תעופה בחלום

Dan Digidan

New member
תעופה בחלום

שלום חדש פה ,החלטתי לחקור את החלום שאני חווה מידי פעם והגעתי לפה , זה החלום כפי שרשמתי אותו לאחר החלימה .אשמח לתגובות ושיתוף ,היו טובים דן.

חלום מעוף
אני בים במים חושש מעט ומעלי מתנשא לוויתן ענקקק שיוצר גל מים גדול מאוד שסוחף אותי .ואז אני מתרומם מהמים ומתחיל לעוף ,אני מכיר את התחושה של מעוף מחלומות קודמים אני מודע לעובדה שאני עף בחלום ואני שמח מאוד ששוב אני עף .אני עף מעל הים במהירות ובתחושה של כיף אני מאושר מהתעופה .
בשלב מסוים אני מחליט לשלוט בטיסה, אני פורש ידיים וכמו סופר מן אני יכול לשלוט בכיוון ובמהירות ע"י המחשבה .
בשלב מסוים אני מגיע מעל אנשים שמביטים למעלה .
אני מחליט לנחות אני שולט בנחיתה ונוחת ברכות ליד קבוצת ילדים.
ישנו ילד קטן שבוכה ,אני ניגש אליו כדי להטיס אותו איתי ולעשות לו כיף.
אני מתכופף לידו ושואל אותו אם הוא רוצה לבוא איתי הוא עומד ליד אחיו .
הילד הקטן עיוור עיניו עצומות ומוגלתיות ומפניו יוצאים עוד פנים קטנות שבהם פה שמדבר {לא זוכר מה הוא אומר} רק שהוא בוכה ולא רוצה להצטרף אלי .
בשלב מסוים מתקרבים אחיו ואחיותיו של הילד ואני רואה שלכולם יש פגמים בעור וכיעור .והמסקנה שעולה בראשי שזו משפחה שילדיה חולים במחלת עור תורשתית .
עד כאן החלום

היי דן, ברוך הבא :)

החלום שלך מעניין, אבל לא הבנתי אם הוא היה צלול או לא. היית מודע לעובדת היותך חולם בזמן שחלמת אותו?

makron2

New member
ברוך הבא,חצלול נחמד...

למרות שהצלילות/מודעות לעובדה שאתה חולם ירדה בסוף - המסקנה שלך מעניינת - למרות שבמציאות כמובן אין מחלה שיש למישהו פנים בתוך פנים

מומלץ לבצע הגברות צלילות ובדיקות מציאות מספר פעמים לאורך החלום,זה משפר את המודעות והאיכות שלך החצלול.

ברמות יותר צלולות מודעים לעובדה שמדובר בחלום וכל הסביבה היא בעצם *חלק ממך לאורך כל החלום.

Dan Digidan

New member
תודה על התגובה

עד שהגעתי הנה הייתי בטוח שאני היחיד בעולם שחווה את התופעה הזו :-}
להפתעתי מסתבר שזו תופעה רחבה.
לעניין החלום ,זו פעם שלישית או רביעית שאני חולם תעופה בפעם הראשונה הייתי בפניקה כי במהלך התעופה צללתי במים והמהירות היתה מפחידה ואז בשלב מסוים
הגיעה המודעות שזה חלום ונהניתי מכל רגע.
בפעמים האחרות גם הגעתי להבנה שמדובר בחלום אך לא היתה לי כל שליטה על הנעשה רק נהניתי מאוד מהמעוף.
הפעם הזו הבנתי שזה חלום והחלטתי במהלכו לנסות לשלוט בכיוון ובמהירות ואפילו בנחיתה .ממש סופר מן.
הקטע עם הילדים היה נראה כאילו חזרתי לחלום ללא מודעות.
תודה .רבה .מתכוון לתרגל ולהפוך את זה לעוד תחביב ,כיף אדיר אשמח ללמוד ולשתף
נשתמע

makron2

New member
שוב להדגשה...

*בדיקות מציאות *והגברות צלילות זה חלק חשוב בחצלולים.

למעלה