכת אני מרגישה נורא רע אם עצמי. לפני בערך כי חודש ימים הרגשתי שאני פשוט נגמרת בעבודה מרוב לחצים ,לילות שלמים לא ישנתי, בבקרים הקאתי מרוב לחץ נפשי ורעידות בגוף, ביקשתי לעבור לתפקיד אחר ובהתחלה לא הסכימו, לפני כמה ימים (שרציתי כבר לעזוב את העבודה-חשוב לציין שאני עובדת 13 שנה באותו מקום אם קהל- הסכימו להעביר אותי לתפקיד אחר, אבל זה בתל אביב ואני מתגוררת בנתניה, שהנהלה הסכימה אם בקשה שלי, הרגשתי גם רע, כי אני נורא מפחדת משינויים, נסיעות ופקקים . אני צריכה להתחיל שבוע הבאה, אבל כרגע אני משתגעת מפחדים, לא יודעת מה לעשות, קודם עבדתי בנתניה,ותפקיד חדש אם הרבה אחריות, אין לי אץ מי לשאול, אני לא יודעת מה להחליט,ובכלל רוצה למות

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
נסיכה יקרה...

נראה שימים כואבים עוברים עליך, לחצים חוסר שינה, חרדות וחוסר סיפוק בעבודה. יקרה, אנחנו מנסים לרדת לשורש הבעיה ואולי כדאי שתוסיפי עוד פרטים. נראה שאת באמת סובלת ואולי כדאי ללכת להתייעצות עם רופא, עם רופא המשפחה, ואולי לבקש ממנו הפנייה לרופא מקצועי, מישהו שיוכל אולי לתת לך תשובות מוסמכות. הפורום הזה בנוי לתמיכה ואת זה בשמחה נעניק לך, אבל איננו יכולים לתת לך פתרונות או הצעות. ממליצים לך לפנות לטיפול מקצועי. את יכולה להתייעץ גם באתר דוקטורס, שם יש רופאים מומחים, ובכל מקרה נשמח לשוחח אתך בשיחה אישית בשעות התורנות שלנו ולחשוב יחד אתך מה לעשות. תמשיכי לשתף, אנחנו כאן אתך, נשתדל לתמוך ככל שנוכל.

יום טוב

לא כדאי למות. פני לרופא טוב, שיעזור לך בקשייך הבריאותיים. תכנני, איך הכי טוב לך למנוע סכנות ולשפר את מצבך. כשתדעי להתגונן ולהזהר, לא תצטרכי לפחד.

אופירA

New member
מנהל
הפחד משתק

ומצייר מציאות שחורה ומאיימת שבעצם אינה קיימת בכלל. נסי להעביר את החשיבה לפסי ההיגיון והשכל, ולהתרחק מהמחשבות הבאות מהרגש. רצית להחליף את המצב הלחוץ שבו את נמצאת בעבודה והצלחת ב"ה להיפטר מהקיים. עכשיו יש לשמוח. אל תדאגי על המצב שכרוך בתפקיד החדש, מהסיבה הפשוטה שעדיין לא התחלת את התפקיד החדש, ומאוד יכול להיות שהכל יהיה לטובה מאוד. אם הדברים לא יהיו טובים - עדיין קיימות האופציות שיש בידייך כרגע (לעזוב את מקום העבודה), ולכן אפשר להסתכל על השינוי החדש אך ורק בצורה אופטימית, ולהגיד לעצמך שפקקים בדרך זה לא הסיבה שאינך צריכה לעבור שינוי בריא. בכל אופן, כנגד החולשה החזקה שאת עוברת כרגע, כדאי לך לקבל עזרה תרופתית נגד החרדות והלחץ הנפשי. יש עזרה טיפולית ויש עזרה מקומית של מרגיעים, שמאוד חשוב שתקחי אותם עכשיו, כדי שלא יתדרדר מצבך ותגיעי למקומות גרועים ביותר בנפשך. פני לרופא ובקשי עזרה בהרגעה. אם הרופא אינו שש לתת לך הרגעה כדי שלא תתמכרי, ואינו מתייחס מספיק לבעיה האקוטית שבה את כרגע נמצאת, לכי לרופא אחר. בסוף יגיע רופא שפוי שיבין שסכנת ההתמכרות היא קשה, אבל פחותה יותר מהסכנות שקיימות כרגע, אם ימנעו ממך תרופות הרגעה. ויש כלים כדי למנוע את סכנת ההתמכרות! בהצלחה.

נסיכה52

New member
לאופיר

שלום לך! תודה רבה שהתייחסת למכתב שלי, אני מאוד אהבתי לקרוא מכתבים שלך לחברים בפורום , ואני מבינה שאת רופא, או בן אדם שמאוד מבין את האחרים. כרגע חזרתי מקופת חולים עם רסיטל, כבר פעם היה נסיון עם כדורים האלה- הרגשתי נורא רע והפסקתי לקחת.אתחיל שוב, בכל אופן אני עושה את השינויים האלה( אחליף מקום עבודה) ואשתדל להחזיק את עצמי. לילות ובקרים -זה בעיה, לפנות בוקר גוף רועד כולו, הרגשה של חוסר אונים,מחשבות חרדניות- זה o.c.d.?

אופירA

New member
מנהל
OCD זה משהו אחר לגמרי

כנראה שיש לך חרדה מקומית על רקע השינויים וחוסר הכוח שלך להתמודד איתם. זה משהו מאוד טבעי מה שקורה לך. אל תתני לזה שמות, ותרגיעי את עצמך שבוודאי תרגישי טוב כשתהיי יותר בטוחה במה שקורה. רק הניסיון לקרוא לדברים בשם מחלות מהר מאוד הופך למחלות מצבים שכלל אינם מחלה! אני לא רופאה, אני רק מאוד מבינה מה קורה בהרבה מצבים ואיך אפשר בטיפול עצמי להחליש את העוצמה של המצבים הללו. את כל הכלים שלי אני מספרת כאן בפורום. והעיקר - לא לפחד כלל ולדעת שכל מצב חמור הוא זמני. למה לא נתנו לך גם הרגעה זמנית (לוריוון, קלונקס וכו')? אולי כדאי שתשתמשי ב"רסקיו" (4-10 טיפות במעט משקה), או ב"רגיעון" או "נרוונדרג'ה" שמוכרים ללא מרשם רופא בבתי המרקחת, להרגעה? תראי אם זה בכלל משפיע עלייך ונותן איזו הקלה קלה.

למעלה