תעזרו לי להחליט...

BlueCarrera

New member
תעזרו לי להחליט...

איך להתאבד ? לחתוך את הורידים ? לתלות את עצמי ? אני מתאבד ! נמאס לי ! היתה לי תקווה שאני יוכל לשחק במשחקים נורמלים, אבל עכשיו מסתבר שאני ישאר תקוע עם ה Voodoo המזדיין שלי ! אתם זוכרים שהזמנתי GeForce 4, אז שהוא הגיע, הוא לא עבד, אז הלכתי לחנות בראשון לציון (אני גר בירושלים), ומה הם אמרו ? שהכרטיס תקין, והמחשב שלי לא מתאים לכרטיס ! המוכר הסביר לי שהכרטיסים החדשים צריכים לוח אם שעובד במהירות יותר גדולה משלי, ככה שחוץ מ Riva TNT (הזבל), אין סיכוי שאף כרטיס יעבוד לי ! הם החזירו לי את הכסף על הכרטיס, אבל אני כל כך מבועס... אין סיכוי שההורים שלי יקנו מחשב חדש, וה GTA 3, ו American Army, היו כבר מותקנים, מחכים לכרטיס שיפעיל אותם... אני כרגע בעצב רב מסיר אותם...

t.man

New member
שמע...

יש כדורים ויש אחדקים וחפצים חדים... תאלתר... חחח LOL

kopatch

New member
תראה ....

תסתכל על הצד החיובי! א.חסכת לעצמך שעות של הסתגרות בבית במשחק ג´יטיאיי3 ב.חסכת לעצמך את הכאב ראש שאמריקןס ארמי עושה כשאתה מחפש סרבר שעובד ושומר נתונים (מי שניסה לשחק יבין) ג.אולי הגיע הזמן שתקנה מחשב חדש... הארוע שעברת יכול לעזור בשכנוע ההורים :) חצי כוס מלאה בקשר לחצי כוס ריקה אני לא יגיד בשביל לא לבאס

BlueCarrera

New member
אני יגיד !

1) לא יצא לי לשחק ב Emperor (לעזאזל ! זה משחק כל כך ישן ועוד לא ראיתי אותו !) 2) יצא פאטץ לAA שמאפשר לאנשים ולחברות לפתוח שרתים פרטיים. התוצאה - תוך זמן קצר המשחק יוצף בשרתים, ככה שלא יהיו לשחקנים (שאני לא בינהם !) בעיות. 3) ההורים שלי לא השתכנעו בגלל זה. ההורים שלי לא משחקים במחשב, ככה שהם לא מבינים את החשיבות של הכרטיס. ככה שאין לזה סיכוי. הסתגרות עם GTA 3 ? נשמע סבבה !!! אתה מבין כעת את סבלי ?

kopatch

New member
אוקי

1. לא מכיר את empror לא אוהב את הסוג... אבל זה חפיף 2.אני כבר סיימתי את AA (מה שאפשר לסיים בכל מקרה) הפאטץ´ לא כזה טוב יש עדיין כמה וכמה בעיות במשחק (כולל באגים) 3.גם לי יש אותו דבר עם ההורים שלי בקשר לאידיאסאל! הם פשוט לא מבינים כמה אני צריך את זה!! 4.טוב אתה צודק בקשר לג´יטיאיי אז תעבוד תחסוך ותקנה תוך שלושה חודשים בשכר מינימום (בן כמה אתה?) 4 משמרות בשבוע יש לך מחשב חדש!

BlueCarrera

New member
לי יש ADSL

זה עוד יותר מדכא. אני יכול להוריד כל משחק שאני רוצה, אבל אני את הרוב לא יכול להפעיל... אני בן 16, אבל תאמין לי, אין עבודות השנה. השגתי עבודה בראשות הדואר, אבל זה רק לחודש, ולא מרוויחים הרבה.

kopatch

New member
אני השגתי עבודה

במקום כזה עם מלא משחקי וידאו זה ממש כלי כי יש לי את יום חמישי שזה יום שהכל חינם! אבל הכל שם די ישן... אבל חפיף פשוט תחסוך כסף קנה לך מחשב... כזה אם אתה יוצא עם ההורים לאנשהו והם רוצים לקנות לך בקבוק קולה (לדוגמא) אז תגיד להם אני לא רוצה אבל כרגע חסכתי לכם 8 שקלים (או כמה שזה עולה) ואז תקח מהם את השקלים ותכניס לקופה.... וגם תעשה כזאת קופת צדקה בבית למחשב חדש.. סתם רעיונות

למעלה