תעזרו לי בבקשה..

• פותח הנושא roto
  • פורסם בתאריך

roto

New member
תעזרו לי בבקשה..

או קיי, הסיפור מתחיל כך: אני דלוק על מישהי כבר כמה שנים, ואני ניסתי להציע לה לצאת איתי כמה פעמים וכל פעם היא דוחה אותי מחדש. אני כל לילה חושב עליהף חולם עליה, ממזמן היינו חברים, אבל היא ניפרדה ממני בגלל שלא הייתי לטעמה. היא נדלקת על בנים אך ורק בגלל היופי. כרגע אנחנו ידידים טובים וניפגשים המון ונהנים. אבל תמיד מגיע רגע שאני מסתכל עליה ואני בא לשאול אותה עם היא רוצה לצאת איתי אבל זה לא יוצא לי. כרגע היא דלוקה על האויב שלי מהכיתה. ואני כל כך בטוח שהיא אוהבת אותו אך ורק בגלל היופי, אין לי אופי טוב. אני בדיכאון עמוק בגללה ואני חושב עליה כל הזמן, אני מדבר איתה בטלפון שעות ואני נהנה מזה כ"כ. הקטע שאני לא בטוח שהיא אוהבת אותי, ונראה לי שזה בגלל שאני לא כל כך יפה בשבילה. התחביב שלי הוא מחשב ואינטרנט והיא לא ממש אוהבת את זה וכל הזמן היא מעירה לי על זה. אני דווקא מאוד מקובל בכיתה שלי ויצאתי עם הרבה בנות. אבל איתה לא יצא לי לצאת. אני לא יודע מה לעשות כדי לכבוש אותה וכדי שתאהב אותי. תעזרו לי בבקשה. ד"א אני בן 14.

PurpleSky

New member
הממ...

אתה לא יכול לגרום למישהי שתאהב אותך, אבל אתה יכול לנסות את מזלך בשנית, תזמין אותה לצאת או משהו, אם היא תסרב או לא תהיה מעוניינת אז פשוט חבל על המאמצים שלך... ותנסה לשכוח אותה. אני בטוחה שיש הרבה בנות אחרות שישמחו לצאת איתך, והיא כנראה לא שווה את זה...

123אלירן

New member
מה אתה מוצא בה?

היא נשמעת בת אדם מגעילה אני ממש לא מבין מה יש לך ממנה היא נשמעת שטחית לאללה...טוב אולי גם אתה כזה...

אז ככה.......

כנראה היא מעדיפה אותך בתור ידיד ולא בתור בן זוג. אין לך ברירה אחרת, אם היא לא הסכימה אז אני לא חושבת שהיא תסכים. אז יש לך אותה בתור ידידה, וזה גם נחמד. אני יודעת מה זה כשרוצים משהו ולא משיגים, למרות שיש לך הצעות. נכון אולי שרוצים דווקא להשיג, אבל כמו שבמקרה הזה תניח לזה, כי אני לא חושבת שהיא תרצה. היא הרי יודעת שאתה רוצה אותה, אולי אם לא תראה לה , אולי פתאום יתעורר אצלה משהו ואולי לא. אך אם לא פשוט תמשיך הלאה. חוקרת

קודם כל...

אולי אתה דלוק עליה רק בגלל שהיא לא בדיוק שמה עליך? מצטער אבל לפחות זה משאני חושב. אתה לא יכול לגרום למישהו או במקרה שלך מישהי להלדק עליך בכוח זאת פשוט כפייה. ולפעמים ידידות היא הרבה יותר טובה מחברות או יציאה כי זה עלול להרוס, ואם היא באמת הייתה ידידה טובה שלך היא הייתה מפרגנת לך. תחשוב מה יותר עדיף לך, להיות עם בחורה שכל רגע עלולה לעזוב אותך למראה בראד פיט הצעיר (השפעה מהחברה שלי) או להיות לצידך אבל בתור ידידה ותחשבו על זה

למעלה