תעזרו לי
!
!
!

תעזרו לי../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

שמעו....אני חייב שתעזרו לי.....קרה לי כבר כמה פעמים שנקרע לי העור של הסנר ואלה עורות של רימו....אני אוהב שהעורות שלי גם מתוחים....יש מצב שבגלל שאני מותח את העורות זה נקרע יותר מהר?
ואני יודע שיש לי כינוי מטומטם....​

Crazy Diamond85

New member
אביבוש

אכן כן, אם תמתח את העור יותר מדי הסיכוי שהוא יקרע גדל יותר, תחשוב על זה בהגיון.... ככל שהוא נמתח, אז שטח הפנים קטן... בגלל שהוא מתפרש אבל נשאר בגודל קבוע.... ואז פועל יותר לחץ על פחות שטח פנים...

אז מה אתה מציע?

שאני פשוט ישחרר טיפה את העורות? כי אם כן זה יוצר בעיה כי אני פשוט אוהב צליל גבוה של עור מתוח....או שיש לך הצעות לעורות יותר חזקים.....

Morbid Angel

New member
קודם כל,

קנה עור כפול וחזק, נסה את Powerstorke 3 (לסנר). דבר שני, אל תמתח את העור כ"כ חזק, תן לו מתיחה טובה וככה במקום לחנוק אותו עם מתיחה חזקה מאוד גם תשאיר לו קצת "בשר" בסאונד. דבר שלישי, תנגן בעוצמות סבירות (אל תפציץ יותר מדי) ועם מקלות סבירים (5A/5B וכו', לא DC-10 או משהו כזה). ודבר רביעי (וואו, כמה דברים), כל עור של סנר נקרע כעבור כמה זמן, זה לגיטימי (כל עוד זה קורה אחת לשנה בערך, ולא כל חודש). מקווה שעזרתי, גל.

Morbid Angel

New member
ה-Powerstroke3 הוא דגם של חברת

REMO. ניתן להשיג אותו בחלילית ובכלי זמר (הם מוכרים את אותם עורות רק עם חסות של YAMAHA).

Bardug0

New member
בוא'נה זה מוזר..

אני גם מותח לעור של הסנייר ת'צורה ואף פעם לא נקרע, וכבר יצא לי להשתמש בכל סוגי העורות שרמו מוכרים... (פינסטריפ, אמפרור, אמבסדור, פייברסקין, דיפלומט...)

למעלה