תעזרו לי , רוצה לקנות רכב לפי תקציב 15000 ש"ח

master019

New member
תעזרו לי , רוצה לקנות רכב לפי תקציב 15000 ש"ח

ערב טוב אני צעיר , רוצה להתחיל את חיי ורוצה לקנות רכב בגובה ההשקעה שלי של 15000 ואני מתלבט , נכון שהתקציב קטן כי אני מחפש רכב חיסכוני ואני רוצה לחסוך ללימודים עכשיו התלבטתי בין כל מיני כמו רובר 214\216 סיטרואן סקסו אופל אסטרה\קורסה אני לא אוהב מאזדא , ועדיין מוקדם להונדא ומיצובישי סופר לאנסר כי עדיף לי ללמוד מה אתם מציעים לי ? הרובר קטן וחיסכוני 1/15-16 ואומרים שהוא אמין סקסו יותר קטן ונוח ישיבה וחיסכוני גם אופל הוא יותר חזק וגם חיסכוני במנוע של 1400 אבל אני רוצה לשמוע דעות והצעות רציניות תודה ושמח לקבל מכם כל דעה

Yossi Benayoun

New member
הרובר הם ממש מכוניות יפות, יש סיבה למחיר הזה?

הם מכוניות כל כך יפות עם הרבה תוספת - הגה כח, ח"ח,סאנרוף,מגנזיום והם ממש נראות טוב כמו חדשות! יש סיבות למחיר הנמוך הזה כ"כ? כולם מוכרים מתחת למחירון באלפי שקלים!

לא אחי.יש הרבה יותר בעיות איתה.

תקרא כתבה עליה מכונית אחת לשבוע על רובר ותבין.(חפש גם בפורום יונט על רכבים).זה אוטו לכל החיים כמו שאומרים.אתה קונה אותו ולא מצליח להתפטר ממנו.יש לו בעיות עד השמיים.צריכת הדלק שלו בד``כ כמו של המטוס(בלשון גוזמה כמובן).מבלה במוסך יותר מכביש.לא מכיר מקרוב אך כך שמעתי.יתכן ומי שישקיע בה יקבר אותו חדש וטוב.רק שאז במחיר הסופי הזה אפשר לקנות אוטו טוב בלי להשתגע.מגבילה לרובר בבעיית השוק היא בראבה של פיאט.

Yossi Benayoun

New member
אז לא משתלם לקנות רובר שעבר חלק בבדיקה?

בתור אוטו ראשון לצעיר שלא מעוניין להוציא הרבה כסף? כי חלק מהמכוניות שם במצב ממש טוב ואם הם ייצאו בלי פגיעות משמעותיות בבדיקה אז אין כ"כ ממה לחשוש? לגבי חלפים, אם אתה לא הולך לעשות תאונה כל יומיים לא צריך לדאוג, או שאני טועה?

Vdrums

New member
כן זו הכוונה, אתה לא צריך לדאוג לחלפים

אם אתה לא עושה תאונה אבל יש תקלות אחרות שדורשות חלפים וחלקים...

שמועות?

אולי למישהו בפורום יש עובדות? או שתביא כמה דוגמאות (לינקים) רלבנטיות? גם אם המסקנה תהיה דומה, נוכל להבין שזהו באמת המצב שבעלי רובר נתקלו בו ולא "שמועות".

exclosive

New member
היום נהגתי על סקסו 1100

ומניסיון הכסא שלה אומנם רך אבל המבנה והתכנון של זווית המושב לא נח. מנוע 1100 עם מזגן לא סוחב הייתי ממליץ על 1400.גם על ה"כ אי אפשר לוותר אז זו עוד סיבה לקחת 1400. היתרונעת הסקסו מרווחת יחסית לרכב קטן .לגבי צריכת הדלק בעל הרכב אמר שהיא עושה לו 1-12.הרוב בעיר.

למעלה